Téma: Kotle Witkowski - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory

08.02.2013 11:59
Uživatel: let
0-100
Odpovědí na téma: 20
Text: 

Dobrý den,
máte někdo zkušeností s polskou firmou vyrábějící automatické kotle Witkowski?

Řeším problém s topením a rád bych se poradil. Chci koupit nový automat a nějak mě zaujala jejich nabídka. Poradite?

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 10435x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: kotle Witkowski - zkušenosti, názory
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
08.02.2013 12:38 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Kotle Witkowski - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Neporadím, ale než tak někdo udělá, můžete se zatím podívat sem  - http://url.googluj.cz/5g8

 
08.02.2013 12:44 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Kotle Witkowski - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

kdyz kotel tak jedine VIADRUS

 
08.02.2013 13:04 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Kotle Witkowski - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
 
11.02.2013 09:39 Uživatel: let
0-100
Téma: Kotle Witkowski - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

joo kamarád google. tak si raděj vyhledám názory na jiných fórech. pokud by náhodou někdo mohl poradit i tady, budu rád. zdravím!

 
18.02.2013 00:00 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Kotle Witkowski - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Je možné, že sem někdo napíše názor na kotle witkowski později. Někdy se stává, že se tu relevantní odpověď objeví třeba až za půl roku. To už Vám ale asi bude k ničemu.

 
22.02.2013 12:19 Uživatel: librelli
0-100
Téma: Kotle Witkowski - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Zdravím,

mám kotel Witkowski KMB-RP PLUS (automat se šnekovým podavačem), provozuju asi rok. Jsem spokojeny - automat udržuje teplotu, nastavení není složité. Většinou topím uhlí, ale občas i dřevo. Barák mám zateplený, obytná plocha cca 100m2.

Máš nějaký konkrétní dotaz?

 
22.02.2013 12:27 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Kotle Witkowski - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Jo jo, na šneka jsem slyšel chválu. Musí to být fantastické, protože my když se vrátíme domů po 10ti hodinách, tak je tu docela tvrdá zima. Táákže rychle zatopit a vyhřát dům.

Zavedli jsme si předminulý rok na hranici pozemku plyn, ale plyn je tak drahý, že se "neopovažujeme" ho zavést do domu a topit jím. Takhle dáme za vytopení domu za jednu zimu 15.000 Kč, pokud bychom netopili dřevěnými briketami, ale plynem, vyšlo by to na cca. 30-35 tisíc Kč. S uhlím (podle typu uhlí) by to vyšlo na 20-30 tisíc Kč za jednu topnou sezónu.  

 
22.02.2013 13:07 Uživatel: Wolfg
Obraz019.jpg
500-1000
Téma: Kotle Witkowski - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

 

Než se zamiluješ do kotlů na uhlí doktore, věnuj minutku jiné zkušenosti. Od roku 1995 provozuji kotel Atmos Generator 40G. Žere všechno, co je suché. Tlakový ventilátor vhání předehřátý vzduch do paliva, které zplynuje a výsledný plyn hoří. Spalovací teploty rostou nad 1000°C (skleněná láhev se rozteče). Topím dřevem, uhelnými briketami, odpadem z truhláren, pilinami, mourem, balíky papíru nebo slámy aj. Kotel má násypku, do níž by ses vešel, když ji naložíš ráno, čeká v teplé záloze až tři dny, dokud ho nespustíš. Rozfouká se sám do čtvrt hodiny. Můžeš jej ovládat spínacími hodinami nebo zapnout mobilem na dálku, který ti práskne i teplotu v místnosti. Kotel samozřejmě ohřívá i bojler TUV v topné sezóně. Oproti kotlům se šnekem, tento nemá pohyblivé části, tedy není, co by se pokazilo. Jeho spaliny jsou mnohem méně závadné, než jiných kotlů na fosilní paliva. Deklarovaná účinnost je 92%. čemuž věřím, neb na kouřovodu udržím ruku. Witkowski neznám, ale české kotle s automatickým provozem poruchové jsou. Dále je nutné brát v úvahu proměnlivou kvalitu uhlí, kdežto dřevo je stále stejné.

 
05.03.2013 18:53 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Kotle Witkowski - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

drevene brikety 15 000, -

uhli 20-30 tkc?

 

to je mas za nejakou extra super cenu nebo je delas sam doma?

 protoze nam vzdycky vychazelo nejlevneji drevo pak uhli a drevene brikety to bylo to nejhorsi

 
05.03.2013 11:01 Uživatel: let
0-100
Téma: Kotle Witkowski - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

 

librelli: obrátil ses na českého zástupce nebo jel do polska? poplatky mezi řádky? co záruka? vždyť je to cizí firma

 

všem moc děkuju za příspěvky!

 

 
24.03.2013 10:33 Uživatel: lotas
Věk:  45

Město:vesnice

Téma: Kotle Witkowski - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den jak velky mate kotel a pokud jste od ostravy a bylo by to možne přijel bych se podivat. Jaka byla cena kotle. Děkuji

 
21.05.2013 08:24 Uživatel: let
0-100
Téma: Kotle Witkowski - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Dnes jsem koukal na web witkowského a mají tam novou sekci "seznam zákazníků", bude to pro vás možná pomocné.

 
07.03.2013 11:06 Uživatel: librelli
0-100
Téma: Kotle Witkowski - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Zdravím,
kotel jsem kupoval u nás, neměl jsem zájem o cesty do Polska . Záruka samozřejmě platí.

 
27.04.2013 21:06 Uživatel: librelli
0-100
Téma: Kotle Witkowski - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Mám kotel 25 kW KMB-RP PLUS, bydlím u Ostravy. Hodně známých má kotle tohoto typu. Pokud jde o prohlídku kotle, můžete se obrátit na zástupce firmy Witkowski - PZT Dušan Pospíšil z Krmelína. Tento pán zpřístupní adresy a určitě najde někoho u Ostravy.

 
28.09.2013 07:49 Uživatel: Miro
Věk:  40
Téma: Kotle Witkowski - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

kluci, díky za informace a názory, diskuze mi hodně pomohla! od nějaké doby taky přemýšlím o automatu

 
26.01.2014 21:31 Uživatel: librelli
0-100
Téma: Kotle Witkowski - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

@Miro vůbec není zač, samozřejmě čekáme i na tvůj názor.

 

Máte někdo zkušenosti s přestavbou kotle?

 
25.10.2013 13:42 Uživatel: T
Věk:  28
Téma: Kotle Witkowski - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Já mám automatický kotel verner a zatím funguje fakt super.

 
04.02.2014 10:05 Uživatel: Miro
Věk:  40
Téma: Kotle Witkowski - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Kotel jsem si ještě nepořídil (nedostatek peněz), na automat jsem se ale podíval a souhlasím vypadá fakt kvalitně, zkušenosti s provozem bohužel ještě nemám.

 
20.10.2014 20:14 Uživatel: Jankovič
Věk:  47

Město:Liberec

Téma: Kotle Witkowski - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den mě kotel instalovala firma Radek Václavík  topeni-lb.cz Chtěl jsme původně také kotel Witkowski ale pak jsme se rozhodl pro jiny a dal na doporučení firmy když my vysvetlily rozdily proč je ten kotel levnější a nakonec mám kotel Berski ekomax 1 a jsme spokojenej a cena nabyla zas o tolik vyšší celé mě to i s instalací stálo 70 tisíc a kotel šlape suprově

 
26.03.2017 21:56 Uživatel: Kolemjdoucí
Věk:  32
Téma: Kotle Witkowski - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Dobrý večer. Kotel funkční do první poruchy. Servisní sít - bída. Na stránkách není jediný servisákkromě majitele. Nedovedu si představit na 500 prodaných kotlů jeden servisák v plné topné sezóně. Uvítala bych na stránkách volně stažitelný certifikát. Když jsou kolem kotlů takové caviky. Vaše kolemjdoucí.

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Kotle Witkowski - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny