Téma: Mobilní telefon Aligator D100 2 SIM - zkušenosti, reference, recenze, diskuze

20.04.2013 19:31
Uživatel: Bramburka
500-1000
Odpovědí na téma: 12
Text: 

Přes internet jsem si koupila mobilní telefon Aligator D100 na 2 SIM karty, už mi vůbec nefunguje, prvně odešel mikrofon, tak že když mi někdo volal, tak já slyšela toho kdo mi volal, ale nemohli jsme spolu hovořit, potom mi odešel display, svítila mi jen klávesnice, pak mi přestala nabíječka nabíjet a kromě toho mi dala takovou ránu, že jsem ji raději ihned vyhodila a korunu tomu nasadilo to, že se mi nedaří mobil vůbec rozjet, nejde zapnout, tak nevím, zda má vůbec význam nechat mobil dát opravit s tolika závadami nebo si raději koupit nový.

Nevíte jestli mi dají mobil na splátky když jsem na mateřské.  

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 2844x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Prosba o radu - nefunkční mobilní telefon
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
20.04.2013 19:39 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Mobilní telefon Aligator D100 2 SIM - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

aligatory jsou nejvetsi smejdy

 

tak pokud je v zaruce tak ho reklamuj, skoda vyhazovat penize ne

 

 

 
21.04.2013 11:04 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Mobilní telefon Aligator D100 2 SIM - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Přesně tak, opakovaně reklamovat a nakonec si nechat vrátit peníze. Náklady na reklamaci (poštovné) nese prodejce. Byla by škoda peníze nezískat zpět.

 
20.04.2013 19:52 Uživatel: socialni_pracovnice
Věk:  32

Město:Brno

1000-2000
Téma: Mobilní telefon Aligator D100 2 SIM - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Bramburko, jestli je v záruce a máš od něj záruční list nebo alespoň doklad o zaplacení, tak reklamovat. Pokud už v záruce není, tak při tolika vadách se oprava asi nevyplatí (stála by stejně nebo víc než nový mobil) a bude lepší koupit nový telefon - nějakou lepší značku. Jestli Ti dají někde mobil na splátky, to opravdu nevím.

 
21.04.2013 13:00 Uživatel: Bramburka
500-1000
Téma: Mobilní telefon Aligator D100 2 SIM - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Doklad o zaplacení mám, jaká je záruka na zboží přes internet

 
21.04.2013 13:02 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Mobilní telefon Aligator D100 2 SIM - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

normalne 2 roky

 
20.04.2013 21:56 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: Mobilní telefon Aligator D100 2 SIM - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Jak už je tu napsáno, pokud je v záruce, tak reklamovat. Předpokládám však, že není a v tom případě zahodit a nebo spíš rozšlapat, aby sis pamatovala, že takovej mobil už ne.

Nevím zda potřebuješ nezbytně mobil pro dvě sim karty, ale i v nižších cenách se dá takový mobil od renomovaného výrobce koupit. Osobně bych stejně volila telefony dva, zvyk je zvyk.

 
21.04.2013 19:37 Uživatel: Bramburka
500-1000
Téma: Mobilní telefon Aligator D100 2 SIM - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Telefon na 2 simkarty rozhodně nepotřebuji, mě stačí abych se dovolala a mohla napsat zprávu. Poptám se zda vůbec půjde telefon opravit, dívala jsem se na aukro na nabídky telefonů, některé co prodejci nabízí, tak jsou nové, ale nevím nevím, zde je potřeba být opatrný, jejich hodnocení od ostatních kupujících je velmi dobré, nemám s aukrem dobré zkušenosti.

 
21.04.2013 07:48 Uživatel: Beu_Pet
Věk:  32

Město:Hradec Králové

WeeMee-net.jpg
Téma: Mobilní telefon Aligator D100 2 SIM - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Rozbytý tel. reklamuj a nový…zkus se podívat na Nokia C2-03 je na dvě SIMky a nepřijde mi tak darhý mám nokie od vždycky a nemůžu si na nic stěžovat. Servis mají taky velmi dobrý, když jsem s telefonem něco potřebovala, zašla jsem k nim a ukázala papír o koupi…je jim jedno kde jsem mobil koupila i když to bylo v zahraničí. Opravili mi klávesku a ještě mi na ten týden půjčili jiný

 
21.04.2013 10:47 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Mobilní telefon Aligator D100 2 SIM - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

vetsina lidi co ma aligatora a ma problemy tak vzdycky popisuje ty stejne problemy

 
21.04.2013 11:07 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Mobilní telefon Aligator D100 2 SIM - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Jak píšou ostatní - jestli je v záruce, tak reklamovat (podle mě je mobil nepoužitelný a měli by Ti vrátit peníze rovnou - usuzuju z toho, že je asi nebezpečný, když Tě kopla elektřina).

Jako design i název mobilu Aligator supr, ale jinak je to asi mobil na hoFinko

 
25.05.2013 13:37 Uživatel: Bramburka
500-1000
Téma: Mobilní telefon Aligator D100 2 SIM - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Mobil jsem v pátek odnesla k reklamaci, tak uvidíme, každopádně tento typ telefonu už ne, pořídila jsem si nový značky Samsung už ne přes internet ale přímo z obchodu kde prodávají různé elektro zboží, nebyl ani drahý a funguje skvěle.

 
14.11.2015 22:58 Uživatel: Quido
Věk:  76

Město:Praha

Téma: Mobilní telefon Aligator D100 2 SIM - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Musím souhlasit, že mobilní telefon značky Aligator (tentokrát typ A610) je šmejd! Jeho nepoužitelnost, z důvodů, které uživatelka popisuje výše, se v mém případě bohužel projevila až v pozáruční lhůtě. "Rada" pracovníků prodejen T-mobilu byla jednoznačná = vyhodit!!! Takže varuji před koupí Aligátorů!

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Mobilní telefon Aligator D100 2 SIM - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 0
Nová témata dnes: 0
Dneska bylo odpovězeno na: 0 témat
Počet témat celkem: 16351
Počet odpovědí celkem: 174424
Počet registrovaných: 4965 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: Loučení s webem mojestarosti.cz
Nejkomentovanější za 7 dní: V životě nikam nesměřuji
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny