Téma: Polštář s paměťovou pěnou - je lepší anatomický nebo obyčejný? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze

15.08.2014 06:34
Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Odpovědí na téma: 27
Text: 

Přemýšlím nad koupí polštáře z paměťové pěny. Jen nevím, jestli koupit anatomicky tvarovaný, nebo normální. Máte s tím někdo zkušenost, poradíte?

alt, alt

alt

alt

V odkaze jsou i parametry, ale moc mi to neříká.

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 9694x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Polštář WellPur - který typ koupit?
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
15.08.2014 10:47 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Polštář s paměťovou pěnou - je lepší anatomický nebo obyčejný? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Jednou jsem přespával u kamarádky, měla ten anatomicky tvarovaný a kupodivu (ač jsem náročný) se mi na něm hned na poprvé a bez zvykání  dobře spalo. Zda to bylo z WellPuru nebo "od čertova mlýna u ďáblova chřtánu" netuším.

 
15.08.2014 17:23 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Polštář s paměťovou pěnou - je lepší anatomický nebo obyčejný? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Díky Avi. I to jedno doporučení mi bude stačit. Na značce až tolik nezáleží, s WellPurem mám ale dobrou zkušenost. Mám jeden maličký polštářek ("podprdelník") této značky už dva roky a beze změn. Takže nejspíš u ní zůstanu.

 
15.08.2014 19:38 Uživatel: Pluto
1482619599_pluto13.gif
7000-8000
Téma: Polštář s paměťovou pěnou - je lepší anatomický nebo obyčejný? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

V tom ti bohužel neporadím, protože mám nejraději klasický polštář s husím peřím a malý polštářek k tomu.

alt

 
15.08.2014 20:32 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Polštář s paměťovou pěnou - je lepší anatomický nebo obyčejný? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Tak zatím to mám stejně. Ale v poslední době mám oba tak zvalchované a vlasy mokré, že si říkám, co asi v noci dělám    Tak to snad tímto polštářkem vyřeším.

 
15.08.2014 21:50 Uživatel: Pluto
1482619599_pluto13.gif
7000-8000
Téma: Polštář s paměťovou pěnou - je lepší anatomický nebo obyčejný? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Myslím, že to polštářkem nevyřešíš. Příčina nočního pocení spočívá v něčem jiném. Třeba v překyselení organizmu. No a opět mudruji. Že jo? altTak si kup v lékárně lakmusové papírky na měření pH kyselosti moče.  

 
15.08.2014 21:55 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Polštář s paměťovou pěnou - je lepší anatomický nebo obyčejný? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Díky za radu. Já bych to pocení přičítala teplým nocím. Ty sice už asi nebudou, ale ty zvalchované polštáře … vím já? Prostě mě napadlo, že by se na tom polštářku mohlo dobře hajati. alt

 
15.08.2014 22:06 Uživatel: Pluto
1482619599_pluto13.gif
7000-8000
Téma: Polštář s paměťovou pěnou - je lepší anatomický nebo obyčejný? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrou noc Baruško.  alt

 
15.08.2014 21:10 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: Polštář s paměťovou pěnou - je lepší anatomický nebo obyčejný? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Mám normální - netvarovaný, sice jinou značku, odpovídá zřejmě verzi comfort, akorát stál mnohem míň a je úžasný.

Dost mě bolela záda a tenhle polštář z paměťovky je pro mě takový malý zázrak, záda už mě bolí mnohem méně, často vůbec.

 

Nicméně musím říct, že první noc jsem se vyspala perfektně, avšak ráno a následující den bylo hodně kruté, nevím jestli jsem kdy měla takové bolesti. Když se to opakovalo i druhý a třetí den řekla jsem si, že to asi nebude nic pro mě, ale ještě jednou tomu dám šanci a konečně, záda se mi srovnala a čtvrtý den bylo po bolesti.

 

No a ještě je tu další fakt, že ne každému to musí vyhovovat. Pro mě je perfektní, ale třeba mojí mamince se na něm nespí dobře, vadí jí jak je polštář pevný, kamarád si ho stejně jako já chválí, strejda naopak. Takže chce to prostě zkusit a zjistit zda Ti bude vyhovovat nebo ne.

 

 
15.08.2014 21:22 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Polštář s paměťovou pěnou - je lepší anatomický nebo obyčejný? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Mě nebolí nic a doufám, že to tak zůstane. Jen prostě vymejšlím 

 
16.08.2014 16:32 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Polštář s paměťovou pěnou - je lepší anatomický nebo obyčejný? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

altBaru, ať je, jak je, já jsem pro měnší péřový, ten se opravdu vytvaruje, podle těla, saje pot, můžeš ho vyprat, usušit v sušičce, tak 50 x 60 cm. Co říkáš? Pavla 

 

P. S.

paměťovou pěnu mám v matraci a spím, jak miminko…

 
16.08.2014 16:49 Uživatel: Rybka
539188_316716321756941_829215329_n.jpg
5000-6000
Téma: Polštář s paměťovou pěnou - je lepší anatomický nebo obyčejný? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Mě se zase velice dobře spí na tom tvarovaném. Pohodička…

 
31.08.2014 07:40 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Polštář s paměťovou pěnou - je lepší anatomický nebo obyčejný? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Tak mám v pelíšku tento polštář a po dvou dnech musím pochválit. Trochu jsem se obávala, že se ráno probudím a bude odsunut, nebo že mě bude budit každé otočení, ale nebylo to tak. Pohádka ☼

 

alt

 
31.08.2014 18:14 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Polštář s paměťovou pěnou - je lepší anatomický nebo obyčejný? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Vzhledem k tomu, že mám časté bolesti zad, hlavně krční páteře, které souvisí i s jejími změnami, tak přemýšlím, myslíte, že by byl pro mě takový polštář také vhodný a případně jaký? Vím, že jsou některé tyto polštáře určeny i pro tyto potíže, ale nevím, který si vybrat, ale uvažuji o tom, že bych ho vyzkoušela, kdyby mi měl pomoci. Děkuji za rady.

 
31.08.2014 19:14 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: Polštář s paměťovou pěnou - je lepší anatomický nebo obyčejný? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dany, jak jsem psala výš, mě záda bolela dost často a polštář z paměťovky mi pomohl.

Nicméně jak už jsem psala, pro mě první tři dny byly utrpením. Spánek byl od začátku perfektní, ale den byla prostě katastrofa, až čtvrtý den už to bylo v pořádku a se zády mám od té doby problémy minimální pokud vůbec nějaké.

Je ale také fakt, že ne každému ten polštář prostě vyhovuje. Když to srovnám podle způsobu spánku tak já i kamarád jsme spali "na čemkoliv" a klidně i bez polštáře. Maminka a strejda (kterým nevyhovuje) jsou zvyklí spát na velkých péřových polštářích. Tak možná, že to může být také vodítko jestli Ti bude vyhovovat.

Barča si vybrala tvarovaný a jí vyhovuje, já zase hladký bez tvarování, to mi nevyhovuje. Tak si to nakonec asi stejně budeš muset vyzkoušet sama.

 

 
31.08.2014 22:23 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Polštář s paměťovou pěnou - je lepší anatomický nebo obyčejný? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Veselko, děkuji za rady a zkušenosti. Já nemám ráda pod hlavou ani málo, ani moc, spíš tak nějak středně = tak akorát alt Tak já se pokoukám, kde co mají, nějaký si vyberu, vyzkouším a pak dám vědět svoje zkušenosti. Jinak s tím, že záda budou bolet, než si zvyknou, více méně počítám. Ale pokud by to mělo pomoci, v což doufám, tak těch pár dnů bolestí mi stojí za to alt

 
31.08.2014 20:04 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Polštář s paměťovou pěnou - je lepší anatomický nebo obyčejný? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dany, určitě vyzkoušej. Já jsem zvyklá ještě podsunout ruku pod polštářem jakoby pod hlavu (na boku) a tak jsem ji podsunula i pod tímto. Perfektně se to vytvarovalo a netlačilo. I kdyby Ti to nepomohlo na ta záda, tak aspoň využiješ na relax.

 
31.08.2014 22:06 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Polštář s paměťovou pěnou - je lepší anatomický nebo obyčejný? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Tak takhle usínám a spím taky alt Tak to by bylo fajn, kdyby se polštář jen vytvaroval a netlačil. Vždycky se snažím polštář nějak vytvarovat pod krční páteří a hlavou, to není úplně ono a ještě někam vměstnat ruku pod hlavu, no je to trošku proces, než se uvelebím alt 

 
21.01.2015 23:07 Uživatel: Dancca
Téma: Polštář s paměťovou pěnou - je lepší anatomický nebo obyčejný? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Já taky nevěděla tak jsem šla do obchodu a všechny jsem ta vyzkoušela alt a mně osobně vyhovuje ten, který není tvarovaný, je sice ortopedický ale ne tvarovaný, mám ho od značky perdormire

 
09.02.2015 21:03 Uživatel: Majja
Téma: Polštář s paměťovou pěnou - je lepší anatomický nebo obyčejný? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

ja mam s polstarem porad problem mela jsem takovej ze kteryho se daly vyndavat ty vlakna podle potreby jenze vždy se to po case slehlo a uz to neslo ani naklepat tak jsem porad pridavala a pridavala a i to se slehlo takze mi z toho zustala placka a v noci jsem kvuli tomu tezko usinala a rano ve vzdy bolelo za krkem : -/ tak jsem se na to uz vykaslala a sla si koupit poradnej polstar a zatím supr tak snad to budu moct říct i za rok

 

alt

 
18.02.2015 12:55 Uživatel: KarolinaS
Věk:  26
Téma: Polštář s paměťovou pěnou - je lepší anatomický nebo obyčejný? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den, chceme s přítelem koupit vhodný polštář pro starší babičku která má velké bolesti krku. Myslíte že tento polštář by jí mohl pomoci? Dle mého názoru bude určitě lepší než ten péřový co má teď.  

www.NedovolenaReklamaVeWebuMojeStarosti.cz 

Děkuji za odpověď.  

altPolštář z latexové pěny

 

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
22.03.2015 22:40 Uživatel: Táňa
Věk:  27
Téma: Polštář s paměťovou pěnou - je lepší anatomický nebo obyčejný? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Tak jestli má ještě klasický péřový polštář tak určitě bude nějaký nový lepší než ten starý péřový. Přeci jenom teď už se víc myslí na to jak ten polštář vyrobit aby když na něm člověk spí měl páteř v přirozené poloze takže bych se určitě nebála že novým polštářem něco zhoršíte, právě naopak…

 
23.03.2015 22:47 Uživatel: Linda11
Věk:  24
Téma: Polštář s paměťovou pěnou - je lepší anatomický nebo obyčejný? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Já mám doma taky ještě klasický péřový polštář, před spaním ho vždy naklepu a v noci se budím protože je tak slehnutý až je tvrdý a hrozně mně z něho bolí ucho, na privátě mám nový polštář z nějakých těch dutých vláken nebo z čeho to přesně je a to je uplná paráda, vážně velký rozdíl.

 
25.03.2015 20:52 Uživatel: Žanett
Věk:  29
Téma: Polštář s paměťovou pěnou - je lepší anatomický nebo obyčejný? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Já mám anatomický protože spím na boku, ale přítel má třeba ten obyčejný protože spí hlavně na břiše. Oba jsme spokojení, takže to asi záleží na každém v jaké poloze spí nebo který je mu prostě pohodlnější.

 
25.07.2015 20:38 Uživatel: mišule1
Věk:  26
Téma: Polštář s paměťovou pěnou - je lepší anatomický nebo obyčejný? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

a jaká značka těch anatomických polštářů je podle vás nejlepší?

 
10.08.2015 15:46 Uživatel: Zittan
Věk:  26
Téma: Polštář s paměťovou pěnou - je lepší anatomický nebo obyčejný? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Já mám tenhle, stál jenom 1500 a je moc fajn

 

 
01.12.2016 21:35 Uživatel: Hanakl
Věk:  21
Téma: Polštář s paměťovou pěnou - je lepší anatomický nebo obyčejný? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj všem, tento typ polštářů mám také ráda. Nakupuji ale téměř všechny polštáře na https: //www. NedovolenáReklamaNaWebu.cz skvělé zboží, i ceny.

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
14.12.2016 19:54 Uživatel: Hanakl
Věk:  21
Téma: Polštář s paměťovou pěnou - je lepší anatomický nebo obyčejný? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj všem, tento typ polštářů mám také ráda. Nakupuji ale téměř všechny polštáře na www.NedovolenaReklamaVeWebuMojeStarosti.cz  skvělé zboží, i ceny.


Opakované vložení nevyžádané reklamy do webu. Uživatel/ka byl/a zablokován/a.

 

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Polštář s paměťovou pěnou - je lepší anatomický nebo obyčejný? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny