Téma: Mobilní klimatizace do bytu - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze

30.04.2012 12:23
Uživatel: parek
Věk:  34

Město: vesnice

parek.jpg
3000-4000
Odpovědí na téma: 27
Text: 

ma tady nekdo zkusenosti s mobilni klimatizaci do bytu? leto se blizi a tak o necem takovem premyslim

 

treba konkretne tady tahle

 

alt

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 9671x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Mobilní klimatizace do bytu - zkušenosti, názory, diskuze
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
30.04.2012 12:28 Uživatel: jan155
Věk:  27
100-500
Téma: Mobilní klimatizace do bytu - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj, jj je to úplně kničemu, strašná účinnost blbě se odvádí teplý vzduch, je to uplně uplně k ničemu.... dělá to hroznej kravál.....

Jediná použitelná klima je ta dvoudílná, ale žádný BAUHAUS a podobné krámy s ventili a urob si sám v energetické třídě C....... jedině profi klimu s profi servisem.... úúúplně jiná liga......

 
30.04.2012 13:53 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Mobilní klimatizace do bytu - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Pokud si dobře vzpomínám, má Tvoje manželka astma. Myslím si, že klimatizace v bytě není pro ní vhodná. Jednak vysušuje vzduch a jednak udržuje podstatně nižší teplotu oproti teplotě venkovní = přechod z chladna do tepla a obráceně astmatikům neprospívá (dochází k častějšímu stahování průdušek a tudíž ke zhoršení astmatických potíží). Nejdříve bych se poradila s lékařem a taky se můžeš podívat např. zde:

http://www.cisticky-vzduchu-super-plus.cz/aktuality.php?post_id=23

 
30.04.2012 14:00 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Mobilní klimatizace do bytu - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

dobra pametwink

 

cisticku uz mame, no tak asi se vybodnu na klimu a prikoupim ventilatory, jeste kdyby existoval nejaky extragiga tichy ktery by ficel i celou noc

 
30.04.2012 15:12 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Mobilní klimatizace do bytu - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Díkywink. Ventilátory zase víří prach: http://bydleni.idnes.cz/ventilatory-jsou-setrnejsi-nez-domaci-klimatizace-f89-/spotrebice.aspx?c=A070713_191744_dum_stavime_web, ale chápu, že to chceš nějak vyřešit, protože ve vedru se i astmatikům špatně dýchá. Větrání okny se taky nedoporučuje (ono se toho nedopručuje), jenže to co se doporučuje je zase poněkud nákladné: http://vetrani.tzb-info.cz/8481-zkusenosti-s-realizacemi-vetraciho-systemu-s-rekuperaci-tepla a dýchat a osvěžit se taky potřebujeme, že (jsem taky astmatik)?  wink

 
30.04.2012 15:29 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Mobilní klimatizace do bytu - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

no s tim virenim prachu to je taky pravda, ale mame vsude plovoucky a roboticky vysavac jezdi kazdy druhy den, manzelka stejne vsude stira prachy a vytira podlahy co tri dny. az mi s tim poradkem nekdy leze na nervy excited kdyz nekde neco necham tak uz jsem ten nejhorsi excited

 
30.04.2012 15:40 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Mobilní klimatizace do bytu - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Jj, to znám a chápu.  excited Nejhorší na tom je, že doma si to snaží člověk svému zdraví co nejvíce přizpůsobit, pak ale vyjdeš ven a je všechno jinak...

 
30.04.2012 16:35 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: Mobilní klimatizace do bytu - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

S tou klimatizací  neporadím, pokud klimu tak jedině pevnou a od dobré firmy. Ovšem zarazilo mě, že všude máte hladké povrchy, co dva dny vysáváte atd.

Připadá mi to pro astmatika mnohem horší... prach sedá cca 2-3 dny, pokud se nemá kam "schoulit" víc se prach víří.

 

 
30.04.2012 16:53 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Mobilní klimatizace do bytu - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

proc by ne, ten prach na te podlaze se drzi havne podel sten, kdyz jdem treba nekde ven tak swe pusti vysavac a hotovo, kdyby se prach dostal do koberce byla by to asi pekna pakarna to poradne povysavat

 
30.04.2012 21:40 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: Mobilní klimatizace do bytu - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ok, já se nehádámhappy, jen jsem chtěla poukázat na to, že někdy přehnaná péče může být spíš kontraproduktivní.

 
01.05.2012 09:45 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Mobilní klimatizace do bytu - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

ja se taky nehadam excited kdysi kdyz bydlela manzelka u rodicu ( meli tam vsude koberce ) tak na tom byla s alergii i astmou hur nez ted bez kobercu

 
30.04.2012 16:28 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Mobilní klimatizace do bytu - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

ma nekdo odzkousene ?

alt

 
01.05.2012 09:41 Uživatel: Julie
Téma: Mobilní klimatizace do bytu - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

  V létě to dělám tak, že mám stažené rolety a rozvalená okna, dveře, aby byl průvan. Klimatizace je na nic, jak v autě, tak doma. Fufrák máme v chodbě, značku nevím, ale má otáčecí torpédo. Koberce nemáme, chodíme bosí. (dlažba+parkety).

 
01.05.2012 09:49 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Mobilní klimatizace do bytu - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

my mame zaluzie taky stahnute ale okna pozavirane, kdyz otevrem tak to natahne hned teplo domu, kdyz necham zavrene tak pres okna a zatepleni domu to jen tak neprojde, pred zateplenim jsme pri venkovni teplote zhruba 35C meli doma neco pres 30C, ted po zatepleni to nad 26 nejde ale jeste aspon ten vetrak na pohyb vzduchu je treba

 
07.03.2014 20:36 Uživatel: Klimatizace
Věk:  35
Téma: Mobilní klimatizace do bytu - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Určitě je super pořídit si přenosnou klimatizaci! Jako majitel firmy jsem měl zezačátku velké nepřenosné klimatizace na zdi ale z důvodu velkého hluku při jednáních jsem je musel odstanit a zakoupil jsem přenosné (mobilní) nedoporučuji kupovat komerční značky kde je drahý servis a vubec celá klimatizace. Po pár dnech hledání jsem našel na www.nedovolena-reklama-ve-webu-Moje-Starosti.cz  výhodné levné a musím říct že po dvou leté zkušenosti stále fungující bez problému. Doporučuji zkusit.  

 
07.03.2014 23:54 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Mobilní klimatizace do bytu - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

tak tohle me fakt pobavilo

 

neni nad reklamu zdarma ze

 

jeste kdyz je clovek idiot podle ktereho vsichni kolem prodavaji smejdy jen on (i kdyz prodava to stejne) prodava to nejlepsi

 

aspon vim, komu se pri pripadnem nakupu vyhnout

 
01.04.2014 19:53 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Mobilní klimatizace do bytu - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by bymohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
01.04.2014 17:17 Uživatel: pet
Věk:  32
Téma: Mobilní klimatizace do bytu - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ideální s výkonem a kvalitou je klimatizace od

www.nedovolena-reklama-ve-webu-Moje-Starosti.cz 

 
01.04.2014 19:56 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Mobilní klimatizace do bytu - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
06.05.2014 12:07 Uživatel: Jazzy
Věk:  37

Město:Praha

Téma: Mobilní klimatizace do bytu - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Pleas pošlete mi prosím osvědčenou značku klimi… Hledám něco pro babičku co bydlí v paneláku v posledním patře a paří jí slunko celý den do garsonky Bohužel asi mobilní, na split nemá finance a hlavně by jí družstvo nepovolilo montáž.  Díky 

 

 
06.05.2014 12:30 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: Mobilní klimatizace do bytu - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Pokud babička bydlí v posledním patře a má doma příliš horko, bude nejspíš třeba řešit izolaci střechy než nějakou klimatizaci.

Řešit na družstvu - kvalitní izolace střechy patří k běžným standardům a bez ohledu na to, že se týká v zásadě nejvíce lidí kteří žijí právě pod střechou, platí princip solidarity a hradí bez rozdílu celé družstvo.

 
23.05.2016 15:09 Uživatel: lenkadobby
Věk:  35
Téma: Mobilní klimatizace do bytu - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

My jsme klimatizaci poridili minule leto, to byly nesnesitelna vedra. Mame znacku Daitsu a jsme spokojeni.

 
29.05.2016 23:23 Uživatel: Andresa
0-100
Téma: Mobilní klimatizace do bytu - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Já mám klimatizaci od loňska a jsem na ni zvyklá. Už si bez ní neumím představit léto, vybrala jsem sama bez manžela. A naštěstí dobře, jako ženská je to výkon

 
30.05.2016 06:30 Uživatel: Raduša
Věk:  45
Téma: Mobilní klimatizace do bytu - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Taky ji máme doma a jsme spokojení. Není nad to, když máte v létě doma příjemné, dýchytelno a né těžký horký vzduch. S klimatizací se i spí daleko jinak

 
27.06.2016 15:16 Uživatel: Ivuli
Věk:  40
Téma: Mobilní klimatizace do bytu - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Já si ji v noci nepouštím moc. Jen před spaním a v noci ne, jsem na to náchylná. Ale je to nepostradatelný pomocník před spaním

 
24.07.2017 11:41 Uživatel: Ajnštajn
Věk:  41
Téma: Mobilní klimatizace do bytu - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Moje zkušenost - výborná. Nejsem teplomilný, žena taky moc ne, ta se i koupe jen ve studené vodě.
Do bytu nám bohužel pere sluníčko skoro celodenně, takže letní období bylo před klimatizací utrpení. Pořídili jsme si od Daikinu, vyhovovaly nám parametry, vzhled i servis a měli jsme na něj dobré reference od známých. Dneska (24.07.2017) si už neumím představit, že bychom doma klimatizaci neměli.  

 
24.07.2017 19:01 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Mobilní klimatizace do bytu - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

stare tema ale napisu co se za ty roky zmenilo a vyzkouselo

 

loni (2016) sem koupil mobilni klimatizaci, sice jakoze chladila ale bylo ji treba napojit na komin a idealne ji mit co nejbliz kominu aby hadice ktera odvadela teplo byla co nejkratsi, mit ji v okne do ktereho pere slunicko je tak trochu komedie, oknem - i kdyz utesnenym poustite teplo dovnitr a klima ho odvadi zpet, cena japonske SAKURY, nejvykonnejsi co sem nasel, protoze s tim chladim cely byt, ne jen jeden pokoj byla 15tisic, aby vychladila jakztakz byt sla treba 5 hodin na plny vykon, plny vykon = kraval

 

letos (2017) pred sezonou sem nechal namontovat splitovou a je to velky rozdil, zadne otevrene okna, zadne pousteni tepla dovnitr, zadna krabice kterou je treba obchazet, krasne ticha, u nocniho provozu se da spat bez problemu i kdyz stejne nejvic pouzivame automat, jde prepnout na pritapeni,   cena kolem 26 tisic

 

pokud chce nekdo klimu a ma moznost splitove tak neni o cem premyslet

 
27.05.2018 16:15 Uživatel: PavelNovy
Věk:  35
Téma: Mobilní klimatizace do bytu - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Moje zkušenosti s mobilní klimatizací jsou dobré. Stačí zapojit, vyvést jednu trubku oknem nastaveném na ventilačku (nebo ji tam přivzít) a je hotovo. Žádné bourání, nic.  

Akorát je potřeba si dávat pozor na ty, co mají vypustní trubku na přebytečnou vodu.

Zrovna jsem jich doma 5 testoval (za účelem recenze), tak třeba vám pomůže s výběrem:
http://oritech.cz/nejlepsi-klimatizace-do-bytu-jakou-si-poridit-2018/


Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Mobilní klimatizace do bytu - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny