Téma: Výběr krbu do dřevostavby - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory

05.02.2014 17:48
Uživatel: dolakj
Věk:  44
Odpovědí na téma: 8
Text: 

Máte někdo zkušenosti s krbem ve dřevostavbě?

Pokud ano napište prosím jaký krb máte, jak dlouhoho máte, kolik stál a jak jste s ním spokojeni.

Budu rád za každý názor.

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 2632x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Kaký krb vybrat do dřevostavby
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
06.02.2014 20:31 Uživatel: MitsCa
Téma: Výběr krbu do dřevostavby - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

A nějaký rozdíl mít krb v dřevostavbě nebo v jiné stavbě? Myslím, že ne. Jde o to, aby nebyl velký únik tepla a bude v poho v každé nemovitosti.

 
27.02.2017 20:56 Uživatel: Hanakl
Věk:  21
Téma: Výběr krbu do dřevostavby - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den, také máme dřevostavbu a do domu jsme vybrali krb od http://krbypelant.cz mají neuvěřitelný výběr a skvělé ceny.

 
06.11.2017 19:10 Uživatel: Januška
Věk:  36

Město:Krb

Téma: Výběr krbu do dřevostavby - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

prosím vás poradíte mi kde seženu nějaký hezký a né moc drahý biokrb do bytu? byla bych moc ráda… vždycky jsem měla sen… že budu mít doma krb, no do domu se stěhovat nebudu, tak chci aspoň na bytě…

 
06.11.2017 19:38 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Výběr krbu do dřevostavby - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Zadej si to do vyhledávače, máš to tam i s recenzemi, a můžeš vybírat

 
09.11.2017 12:52 Uživatel: Illonka
Věk:  30
Téma: Výběr krbu do dřevostavby - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

jeééé, taková představa mít doma krb u kterého je teplo a tak to by se mi taky líbilo… že bych k tomu přesvědčila i chalpa? abychom do toho šli a něco takového si pořídili domů… jak moc je to finančně náročné?

 
14.11.2017 11:21 Uživatel: leošš
Věk:  42
Téma: Výběr krbu do dřevostavby - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

koukněte se holky sem xxxxxxxxxxxx tam najdete veškeré informace týkající se takových krbů. teda biokrbů. vše je tam hezky vysvětlené, tak se nemusíte bát že by jste to nepochopily alt

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
06.03.2018 16:35 Uživatel: janbratan
Věk:  34

Město:Praha

Téma: Výběr krbu do dřevostavby - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Ahoj, my máme na chatě která je celý ze dřeva biokrb.

Musím říct že se koupě určitě vyplatila, je krásný a hřeje dobře, navíc se nebojím že by vznikl požár, jelikož plamen není tak velký.

 
26.06.2018 13:55 Uživatel: davidrocket69
Věk:  52

Město:Frymburk

Téma: Výběr krbu do dřevostavby - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Myslím si že bych šel do biokrbů, já si na chatu taky kupoval bio.  

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Výběr krbu do dřevostavby - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny