Téma: Firma Freesmoking Třinec - zkušenosti, reference, recenze, diskuze

04.02.2013 16:53
Uživatel: Důvěřivá
Odpovědí na téma: 10
Text: 

Začátkem ledna 2013 jsem zakoupila v OD Tesco Třinec, Jakub Hrušovský, firma Freesmoking, cartomizér k ego cigaretě. Měl to být dárek pro kamarádku. Bohužel cartomizér byl vadný. Jela jsem vyřídit reklamaci a k mému překvapení byl stánek zrušen.

Kontaktovala jsem majitele firmy Freesmoking emailem. Nedělo se nic, neodpovídal. Našla jsem si jeho telefonní číslo na internetu a zavolala. Slíbil, že mi cartomizér zašle.

Bohužel nezaslal, tak jsem ho opět kontaktovala emailem, volala jsem, zase slíbil, že mi ho zašle. Cartomizér jsem k dnešnímu dni neobdržela. Napsala jsem mu SMS zprávu a nereaguje. Nyní má pouze eshop.

Jsem velice zklamaná takovýmto neseriózním jednáním. Vyloženě si ze mně udělal legraci.

 

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 1941x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Reklamace cartomizéru freesmoking
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
04.02.2013 17:19 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Firma Freesmoking Třinec - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

v tescu nevydri zadny stanek vic jak mesic

 

pokud ma eshop a ty mas ucet od nakupu tak to reklamuj ne, normalne zasli postou a hotove

 

 
04.02.2013 18:29 Uživatel: Důvěřivá
Téma: Firma Freesmoking Třinec - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

No jo, ale už uběhl měsíc od zakoupení. A cartomizér můžu reklamovat do měsíce. A jak jsem se přesvědčila, tak už mi to bude houby platné. Prodávat to jo, ale uznat reklamaci, to už je problém. Chtěla jsem ho dát někde na černou listinu, ale nic jsem nenašla. Jinak dík za radu

 

 
04.02.2013 21:25 Uživatel: socialni_pracovnice
Věk:  32

Město:Brno

1000-2000
Téma: Firma Freesmoking Třinec - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

A jak jste přišla na to, že můžete výrobek reklamovat jen do měsíce od zakoupení? Vady, které se projeví do 6 měsíců od zakoupení výrobku, jsou podle občanského zákoníku považovány za vady, které měl výrobek už v době, kdy jste ho koupila. Máte nárok na výměnu nebo opravu výrobku. Pan Hrušovský to má dokonce jasně uvedeno ve svých obchodních podmínkách (článek 7.3. ). Takže se nenechte odbýt, sepíšte reklamaci písemně a pošlete mu ji do vlastních rukou s dodejkou. Pokud nebude reagovat, nasázejte mu po internetu negativní reference - to často prodejci napáchá větší škodu než případná kontrola a event. pokuta od ČOI (České obchodní inspekce), kterou ostatně můžete na tyto praktiky také upozornit.

 
04.02.2013 23:22 Uživatel: Dùvěřivá
Téma: Firma Freesmoking Třinec - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Bylo mi řečeno, že je to spotřební zboží, na které je záruka jeden měsíc. Díky moc za radu

 
04.02.2013 23:36 Uživatel: socialni_pracovnice
Věk:  32

Město:Brno

1000-2000
Téma: Firma Freesmoking Třinec - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Kratší záruční lhůty jsou u potravinářského zboží (8 dní), u krmiv (tři týdny) a zvířat (6 týdnů). Pokud je na výrobku, jeho obalu nebo v přiloženém návodu vyznačena lhůta k použití věci (např. u potravin nebo kosmetiky), skončí záruční doba uplynutím této lhůty. V ostatních případech ale podle mě platí záruční lhůta 24 měsíců.

 
04.02.2013 18:55 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Firma Freesmoking Třinec - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

bych mu napsal jeste jednou a pro jistotu jak email tak sms ze pokud to nevyridi do tydne ke tve spokojenosti tak ho roznesu na netu

 

navic ma odkaz i na heureka.cz a nema tam zadne reakce, tam mu udelas nejhorsi reklamu protoze na heureku chodi hodne lidi, par spatnych recenzi a hodne lidi ho obejde

 

proste se s nim nesrat

 
04.02.2013 19:08 Uživatel: Důvěřivá
Téma: Firma Freesmoking Třinec - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Já jsem mu právě dnes napsala sms, že si že mně udělal srandu, a že ho dám na černou listinu jako neseriózního prodejce ( to jsem pouze planě vyhrožovala) a ten prevít vůbec nezareagoval. Musí mít hroší kůži. Pak jsem si našla tyto stránky a politovala jsem se aspoň tady. No uvidím. Ale nedoufám.

 
04.02.2013 19:27 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Firma Freesmoking Třinec - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

najed na heureka.cz

 

tam zadej nazev jeho obchodu a tam mu napis tvoji zkusenost s jeho obchodem

 
05.02.2013 12:04 Uživatel: Důvěřivá
Téma: Firma Freesmoking Třinec - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Dík. Ještě počkám jestli se v něm nepohne svědomí a pokud ne, tak mu tu mou krásnou recenzi na  heurece napíšu. Hezký den

 
14.02.2013 15:56 Uživatel: Důvěřivá
Téma: Firma Freesmoking Třinec - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Tak jsem tu recenzi napsala. Čekala jsem dost dlouho. Mám z toho nějaký divný pocit, ale já podvodník nejsem. Tak se měj párku, a ještě jednou dík za rady

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Firma Freesmoking Třinec - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Nejčtenější témata za rok

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 8
Nová témata dnes: 1
Dneska bylo odpovězeno na: 4 témata
Počet témat celkem: 16045
Počet odpovědí celkem: 172996
Počet registrovaných: 4840 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: nechtěně
Nejkomentovanější za 7 dní: Souziti s parnerem, roznilne zvyky?
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny