Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze

04.01.2012 12:34
Uživatel: dagmon
čarodějka.gif
500-1000
Odpovědí na téma: 101
Text: 

 Dobrý den. Už delší dobu mne láká zakoupení přístroje smoothie maker na mixování. Je nabízen v barvě bílé a červené, za cenu 1490 Kč.

Viděla jsem ukázky v televizy a moc se mi líbilo, co všechno dokáže. Jenomže pak jsem začala hledat komentáře k tomuto výrobku a jsem z toho dost rozhozená.

Někdo tvrdí, že je to úžasné a někdo zase že to je podvod, že to rozseká jenom měkké ovoce, že to nenašlehá nic. Že to má nízký příkon, pouze 300W, a tak dál. Nevím, co si z toho mám vybrat. Není to zrovna levný přístroj. Tak bych vás všechny prosila, jestli ho máte, nebo znáte jak to opravdu funguje, abyste mi napsali. Jaké máte zkušenosti a názory na smoothie maker? Vám věřím. Na druhých stránkách si nejsem jista, jestli ty chvály nevkládá sám prodejce. To zjistit nejde. Děkuji Vám moc. Dagmon.

To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 47323x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference
Váš e-mail: 
Toto téma je uzamčené administrátorem a proto není možné vkládat komentáře.
Pokud chcete, můžete vložit nové téma zde.

Reakce čtenářů

 
04.01.2012 14:28 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Osobně s tímto přístrojem zkušenosti nemám, ale také jsem po něm koukala a rozhodla jsem se ho nekoupit. Připadá mi poměrně jednoúčelový a stejnou, možná i lepší službu udělá klasický mixer, který se dá navíc použít na mnoho jiného.

 
04.01.2012 14:40 Uživatel: dagmon
čarodějka.gif
500-1000
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

 Děkuji za odpověď, Veselko. Já mám totiž možnost ho koupit za tisícovku, prý ho dostali k vánocům dvakrát. Že prý byl použit pouze jednou, a proto je o pět set levnější. Jenomže já jim do kuchyně přece nepolezu, abych zkontrolovala, jestli nekecají a skutečně mají dva. Aby to pak nebylo proto, že s přístrojem spokojeni nejsou a nějak jeho prodej zdůvodnit musí, když se ho chtějí zbavit. Teď mi ta paní odepsala, že je stále k dispozici. Jenomže já si mezi tím prolezla net a zjistila fakt dost negativních názorů. A to, co píšeš o tom mixéru, jsem četla několikrát. Že udělá tu samou službu. Já mám robot, ale ne mixér, myslím tím tu skleněnou klasickou nádobu. Tak jestli bych se na to neměla vykašlat a raději koupit ten mixér. Co Ty na to? Díky, Dagmon.

 
04.01.2012 15:00 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Ber to jen jako můj názor...Osobně bych si radši koupila ten mixér. Smooty bych si byla ochotná koupit tak za max. 500, -, kdyby nenaplnil moje očekávání, resp. nepoužívala bych ho tak často, tak by mě to tolik nebolelo.

P. s. Já mám hrozně ráda vychytávky do kuchyně a tak po všech takových výrobcích koukám vždyckyUsmívající se, ale už jsem opatrnější a snažím se pečlivě vybírat, co mi opravdu pomůže a co by byl jen další lapač prachu.

Edit. Dala jsem si na heurece mixery a šlehače a je tam dost velký výběr od těch obyčejnějších za pár stovek až po ty nejlepší za tisíce. Řekla bych, že si určitě vybereš.

 
04.01.2012 15:44 Uživatel: dagmon
čarodějka.gif
500-1000
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

 To je přesně má řeč. Také se mi to zdá dost drahé. Ale mám nějakou "vadu", jakmile vidím něco nového do kuchyně, tak po tom začnu toužit. Takhle jsem si koupila parní hrnec, horkovzdušný hrnec, darovala klasickou remosku, neboť mi někdo nakukal, že bravoska je lepší, tak jsem ji koupila, po dvou měsících jsem litovala své remosky, a nakonec si ji znovu koupila. Bravoska, horkovzdušný a parní hrnec leží ve skříni a nepoužívám je. Mrknu na ty mixéry, taky by teď mohly být ve slevách. Tak dík. D.

 
04.01.2012 22:03 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Já Tě chápuUsmívající se. Osobně jsem tedy v tomhle opatrnější a nechávám skoro vše..co kdybySmějící se.

Jinak Ti tedy pěkně děkujiRozhodující seSmějící se. Dlouho uvažuji o tom, že si koupím nějakého robotka, sekáček atd. , protože u klasického ručního mixéru nemám nástavec s miskou.. , když jsem ho kupovala, nezdálo se mi to důležité, jednomu tyčovému mixéru jsem utavila po letech motor a druhý má zas rozbitou misku se sekáčem, no a klasický mixér má rozbité cosi.

Odkládala jsem to a teď jsem studovala na heurece nabídku a už jsem si vybrala mixer, sekáč i ruční mixér s miskou a šlehacím nástavcem. Kvalita by měla být slušná, celková cena 1.200, -. Super kup, ale fakt Ti děkujiMrkající.

 
10.04.2012 13:08 Uživatel: Kroupinka
Věk:  59

Město:Liberec

Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Dobrý den, jestli můžu poradit, jaký robotík do kuchyně, pak já jsem moc spokojená s Robotronikem - mám ho již od počátku, kdy se tu začal prodávat a nevyměnila bych ho za ni, i když teď mám novou kuchyň a "můj" starý Robotronic má už něco za sebou a je to vidět na jeho vzhledu - někdy ale na výstavaách mají nabídku, že za jakýkoliv díl tohotot robůtku dají slevu a možnost koupit celý nový, tak se snažím to vytipovat a udělám to tak a budu mít ten starý třeba na chalupu. Ale ten je opravdu OK a když jsem potřebovala nový nůž nebo mi praskla miska, hned mi poslali novou - dělám v něm i zmrzliny i koktejly a šťávy a... prostě vše a je takový příruční, že ho používám téměř při každém vaření. Samozřejmě, že mám i mixér tyčový se šlehačem zn. Braun, protože třeba na těsto je miska Robotroniku malá a v domácnosti, když jsou děti malé, je potřeba i občas něco ušlehat - ale na Robotronic nedám dopustit.......... pa, pa a pěkný den Eva

 
19.07.2012 14:34 Uživatel: HankaK
Věk:  40
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Dobrý den Veselko, můžete mi prosím říct, kde se dá koupit Vámi jemnovaný Robotronik? Na netu nic nenacházím.... Děkuji za odpověď a info. Příjemný den přeji. HankaK

 
21.07.2012 00:19 Uživatel: Atevi
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Ahoj, také mám Ronika ( myslím, že je to zmiňpvaný robotronik) a jsem nadmíru spokojená celých 10-12 let, co jej mám. Byl z výstavy - ale myslím že jej stále prodává Hodonín - WSinternational - RONIC Partner III

 
01.04.2012 12:09 Uživatel: Frantina
Věk:  49
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Nemusíš lézt nikomu do kuchyně, podívej se na Heureka. cz a najdeš tam za tisícovku nový, nepoužitý přímo z obchodu a ne z druhé ruky wink

 
01.05.2014 19:21 Uživatel: Cerhin
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Já ho koupil za 669

 
01.02.2012 14:32 Uživatel: m.monik123
Věk:  47
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

jasně že je to rychlovka pro vše zdravé!!!

 
13.03.2012 23:45 Uživatel: Sylvie
Věk:  41
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

sadtaky to je klasický mixér... jen malý.... už bych do něj nešla

 
08.08.2013 11:26 Uživatel: ivw
Věk:  50

Město:Ostrava

Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Hlavně si nekupujte fresh maker místo smoothie makeru. první jmenovaný je slaboučký, kouří se z něj, s druhým jsem maximálně spokojena

 
06.01.2012 09:46 Uživatel: dagmon
čarodějka.gif
500-1000
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

 Chichichi, takže jak vidím, nejsem "ujetá" sama! Smějící se Taky dneska podrobím jeden můj starý robot podrobnému zkoumání, a zvážím jeho další osud....

 
08.01.2012 15:12 Uživatel: Ed
Věk:  48
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Dostal jsem ho k vánocům a již jsem jej vyzkoušel. Zatím jsem nenašel nic, co by neuměl normální mixér. Ba naopak, některé věci, které s tyčovým mixérem jdou naprosto bez problému, se Smoothie makerem nejdou. Snažil jsem se např. vyrobit kávovou pěnu, přesně podle TV reklamy, bohužel bez úspěchu. Nedokáže ani vyšlehat šlehačku. Za ty prachy to rozhodně nestojí. Je to totální shit!

 
08.01.2012 17:52 Uživatel: dagmon
čarodějka.gif
500-1000
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Jéje, tak tohle přesně jsem se dočetla i jinde. Dokonce jsem četla i beznadějné "volání" po radě, kdo by přístroj opravil. Prý ani nejde pořádně přišroubovat ten kelímek. A co je na tom nejlepší, vrátila jsem se na prodejní stránky internetu a zjistila, že už se tento výrobek nenachází vůbec v žádném internetovém obchodě. Takže ten šmejd raději stáhli. Asi se stovky lidí, kteří se nechali napálit, dožadovalo navrácení peněz. Díky. Dagy

 
28.01.2012 16:39 Uživatel: d.p.
Věk:  50
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

ahoj- přišel z TV reklamy a ani se nezapnul - at se s ním dělalo cokoliv, a tak uvažuji - zda tam byl vůbec motor? Vráceno opět poštou do 14dnů, poštovné  mi nevrátili, za přístroj ano...  

No a  štve mne to, protože nevím, zda to byl jediný šmejd, či je to fakt  šmejd?   

Protože sháním něco funkčního   na ovoce, zeleninu, smoothie...

Jinak jsem pak koupila další  jiný přístroj  jiné fy alespoň na sekání - a byl opět nefunkční,   zapadlý knoflík motoru a nešlo to spustit...

Tak nevím.. jestli oni nebalí všichni  vrácené věci, které jsou nefunkční a neposílají  je zase jiným lidem?

 
28.01.2012 17:04 Uživatel: dagmon
čarodějka.gif
500-1000
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Teď je tam pro změnu "úžasná" zelená, pánev s keramickým povrchem-vnitřkem, za "pouhých" 999 kč a i s poklicí. Peče i poté, co se sejme z tepelného zdroje.... No já ji koupila před měsícem přes Internet, byla v nějaké nabídce a tou dobou jsem hledala pánve na indukci. Pánev lehounká, sice hezká, ale nic moc a zrovna dneska jsem myla tu poklici a koukám, ouško nikde. Chvíli jsem koukala a nechápala, kam se podělo. No našla jsem ho, ulomilo se a není způsob, jak ho přišroubovat. Je to plast a druhý kousek uplaval. Šmejd a zase šmejd. Ale na reklamaci kašlu, mám poklice jiné, které na ni pasují. Ale v té upotávce říkají, že jenom ta poklice stojí kolem 500ti set. Ale když zavoláte ihned a pánev objednáte, Vy ji budete mít zdarma, tu blbou poklici myslím. Ty dva dědkové mi lezou na nervy a nekoupila bych u nich ani hřebík. Po prvním klepnutí by se ohnul. Ten Smoothie je aušus. Nejsi sama, kdo se napálil. Já ho pak naštěstí nekoupila.

 
30.01.2012 12:12 Uživatel: lucifergar
Věk:  30

Město:Praha

Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Jen jednou jsem se nechala od WS napálit a nechat si podomní prodejkyní vnutit multifunkčního robota za třicet litrů.  Jak to dovezli tak jsem to se sestrou začala celá nadšená a zjistila jsem, že je to neskutečnej krám, který nesplňuje ani za mák toho, co mi ta paní předváděla u nás doma na tom svém. Tak si myslím, že na předváděčky mají kvalitní kousky a to co pak posílají lidem jsou šmejdy. Peníze mi byly vráceny, což pro mně byla neskutečná úleva. Jediný co mi od nich funguje je parní žehlička. Ale zas až takový zázrak co z toho v reklamě udělali, to opravdu není. Holt Horst to prostě umí. Pořád se někdo nachytá laugh 

 
30.01.2012 14:09 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Takhle tvrdá bych nebyla, mám například V kráječ a jsem s ním ohromně spokojená. Kdysi jsem si koupila levnější napodobeninu a byla jsem vzteky bez sebe, nefungovalo to jak má, což tenhle funguje skvěle.

Ono jde spíš o to, co si člověk představuje, že dostane. V reklamě je to vždy podáno jako to nejlepší pro všechno a všechny, ale... člověk si to musí představit ne jako v reklamě, ale tak jak to bude používat sám, zda je to pro něj skutečně výhodné.

Co u nich funguje vždy skvěle a bez potíží je vrácení peněz.

 
30.01.2012 21:46 Uživatel: dagmon
čarodějka.gif
500-1000
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Takovou zkušenost, teda s tím vrácením peněz nemám. Ale když to říkáš, věřím Ti, samozřejmě. Ale pak mne napadla jednoduchá otázka. Jestliže Ty tu zkušenost máš, tak jsi určitě s něčím spokojena nebyla...

 
30.01.2012 22:57 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Ano, mám. Koupila jsem takovou tu nafukovací postel s křeslem.

Usínalo se na ní úžasně, fakt něco skvělého.... akorát ráno bylo krušné, matrace byla poloprázdnáSmějící se.

Dodání nové matrace by bylo za dlouho (výměnou), tak jsem jim jen po telefonu řekla, že jí vracím a chci zpět peníze. Odeslala jsem jí zpátky a za několik dnů mi přišla složenka.

Bylo to úplně bez potíží a ani nevadilo, že jsem si nechala to křesílko (byl to dárek k té matraci a já dárky nevracímRozpačitý).

 
01.02.2012 11:36 Uživatel: veru.bebe
Věk:  22
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Dobrý den, my osobně Smoothie Maker máme a jsem s ním moc skpokojená, děláme si různé koktejly, zmrzlinu i různé druhy kávy... smile

 
29.02.2012 10:19 Uživatel: Fronne
Věk:  37
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Mám doma Smoothie už pul roku z internetu za 1000kč a jsem s ním spokojená, dcera si sama mixuje koktejlky a vím že nebudu mít koktejl po zdech jak se to stává u mixéruglasses-cool, a i to čištění je rychlé.

 

 

 
13.03.2012 09:44 Uživatel: ryza
Věk:  64
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

muzete mi prosim sdeliz jak jste to dokazala at delam co delam nejak se mi to nedari vzdy se to nastosuje  v horni casti takze koktejly zapomen, leda tak nejake pyre a jeste s kouskama, pouze voda udela ten slavny vir. Je to des a bes a dnes budu vracet-vcera jsem jej dostala postou. Jiz nikdy vice nic z reklama a Horst at oblbuje u nich v Nemecku

 
01.02.2012 12:46 Uživatel: dagmon
čarodějka.gif
500-1000
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Tak to máte určitě kliku. Já slyšela takové nářky kolem tohoto výrobku, že jsem na to nechala zajít chuť. A stejně už byl stažen z internetového prodeje. Tedy asi před měsícem jsem si toho všimla. Já mám ty vakuové pytle, ale mohu říci, že jsem se s nima natrápila. Naštěstí jsem je kupovala v místě bydleiště a obchodník mne zná, tak mi je pokaždé vyměnil. Mám ji kolem patnácti, a drží z nich ani ne polovina. Už mne přestalo bavit s nima chodit do obchodu, tak pokaždé znovu vycucnu. Jsem na to pěkně naštvaná.

 
11.02.2012 16:45 Uživatel: deedeee
Věk:  40
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

My jsme dostali k Vánocům, moc jsme o něj nestála, protože ws nevěřím ani pozdrav, ale kvůli dětem jsme to zkusili - sepne se tak na potřetí, až když se nádobka hooodně pořádně utáhne, pak to zase nejde skoro povolit, rozhodně nenaseká ledové nápoje ani zmrzlé ovoce tak jak je natočená reklama, hodnota tak 300 Kč, zlatý klasický mixer

 
16.02.2012 12:35 Uživatel: Lump
Věk:  51

Město:Sušice

Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

 Smoothie Maker jsme koupili v Německu,   aby byl opravdu originál. Jeho cena byla 1000kč. Při prvím použití  bylo jasné že se nejedná o stejny vyrobek ktery předvádí  Horst v reklamě.   Má opravdu málo otáček. Ovoce se musí krájet na malé kousky aby si stím mixer poradil a když obsahuje málo vody tak ji malé množství musíte přidat.   Poton je přesnídávka opravdu jemná.   Kávu neušlehá, šlehačku mizerně. Po čtyřech měsících používání  při šroubování části kde jsou nože se ulomila pojistka  s pérkem a mixer se nerozběhne. V TV reklamě je tato část již vcelku a  proto   již není tak namáhaná.   Mixer je  záruce ale nevím zda se vyplatí vyřizování v Německu.   Již žádné objednávání na slepo.

 
26.02.2012 12:32 Uživatel: Vik
Věk:  43

Město:hezkém

Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Zaujal mě reklamovaný Smoothie Maker, neboť se zdá, že by to mohl být dobrý přístroj. Nedalo mi to a vyzkoušel jsem kdysi zakoupený mixér ULTIMATE CHOPPER, vzhledem k předešlým negativním ohlasům spotřebitelů na ten vybásněný televizní reklamou.  "Starý" CHOPPŘÍK funguje skvěle, takže je jasný, že už mě reklama neovlivní.  NEBUDU RISKOVAT.   

 
04.03.2012 16:08 Uživatel: Kelis
Věk:  49
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Já Smoothie maker mám a jsem s ním celkem spokojený. Jednoduché ovládání, našlehá lecos i tu kávu jako z té reklamy, dětem jsem našlehal zmrzlé jahody se šlehačkou a byla to krásná a dobrá zmrzlina a další jiné věci v tom dělám. Pravda, první který mi poslali jsem musel vrátit, ale bez řečí mi ho vyměnili a teď funguje bez problémů. Jasně, ta cena by mohla být nižší. Mne funguje, šlehám v tom pomeranče, citrony, jablka, rajčata, salám do pomazánky atd.

 
06.03.2012 11:41 Uživatel: Aneleh
Věk:  46
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

No, práve premýšľam nad tým,, úžasným smoothie makerom" a zisťujem názory a ceny. Tu mazaujala jedna ponuka http://www.zlavia.sk/hie-maker-24-9-eur_10.html?zItemId=56 a jak nad tým rozmýšľam, tak mi stále vychádza - podvod- alebo chyták pre dôverčivých. Zaplatiť a čakať až sa nachytá nejakých 50 ďalších a ak nie, tak máš smolu a ak hej už dávno budú aj s peniažkami ta tam. Alebo je to fakt pravda a má niekto dobré skúsenosti. Poraďte.

 
13.04.2012 11:21 Uživatel: dagmon
čarodějka.gif
500-1000
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Tak do tohohle bych nešla. Jakmile se jedná o zaplacení předem, neobjednávám, ani kdyby to bylo "zlaté tele", za pouhou desetikorunu. Z devadesáti devíti procent to je podfuk. Ale stránku mají udělanou hezky, všechna čest.  

 
09.03.2012 13:42 Uživatel: Cina
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

osobně bych to nebral, všechny věci z TV jsou dělány v číně a podle toho to vypadá. Neříkám, že to co je china je beznadějné, ale co se týká TV shopingu, tak zde je to pravda.

 
19.03.2012 09:44 Uživatel: Mandy
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: My jsme absolutně nespokojeni. Ani jedno co předvádí v reklamě nám v něm nejde vyrobit. A vyrobit zmrzlinu ze zmrzlého ovoce způsobilo spálení motoru.
 
19.03.2012 13:26 Uživatel: Tono
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

My sme kupili Fresh maker, je to vlastne to iste ako Smoothie maker. Mame ho tyzden, pouzili sme ho zatial na 8 napojov a sme spokojni, ale...

Ako som cital aj v inych diskusiach, ani my sme ziadnu kavovu penu nevyslahali (Fresh maker ziadne recepty neobsahoval, tak som nasiel nejaky na nete). Slahacke nedavam tiez velku sancu, ale skusim.

Ak je pristroj dlhsie zapnuty (rozumej minutu), tak uz zacinaju mierne citit plasty a pristroj sa zahrieva.

Lad nim urcite nebudem drtit, lebo pochybujem, ze by to nozom prilis neprospelo.

Umyvanie - umyvacia nadobka je fajn, ale nepride mi to ako skutocne umytie. Navyse vam zvrchu kvapkaju zvysky na spodnu cast pristroja, co vidiet aj v reklame, ale to tam neriesia (ved preco aj, im bordel nevadi happy). Cize umyvat ide aj s nadobkou, ale aj tak to nakoniec treba zmyt rucne.

Napriek tomu sme spokojni. Chceli sme to na vyrobu rychlych ovocnych napojov a shakeov, na to maker posluzi dobre. Keby mame klasicky mixer, tak nam je maker uplne na nic, to je moj nazor.

 
24.03.2012 13:22 Uživatel: kika
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Tenhle přístroj máme doma je užjasný rozmixuje i zmrzlé ovoce happy) vyskoušely jsme už skoro vše zmrzlina je vynikajíci happy

 
31.03.2012 22:37 Uživatel: mikos
Věk:  33
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: Smootkie Maker máme asi měsíc. Můžu říct, že měkké ovoce jako jsou pomeranče, banány, jahody atd. rozmixuje hezky, z jablkama už je to horší a udělat zmrzlinu ze zmrzlého ovoce se bohužel nepodařilo vůbec, protože ovoce zůstane na stranách nádoby a k nožům se vůbec nedostane. Faktem ale je, že ho s oblibou požívají dcerky samy, otázkou je, jak dlouho je to bude bavit. Taky těsnící guma se musí po každém použití vytáhnout a umýt, protože se se pod ní usazuje právě mixovaná věc a pak to smrdí a v horším případě i plesniví
 
24.05.2012 16:49 Uživatel: Máříí
Věk:  45
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Dobrý den.. to se zmrzlinou se nám také ze začátku stávalo až jsme zjistili, že to je špatným kelímkem happy používali jsme na zmrzlinu ten velký a také se nám to lepilo po stranách a jediné co z té "zmrzliny" bylo byly nerozmixované kusy ovoce.... popdle návodu jsme však zjistili že to je kvůli špatnému kelímku. Na zmrzlinu se používá ten malý happy skusili jsme to a opravdu... byla z toho výborná krémová zmrzka... happy)

třeba to je i váš problém happy zdravíí Marie

 
05.04.2012 15:26 Uživatel: IRINAA
Věk:  20
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

NEKUPUJTE TENTO KRÁM!  Prišiel nám po 2 týždňoch najskôr nešiel zapnúť potom sa už nejak nakopol ale vrchol je že tie velke poháre ho nezapnu tak musime používať len male....  A NAJVIAC MA VYTÁČA KEĎ SA TAM TEN J....... Y POHAR ZASEKNE A NIEJE TOHO ČO BY HO VYTIAHOL JE TO SHITAK! Mám chuť im ho poslať nastrúhaný na kúsky s,, krásnym" listom!!!!!!! Kavu nespraví jedine čo spraví je bananovy koktejl aj to tam pri ňom niekedy strávim aj hodinu kvôli tomu zasekávaniu... taktiež keď sa zapne páchne ako roztopená umelá hmota sa človek bojí či nevyhorí.... baby nedajte sa nachytať ako moja mama škoda peňazí na taký mizerný šrot... som rozhorčená a SMOOTHIE MAKER NEODPORÚČAM doma ho valáme SKURxY MAKER tak asi toľko at-wits-end p. s. : akurát som prišla sem napísať nakoľko som sa snažila spraviť koktejl a pohár sa zas zasekol a vypadá že už nadobro...  

 
05.04.2012 16:08 Uživatel: dagmon
čarodějka.gif
500-1000
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Irinko, tak ho vrať. Já ho nakonec nekoupila. Nechala jsem si poradit. Teď zase běží jiná reklama s těma dědkama. Je to obyčejný horkovzdušný hrnec, který mám doma už rok a nestál mne vůbec ty peníze, co oni chtějí. A to ještě že prý jsou zdarma kleště a je nevím co ještě, přitom, já je měla i s rošty a kuchařkou, normálně v krabici, a to bez kecání, že je to zdarma... Jsou to podvodníci

 
30.04.2012 09:05 Uživatel: Vegeance
Věk:  12
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Nám to dělalo stejné problémy, ale stačilo k tomu pustit kutila (mě) a je to.

Stačí při "zaseknutí" stlačit čudlík na levé straně a zatáhnout kelíkem doprava wink

Já smoothie maker doporučuji, jen to chce spoustu času na přípravu sad

 

 
28.01.2013 15:28 Uživatel: Mandy
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Vraťte ho. Také jsem to udělala, bez řečí peníze vrátili zpět. Použila jsem na ně  § 616 občanského zákoníku:

Vzhledem k tomu, že věc nemá jakost a užitné vlastnosti uváděné v reklamě a tedy očekávané uplatňuji rozpor s kupní smlouvou a odstupuji v souladu s § 616 zákona č. 40/1964 Sb. , občanského zákoníku, od kupní smlouvy. Žádám o vrácení peněz na mou adresu a to nejpozději do 30 kalendářních dnů od doručení odstoupení.

 
24.03.2013 15:31 Uživatel: pepa
Věk:  42

Město:HK

Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Ty jseš pěkná kráva

 
25.03.2013 16:20 Uživatel: Mandy
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

To by mě zajímalo proč tady lidem nadáváš do krav. To Ti jako přijde normální? Tady si lidi navzájem sdělují svoje zkušenosti a radí si, ne si bez nadávají.

 
06.04.2012 15:59 Uživatel: Tanya
Věk:  32
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Dostala som Smoothie Maker od maminy ako darček, kúpila ho aj sebe aj svojej kamarátke. Mám dve deti a obe sú z neho nadšené. Je jar a začína byť ovocie, tak pomaly skúšame rôzne kombinácie. Napodiv ovocné "smoothie" zachutili dokonca aj manželovi a vždy keď dostane ochutnať nový, tak rozmýšľa ako ho vylepšiť. Chcem upozorniť, že to nie je mixér do kuchyne a prístroj na výrobu "smoothie", čo je vlastne hladké pyré. Zmrzlinu som ešte neskúsila, lebo mrazené ovocie je v obchode drahé, takže si radšej počkám na čerstvé, ktoré zmrazím. A nakoľko ide Veľká noc, tak chcem vyskúšať pre deti čokoládový mousse. Ak si sa teda ešte nerozhodla, ja ho môžem len doporučiť.

 
10.04.2012 13:33 Uživatel: Barquiy
Věk:  23
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Smoothie maker som si objednala z E-shopu kvoli vyhodnej cene 39,9 eur a zaruke vratenia do 7 dni. Takmer som skrepirovala, ked som si po rozbaleni balika precitala nazov SmoothieBlender. Nemal ani ochrannu znamku PRO V. Ani som ho neskusala, ze ho poslem spat a isla som si,, original" hned kupit do predajne.

Tento original mi vsak uz pri skusani s vodou isiel velmi tazko spustit, tzn. otocit poharom aby klapla poistka. Po naslednej reklamacii ma presviedcali, ze to tak je spravne, ze sa to casom vychodi... pripadalo mi ale nelogicke ze si mam spravit dzus za par sekund a nadavat pri tom hodinu... vyskusala som napokon aj SmoothieBlender a ten funguje bez problemov!! happy).. poistka krasne funguje aj noze sa mi zdaju ostrejsie na dotyk... Tak som original Smoothie Maker PRO V zakupeny v predajni vymenila za poukazky a rozmyslam co fasa si za to kupit...

Este som nemala moznost vyskusat zmrzlinu, slahacku ci kavu, ale ovocie je super.. Treba pridat aspon deci vody alebo dzusu, pretoze to funguje na principe vodneho viru a vsetko pekne rozseka. Co sa tyka cistenia, nie je take dokonale, pri niektorych druhoch ovocia zostava duzina na nozoch i v drazkach na zaistenie pohara, preto ich treba po pouziti utriet papierovou utierkou, aby tam neprischli - co nie je nic zlozite.. Cize SmoothieCokolvek je podla mna loteria. Drzim palce, aby ste si vytiahli ten spravny los wink

 
11.04.2012 19:39 Uživatel: dagmon
čarodějka.gif
500-1000
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Ahojky, já už jsem si ten svůj "los" vytáhla. Nic takového jednoducho nekůpim. Ať si si to strčiaj kamkolvěk. To si nedělám srandu, jen se snažím písať po slovensku. Jsem češka, ale vychvala mne nevlastní mať a ta byla z Radvaně, tedy ze Slovenska. milovala jsem ji.

 
11.04.2012 19:40 Uživatel: dagmon
čarodějka.gif
500-1000
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Ahojky, já už jsem si ten svůj "los" vytáhla. Nic takového jednoducho nekůpim. Ať si si to strčiaj kamkolvěk. To si nedělám srandu, jen se snažím písať po slovensku. Jsem češka, ale vychovala mne nevlastní mať a ta byla z Radvaně, tedy ze Slovenska. milovala jsem ji.

 
10.04.2012 18:47 Uživatel: Ajgaška
Věk:  37

Město:Praha

Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Ahoj přemýšlím nad koupí smoothie makeru prosím řekněte mi pravdu jestli je to šunt nebo kvalitní výrobek. rainbow

 
13.04.2012 00:07 Uživatel: lemarti
Věk:  31
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Ahoj, podle mě je to blbost jak nalákat lidi. Mám už čtyři roky tuhle mašinku http://www.retourware.cz/detail/mr-magic-kuchynsky-robot-odstavnovac-mixer/ funguje to na stejným principu s tím, že toho umí podstatně víc a nestojí tolik, Tohle můžu doporučit happy

 
13.04.2012 11:13 Uživatel: dagmon
čarodějka.gif
500-1000
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Koukla jsem na něj a vypadá fakt dost pěkně. A opravdu už ho máš dva roky a bez problémů? Ta cena je dost nízká. Ale líbí se mi.

 
14.04.2012 16:34 Uživatel: atletka
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

nechala jsem si Smoothie Maker obědnat přes telefon  čekala jsem přesně na něj čtrnáctí jak mě upozornovali, musím říct, že u nás je to bez problémů mixujeme všechno možné mrkve jablka kiwi, opravdu přístroj zvládne vše jak má, dcera je nadšená. Měla jsem strach jí do teho obědnávat něco co je z televize, ale jelikož si to zakoupila i kámoška a je nadšená tak jsme šli i mi do teho. První den jsme to museli jen trošku promazat olejem a od te doby to jde krásně snadno. Opravdu jsem nadšenáexcited

 
21.04.2012 05:50 Uživatel: Gea
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Smoothie Maker!

Je to šmejd všech šmejdů, veděla jsem u známé ten "zázrak". Pokud to tu někdo chválí, pak nejspíš chce, aby se další napálili jako on. Nic z těchto tv shopingů nestojí za nic, nebuďte hloupé ovce. (taková atletka s těmi děsnými pravopisnými chybami, to je přesně onoskeleton)

 
09.05.2012 18:39 Uživatel: Diana
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Dobrý deň, ja osobne smoothie mam a myslim ze s nim budete spokojna da sa spravit aj ladova drt a ak chcete aj vyborna zmrzlina, ja by som vam tento pristroj doporucila happy

 
18.05.2012 10:04 Uživatel: Janta
Věk:  30
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Koupila jsem ho na aukru za 679 Kc a je uplne super wink porad jen dzusíkuji, rozseka v pohode jablka i mrkev, takze nemam zadny problem. a hodne jednoduse se cisti. doporucuji

 
08.06.2012 12:54 Uživatel: marian kosnac
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: Zo začiatku sa zdal super, nezahrieval sa ani po pol minúte, ale po roku už super vobec nieje, zahrieva sa po 10 sekundách silne aj sa z toho dymí. Myslím, že čoskoro zhorísad NEODPORÚČAM
 
09.06.2012 18:33 Uživatel: zuza0604
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Dobrý den, mam velký problém. Zasekla se mi ve smoothie makeru ta velká nádobka a ani za boha nejde vyndat, nemáte někdo radu?

 
09.06.2012 21:35 Uživatel: dagmon
čarodějka.gif
500-1000
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Tak jak to všechno čtu a poslouchám i jinde, měl by se ten výrobek jmenovat "Smutný Maker". je to opravdu šunt, jako ostatně všechno, co nám nabízí v tom televizním pořadu. Mám odtamtud i keramickou pánev, tu zelenou, šmejd nad šmejdy. Připaluje se na ní všechno, prostě sarjat. Nechápu, jak mohou propůjčit svou tvář, naši přední herci, jako je Jiřina Bohdalová a jiní, a doporučovat důvěřivým lidem takové produkty. Hanba. Hanba, protože oni to dělají za velké peníze a je jim úplně jedno, že jse sposta lidí, kteří si to koupí jenom proto, že důvěřují známé a populární tváři. FUJ.

 
11.08.2012 19:06 Uživatel: mr550
Věk:  55

Město:Náchodsko

Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Ahojda taky se mě tam zasekla a musela jsem jí rozbít ale už to funguje a scháním kde bych sehnala novou nádobku nevíte někdo kde se to dá koupit? Díky

 
16.06.2012 15:51 Uživatel: Jana Bencalíková
Věk:  47

Město:Ostrava

Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Dobrý den, osobně jsem si koupila tento vynikající mixér v Bohumíně, kde ho mají levněji o 500 korun v porovnání s TV shopem, stojí tam 999 korun + poštovné, což jsem neplatila, jelikož jsem si pro něj jela osbně. Smothie maker jsem domů přivezla plna očekávání a byla jsem velice spokojená s jeho kvalitou, denně jej používám při mixování ovoce pro vnoučata, děláme v něm ovocné pyré, které jsou bez,, éček,, a když je dám do zamrazit, tak si pochutnáme i v zimě, taky máme rádi zeleninové krémové polévky a tady zase tento mixér uplatním, taky při výrobě šlehačky, jsem ocenila jeho kvalitu. Pokud máte zájem, pak jej koupíte levněji tady: http://www.nakup-raz-dva.cz/zbozi-z-televiznich-reklam//smoothie-maker--el.-mixer-/

 

smothie maker zde

 
03.08.2012 07:15 Uživatel: micinka
Věk:  25
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

ahoj chci si ho také koupit v bohumíně ale nevím jaké je k němu vybavení a jaké mají barvy mohla bys mi napsat děkuji

 
16.06.2012 17:48 Uživatel: dagmon
čarodějka.gif
500-1000
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Milá Jano, o ten výrobek už zájem opravdu nemám. Ale děkuji Ti za opdpověď. Ale já mezi tím hledala i jinde, co o něm píší lidé, kteří si ho koupili. Devadesádevět procent z nich, na to nadává. Tak asi budeš patřit k té vyjímce, která potvrzuje pravidlo.  

 
19.06.2012 08:54 Uživatel: Zuz-Anka
Věk:  21

Město:Brno

Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Ahoj, já jsem smoothie dostala k vánocům a jsem z něho nadšená. Ze začátku jsem nevěděla, co v něm mám vyrábět, protože mě toho moc nenapadalo. Ale ted v létě je opravdu výborný - nejčastěji v něm dělám asi ledovou kávu s opravdu hodně hustou pěnou. Nebo jsem vyzkoušela ledovou tříšt - jenom led, trocha vody a štávu a led to rozsekalo skoro úplně do hladka... happy Navíc mám ročního prcka, takže jsem mu v tom dělala takové ty dětské kašičky. Jediná věc, která mě na tom trochu štve je, že v návodu píší, že se může mixovat max 20 vteřin a pak tomu dát chvilku pauzu, což u měkkého ovoce těch 20 vteřin opravdu stačí, ale u něčeho tvrdšího je potřeba delší doba. Ze začátku jsem zkusila mixovat delší dobu než 20 vteřin a začalo v tom blikat a smoothie se rozbil - ale reklamaci uznali, takže ted mám nový a ten šlape jak hodinky.

Takže podle mě má své mouchy, ale jinak je fakt výborný a hlavně se opravdu jednoduše čistí a s mixérem se rozhodně nedá srovnávat - aspon ne s tím mým happy Dokonce ho používáme místo klasického shakeru, protože tu pěnu udělá fakt bezkonkurenční happy

Ale to je taky jenom můj názor, možná díky té reklamaci jsem pak dostala opravdu originální smoothie v originální krabici (před tím byl v obyčejné krabici bez origoš balení). Každopádně jsem s ním spokojená a můžu doporučit happy

 
28.08.2012 20:26 Uživatel: tete
Věk:  20

Město:Trenčín

Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Ahoj happy môžem sa ťa opýtať kde si ho zohnala?

 
03.09.2012 19:20 Uživatel: hbr
Věk:  38

Město:LOVOSICE

Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

DOBRÝ VEČER, JEN JSEM SE VÁS CHTĚLA ZEPTAT JAK SE DÁ VYROBIT LEDOVÁ KÁVA MĚ TO NEJDE. MOC DĚKUJI

 
14.07.2012 15:31 Uživatel: KK1234KK
Věk:  20
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Ahoj, my ho máme a můžu jen doporučit happy S mixérem se nedá vůbec srovnávat happy Fakt parádní věcparty

 
25.07.2012 13:04 Uživatel: dadlenka7
Věk:  32
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

mám ho a je senzační, rozseká i led, nápoj je krásně namixovaný... nečekejte zázraky, ale to co předvádí v reklamě, je pravda, to všechno Smoothie Maker umí... několikrát denně dělám rodině ovocné nápoje z jakéhokoliv nápoje... nejlepší je z melounu a hroznů...

 
03.08.2012 07:11 Uživatel: muška
Věk:  23
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

ahoj mohla bych se zeptat kde si tento smoothie maker objednala... a jaké je kněmu vybavení pokud to není tajné děkuji

 
31.07.2012 11:08 Uživatel: VIKI
Věk:  29
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Dobrý den,

Smoothie Maker máme doma a když vše dobře dáme,

vše je v pořádku a Smoothie je super ikdyž ho máme objednaný z netu . Naschledanou Viktorie

 
31.07.2012 12:27 Uživatel: Alííca
Věk:  17
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

.. Velký oči leda tak..  

Viděla jsem ho v TV a mamka zanedlouho měla narozeniny, tak jsem si řekla, že se "plácnu" přes kapsu a koupim jí ho. Je to sajrajt. Má problém to rozmixovat banán natož led question To by se dřív roztál než by ho rozsekal. Když už se Vám to povede nasadit  s tím, že to dokonce i mixuje, je to posvícení. happy

Vůbec to nedoporučuju. Asi moje dárky pro mamku zase přejdou do řad krémů a kosmetiky. happy

 
03.08.2012 07:08 Uživatel: verule
Věk:  30
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

ahoj můžu se zeptat jestli tu někdo neví kde se dá koupit smoothie maker levně a z různými nadobkami děkuji embarrassedmail

 
03.08.2012 08:13 Uživatel: Alííca
Věk:  17
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Zdravím. Nejlevnější jsem našla tento : http://aukro.cz/smoothie-maker-idealni-pro-ledovou-kavu-koktejly-i2526415457.html ..

.... komu není rády, tomu není pomoci...

 
10.08.2012 03:51 Uživatel: dg307
Věk:  50
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

objednal jsem si ten zázračný nixer ze zvědavosti, přišel, po zapnutí nefungoval, dodali mi ho bez faktury a vůbec bez jakéhokoliv dokladu, do hodiny jsem jej posílal zpět a už v životě nic z reklamy nekoupím a už vůbec ne nic co nabízí naše známá dvojka vedená Horstem, jsou jako ti dva PAT A MAT. nenechejte se napálit. peníze vám vrátí ale o poštovné a dopravné příjdete

 
11.08.2012 18:51 Uživatel: babča
Věk:  55

Město:Teplice nad Metují

Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Mám ho a je to bomba mixovala jsem v tom kokteijl z mražených jahod a byl nádherně našlehaný doporučuji všem.

 
12.08.2012 09:58 Uživatel: Lucie Boková
Věk:  35

Město:Otrokovice

Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Dobrý den,

jsem na to úplně stejně jako vy taky mne to zaujalo a přemýšlím o koupi přístroje. Ted mne minulý týden bývalá tchýně říkala, že její tatínek si to objednal z té tv a s přístrojem byl spokojený a prý říkal, že to funguje tak jak ukazují v té televizi. Jelikož se už přestěhoval do domova pro seniory tenhle přístroj už nemá. Je toho na internetu hodně co vypadá stejně, ale ceny se liší. Kamarádka mne říkala, že se mám dívat jaký to má výkon. Ono to může vypadat stejně, ale může to mít rozdílný výkon. Boková

 
18.08.2012 11:37 Uživatel: lifter
Věk:  63

Město:Slaný

Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

 

Dobrý den,

podělím se s dalšími pisateli o vlastní zkušenosti ohledně výrobku Smoothie maker z tv reklamy. Stal jsem se také majitelem výše uvedeného a nabízeného výrobku a moje zkušenosti spadají do kategorie těch, kteří mají k výrobku né zrovna dobré reference.

Reklama je reklama a nikdo nevidí co vlastně skutečně poté zakoupený výrobek dokáže. Samozřejmě, že v televizi to musí vypadat věrohodně a k tomu je to vše podřízené.

Tak jsem po obdržení balíku se zájmem přístroj vybalil, přečetl návod na používání a pustil se do praktických zkoušek. Podotýkám, že přístroj co do funkčnosti funguje, ale v první chvíli mne zarazil zvuk a poté pomalý rozběh do otáček. Výsledný umixovaný produkt byl  dosti hrubý / některé kousky vůbec nerozmixované / jsem šel zkontrolovat tolik vychvalované unikátní nože, samozřejmě pěkně tupé. Nevím v čem je unikátnost těchto nožů, ale dalším problémem se jeví takové ty poločočky vyseknuté na kulatém noži, Problém je v čištění kdy v žádném případě se samy nevyčistí. Zůstávají v těch malých štěrbinkách zbytky z ovoce a musel jsem použít i jehlu, abych zbytečky ovoce dostal z toho ven.
Mixování v té větší nádobce je problematické, naplněná se i po 20 vteřinách málo promixuje a to nehledě k rozběhu samotného mixéru. Poté jsem začal zkoumat vlastně příkon motoru / nikd není v reklamě uváděn / a těch 300 W je skutečně na tu větší nádobku málo. Mixoval jsem švestky s broskvemi a banánem jenže tak tak to utáhlo nádobku menší. Motor přímo zkomíral než se rozjel, kde je těch proklamovaných 72 000 otáček za minutu, což by znamenalo 1200 otářek za vteřinu, pokud by toto mělo být skutečnou pravdou, nevěřím, že použité  součástky by byly vůbec takový fofr schopny vydržet. To co mám doma nemá ani zdaleka 7200 otáček za ninutu. Přehrával jsem si reklamu v němčině a angličtině, zda-li nedošlo ke špatnému překladu, ale i zde hovořili o takových otáčkách. Možná, že právě předváděné výrobky dosahovaly těch 7200 otáček Pokud jsem se zaposlouchal do zvuku předváděných  mixerů v reklamách tak je pravdou, že zvukově jde o vyšší počet otáček než co mám na stole před sebou, takže člověk neví co tam vlastně za  smoothie předváděli a s jakými parametry.

Pokud jsem se snažil umixovat na drobno nakrájenou čerstvou mrkrev, nepochodil jsem ani s nádobkou na čištrění nožů.  

Trošku se to zlepšilo, když jsem brouskem na nože nabrousil ty unikátní ostré mixovací nože v tomto výrobku.

Bohužel, může být různá kvalita kus od kusu, ale to co se mi dostalo pxTIHdomů, s tím v žádném případě nejsem spokojen a nemohu tento výrobek doporučit jiným zájemcům.

 

 
21.08.2012 00:20 Uživatel: LUM
Věk:  38
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Dobrý den,

poradí mi někdo, jak se dá smoothie rozmontova? Chtěl bych se podívat na motor, neboť mi tak jako jiným přestal fungovat, ale nepochopil jsem jak se dá k motorku dostat jinak než že bych rozbil plastový kryt! Hold mám pocit že ti číňani nám nechcou za žádnou cenu ukázat co se ukrývá uvnitř! happy

 

 
21.01.2013 20:34 Uživatel: Harry
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Dobrý den. Píši ihned, jelikož jsem právě dnes mixer štqstně opravil. Rozdělává se tak, že musíte sundat ten otočný kroužek ( úchyt sklenice) a pod ním uvidíte záslepky. Mají to kluci čínští pěkně vymakaný. Vezmete trafopájku a ty menší - jsou čtyři - opatrně durch propálíte. Pod nimi se objeví 4 šroubky. Ty vyšroubujte a celý vršek se rozpadne na dvě části. A jste tam. Problém jsem měl s pojistnými mikrospinači. nakonec jsem to vyřešil tak že jsem ten který nefungoval proklemoval a ostatní jsem nechal tak jak jsou. Trochu se sice snížila bezpečnost provozu ale pořád je lepší mít mixer fungující a ne na parádu.

 
10.09.2012 19:37 Uživatel: Petko
Věk:  23
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Takze smothie maker je v poho mam 12 rokov a mame s tym robim slahacku len neviem ako robit zmrzlinu ale slahaca sa robi lahko len to treba aspon 15 sec. nechat ja som s tym spokojny happy

 
18.12.2012 07:53 Uživatel: líza
Věk:  50
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

i já jsem podlehla rekamě na smothie maker a objednala jsem si ho. varuji je to pěkný šmejd již nikdy více reklamá se věřit nedá,

 
29.12.2012 16:22 Uživatel: Křáp
Věk:  23
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Klamavá reklama.

Přístroj skončil v popelnici.

 

 
28.01.2013 15:54 Uživatel: Racek
Věk:  27
1391276203_srdce021.gif
1000-2000
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Tak mně tento přístroj hodně zaujal, říkala jsem si, že je to super, že takhle rychle si člověk může připravit zdravý nápoj, ale jak to tady čtu, tak to vypadá, že to je krám, škoda no, vypadalo to lákavě, ale jak jde vidět, jak v reklamě pěkně kecaj a vím aspoň, že si tento přístroj v budoucnu nekoupím.

 
28.03.2013 13:59 Uživatel: Nancy
Věk:  53
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Zkuste Aukro. Tam koupíte cca za 500, - stejný. Je to dobrá věcička.

 
28.04.2013 10:46 Uživatel: golf
Věk:  25
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Takovou kravinu si do baraku už nekoupim. Prvni použití : zaseklá nadoba - beru kladivo a du před barak. V žádným případě NEKUPOVAT

 
25.05.2013 19:37 Uživatel: Tony1
Věk:  50

Město:Praha

Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Já ho mám kopil jsem ho na Pepa.cz za599 kč, kávu dělám ledovou supr, zmrzku v menší nádobě taky paráda, tak nevím když to tady čtu kde je problém, asi mezi rukama a přístrojem.

 
19.07.2013 15:34 Uživatel: NOKIA
Věk:  27
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Dobrý den, smooshie maker používám každý den. A že nerozseká tvrdší věci a nic nenašlehá se mi nezdá. Například dnes, jsem rozsekal tak absolutně tvrdé meruňky na úplně dokonalou konzistenci. Mléko se může šlehat špatně, ale s tímto přístrojem je to opravdu jednoduché (teď mluvím jako bych byl na 95% Horst nebo někdo jiný z výrobců/prodejců ale nejsem ). Určitě to má výhodu oproti například ponorné mixovací tyči která všude nadělá bordel. Nebo u mixovacího robata který se špatně myje. U smooshi stačí pouze nalejt vodu do plastového kelímku (součást výbavy) a čekat než se nože umyjí.  


                                                                                                  Doporučuji  

 
19.07.2013 20:56 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Aniž bych chtěla rejpat. a vlastně proč ne.

 

Ponorný mixér žádný bordel neudělá, když se použije s vysokou užší nádobou která je pro to určená / alternativně stačí např. běžná zavařovací sklenice a čištění je stejně tak jednoduché, vodu do sklenice a zapnout.

 
17.01.2014 16:04 Uživatel: prave.dnes
Věk:  57
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Zdravím. Právě se rozhoduji přesně Vámi popisovanou věc za 1700 Kč. Family set, a proto, že když kupuji do kuchyně kupuji i dceři. Proto to váhání a hledání. Našla jsem něco podobného a asi koupím to a zkusím recepty. Kuchařku na šlehačku z mléka jak je vidět v reklamě udělat na tomto. z firmy jsem bralla myčku nádobí, doprava zadarmo a bez problémů. Hezký den Z. J.

 

CONCEPT SM 3350

 
17.01.2014 16:42 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Nedávno jsem viděl v letáku obdobu Smoothie makeru, ale za výrazně nižší cenu než co je v TV reklamě. Tuším do 1.000 Kč, ale přesně už nevím.

 
27.10.2013 18:21 Uživatel: Nešťastnice
Věk:  49

Město:Praha

Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Tak včera se mi Jumbo nádobka zasekla a ani dva chlapi jí nedokážou vyšroubovat.

Tak jí asi budu taky muset rozbít, jak jsem četla v příspěvku výše, což mě fakt netěší.

Bohužel zmáčknutí pojistky nepomáhá.

Jinak jsem ale spokojená, funguje skvěle, naopak mám doma klasický mixér, ve kterém zůstávají kousky nerozmixované.

 
27.07.2014 08:13 Uživatel: Maty
Věk:  11
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Já ho koupil za 998 na trhu a mě uspokojil. Není špatný, ale taky by mohl dát víc. alt

 
01.08.2014 18:02 Uživatel: Horst
Věk:  90
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

JE TO SRAČKA

 
09.09.2014 12:22 Uživatel: PavelS
Věk:  31
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Ty mixéry z TV reklamy vypadjí jako hračky pro děcka. Osobně používám krásný oranžový mixér od značky DOMO. Dávají k němu 2 průhledné nádobky i s víčkem a výkonný je jako běžný mixér. Dáte míst ovíčka nůž, nasadíte to celé na motor a během chvilinky máte smoothie hotové. Místo nože nasadíte víčko s pítkem a můžete jít do práce. Ideální Navíc se dají ty láhve dokoupit a celé to stojí do 800, - Kč i tady u nás v elektru. Na Internetu dokonce i méně.

 

ahoj Pavel

 
01.11.2014 21:34 Uživatel: Evzenie
Věk:  58
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Procetla jsem si povidani o v podstate mixerech. Vzdy musi zalezet na prikonu, je-li 300Wattu, tak obdoba ponorneho mixeru Lidl z akce za 300, - a nekdy je s nadobkou a slehacovou metlou aj za 450. Ten je super, mnohoucelovy kompaktni a da se i vratit vymenit, kupujes li ho v Lidlu vedle. Musi se jit ale pri akci 1. den ihned pred 7. rano na otevreni. Mam ho ja, sestra, neter, syn aj. Ja ho mam tedy 2,5 roku. Super- ponorny i na mix svickovou aj, snese i horke, kompakt kov!  

 
18.06.2015 20:14 Uživatel: Dany1
Věk:  40
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Osobně s tímto mixérem zkušenost nemám - tvshoppingu nevěřím… Sama mám mixér Xxxxxx a vybírala jsem ho na základě zkušeností. A pro mě je top v mixérech.

 

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
30.07.2015 09:25 Uživatel: Míša5875
Věk:  38
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Tak taky mám mixér Xxxxxxxxxx a je to vážně kvalita. Mixuju s ním opravdu všechno.

 

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.


Dovoluji si upozornit, že v jednom tématu lze psát reakce pouze pod jednou přezdívkou z jednoho počítače. V opačném případě jsou porušena pravidla webu bod č. 5.



Přezdívky:

  • Dany1
  • Míša5875

 
13.09.2015 20:16 Uživatel: Miloš N
Věk:  28
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Ahoj mrkněte na recenzi smoothie mixéru Xxxxxxxxxxxxx, shrnutí výhod: skvělý výkon snadná udržba a umyvatelnost (i v myčce) snadná přípráva nápojů a ovladatelnost nízká hlučnost není cítit motor bezpečnost. Recenze: www.NedovolenaReklamaVeWebuMojeStarosti.cz 

 
28.11.2016 20:39 Uživatel: Limi
Věk:  36
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Tak já temhle laciným smothie maker já osobně nevěřím. Sama jsem vsadila na kvalitu a koupila Xxxxxxxxxxx.

 
28.11.2016 20:57 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Dovoluji si upozornit, že v jednom tématu lze psát reakce pouze pod jednou přezdívkou z jednoho počítače. V opačném případě jsou porušena pravidla webu bod č. 5.


Jde o nerespektování již 2. výzvy uživateli, proto IP adresa byla trvale zablokována a uživatel již do webu ze svého počítače nemůže přispívat.  

Přezdívky:

  • Dany1
  • Míša5875
  • Limi
 
07.02.2017 11:19 Uživatel: lkjh
Věk:  32
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

Pozor. Dle rad, myslím že i tady jsme koupili Klarstein Vitalic, černý stolní mixér, smoothie 1000W.  

 

Teď je s ním jen trápení. Po 5 měsících používání se extrémně zvýšil hluk a snížila účinnost. Při mixování malé dávky vařeného jídla pro miminko, vytvářel takový hluk, že dospělému lehce bolelo v uších. Zaslán na reklamaci. Přišel s opraveným motorem a ložiskem. Nyní přesně po 5 měsících motor odešel znovu a ještě se uvolnil uvnitř šroub který chvíli drhnul v točícím se motoru a poté vylétl, náraz byl slyšet. Nyní je šroub vidět vespodu mixéru. Opět je nesnesitelně hlučný. Odesíláme na 2. reklamaci.

Těsnící gumy mezi kelímkem a části s noži se stále trhají.

 

Gabriela L

 
07.02.2017 14:31 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Smoothie Maker - recenze, zkušenosti, názory, reference, diskuze
Text uživatele: 

 


V tématu byl bohužel překročen maximální počet reakcí (100 ks) a téma tak může být zátěží pro server. Z toho důvodu bylo zamčeno a není možné psát nové reakce.


V případě zájmu prosím vytvořte nové téma.


Děkuji za pochopení.


10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny