Téma: Brigáda plnění obálek - manualni-prace.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze

01.04.2013 18:30
Uživatel: Lucy
Věk:  23

Město: Město, Tobě sto, kapitánovi dvě stě

Clipboard01.jpg
1000-2000
Odpovědí na téma: 44
Text: 

Dobrý večer všem,

    dnes jsem byla jak se patří vymrskána a čipernost na sebe nenechala dlouho čekat a koukala jsem po nějakých brigádách alt

    Nemám moc čas někde lítat a někoho přemlouvat ke koupi kdovíčeho a našla jsem "ideální" práci z domova a to plnění obálek reklamními letáky. Nabídka brigády je od firmy manualni-prace.cz. A za každou naplněnou obálku je nějaká odměna. Alespoň tak jsem to pochopila z inzerátu.

    Jenže pak mi přišel tento odkaz, a samozřejmě jsem se podívala do podmínek. Přijde mi to trochu zmatené (a už to se mi moc nezamlouvá) a tak nějak jsem pochopila, že musím sama sehnat nějaké kontakty - " která zahrnuje aktivní prezentaci firemní nabídky, plnění ofrankovaných a nadepsaných obálek, získaných od potenciálních zájemců o naše služby, propagačními letáky a odeslání naší firmě k proplácení. "

    Tak nevím - nechce se mi odeslat bezmála 1000 v rámci takovéto hurá akce a pak zjistit, že budu někde něco někomu nabízet, jinač nedostanu ani korunu. Nemáte někdo zkušenosti s tímto nebo podobným typem brigád? Třeba jsem jen až moc skeptická, ale nerada bych se namontovala do něčeho, co pak nebudu se školou stíhat a budu mít akorát víc starostí a nevydělám si ni.

   Předem díky alt A hezký večer!

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 19172x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Brigáda plnění obálek - co obnáší? Máte zkušenosti?
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
01.04.2013 19:07 Uživatel: Lucy
Věk:  23

Město:Město, Tobě sto, kapitánovi dvě stě

Clipboard01.jpg
1000-2000
Téma: Brigáda plnění obálek - manualni-prace.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Tak jsem se nakonec dočetla, že kontakty si opravdu hledá každý sám. A vypadalo to tak nadějně Škoda…

 
02.04.2013 11:23 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Brigáda plnění obálek - manualni-prace.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Aha, to jsem si měl přečíst hned, než jsem psal svůj názor na brigádu od manualni-prace.cz

 
07.05.2014 13:13 Uživatel: Jana85
Věk:  29
Téma: Brigáda plnění obálek - manualni-prace.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Já už byla taky zoufalá, pak jsem našla ale zajímavou brigádku z domova xxxxxxxxxxx

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.

 

 
04.09.2016 01:09 Uživatel: jenek
Věk:  21
Téma: Brigáda plnění obálek - manualni-prace.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ověřené kvalitní klikačky. 100% funkční. DOPORUČUJI VYZKOUŠET…

 

NedovolenaReklamaNaWebu.cz

 

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
01.04.2013 19:13 Uživatel: socialni_pracovnice
Věk:  32

Město:Brno

1000-2000
Téma: Brigáda plnění obálek - manualni-prace.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Určitě nejsi moc skeptická, naopak jsi ostražitá, což je dobře. Takové brigády opravdu nebrat, četla jsem nějaké zkušenosti z podobných brigád na internetu, adresy si musíš opravdu zjIšťovat sama, někteří dokonce psali, že těm lidem volali, jestli jim můžou poslat obálku, takže útrata za telefon + možná za poštovné (jestli je propláceno, nevím). Od takových vykuků ruce pryč, věřím, že určitě najdeš serióznější způsob, jak si přivydělat.

 
01.04.2013 19:26 Uživatel: Bramburka
500-1000
Téma: Brigáda plnění obálek - manualni-prace.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Napíšu moji zkušenost, tuhle nabídku jsem zkoušela, je to podvod, tolik kolik slibují si rozhodně nikdy nevyděláte, aby se tato nabídka vyplatila a firma proplatila odeslané obálky, poštovné a známky, tak je zapotřebí mít určitý počet obálek. ¨

Nabídka funguje tak, že si vlastně podáte inzerát, od případného zájemce si vyžádáte nadepsanou obálku s jeho adresou a nalepenou známkou, tuto obálku Vám pošle domů, Vy ji pošlete na firmu, od které nabídku máte, zájemce dostane poštou nabídkový katalog, kde si může vybrat nabídku na přivýdělek, ale ne zadarmo ale za penízky, tak že zájemci se nevydělají nic nebo velice málo, ale ten kdo plnění obálek nabízí si přijde na pěkné penízky.

Tak jak píše sociální pracovnice od těch kdo tohle nabízí raděj ruce pryč, za problémy to nestojí. Ze začátku to vypadá jednoduše, ale opravdu nedoporučuji, jsou určitě lepší a zajímavější brigády jak si přivydělat, tohle ale opravdu ne, je to jen zneužívání lidí a tahání z nich mnohdy jejich posledních peněz co mají

 
01.04.2013 19:43 Uživatel: Darila
Věk:  59

Město:Praha

panter.jpg
500-1000
Téma: Brigáda plnění obálek - manualni-prace.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Posílám odkaz na jeden server s nabídkami, také tam upozorňují na podvodné nabídky, třeba se ti něco bude hodit.

pracovní portály

To aby ti nezmizel úsměv z tváře!

 
01.04.2013 20:06 Uživatel: Lucy
Věk:  23

Město:Město, Tobě sto, kapitánovi dvě stě

Clipboard01.jpg
1000-2000
Téma: Brigáda plnění obálek - manualni-prace.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Právě proto hledám práci přes internet a ideálně z domova

    Děkuji za odkaz - ani strýček google mi nevyjel tolik portálů s prácemi. To mám co pročítat

 
11.05.2014 12:10 Uživatel: Práce z domu
Věk:  24

Město:Soběnov 146

Téma: Brigáda plnění obálek - manualni-prace.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Vydělávejte bez investic.
Milé dámy, vážení pánové, tato nabídka je určená všem, kteří chcete vydělávat z pohodlí svého domova a nechcete investovat peníze do nejistých projektů či programů.
LIBERTA GIA.
KONEČNĚ NĚCO, CO DÁVÁ SMYSL. TOTO MNE ZAUJALO, DOPORUČUJI. ŠANCE PRO LIDI, KTEŘÍ HLEDAJÍ PŘÍLEŽITOST JAK ZMĚNIT SVŮJ ŽIVOT V POZITIVNÍM SMĚRU. ZÁBAVA A VÝDĚLEK V JEDNOM.
TATO FIRMA MÁ SKVĚLOU BUDOUCNOST.
Pro obrovský nárůst uživatelů otevírá novou pobočku v Brazílii!!!
VŠE JE ZCELA ZDARMA.
Určitě doporučuji shlédnout video ZDE:http://youtu.be/TjwjUevqauQ
REGISTRACE DO PROJEKTU JE ZCELA ZDARMA A PROVEDETE JI JEDNODUŠE ZDE:www. libertagia.com/Frantisek1
POKUD POUŽÍVÁTE GOOGLE CHROME TAK SE VÁM STRÁNKY PŘELOŽÍ DO ČESKÉHO JAZYKA POKUD NE ZDE JE ODKAZ:https://www.google.com/intl/cs/chrome/browser/
PŘI VAŠICH REGISTRACÍCH SE NEREGISTRUJTE PŘES EMAIL / SEZNAM. ALE POUŽIJTE GMAIL. COM UŠETŘÍTE SI DO BUDOUCNA PROBLÉMY S PŘIHLÁŠENÍM
Registrace: 1. Jméno 2. Příjmení 3. číslo občanského průkazu, pasu, řidičáku (vybrat) 4. Přezdívka 5-6. email 7-8. heslo (v případě, kdy vám nejde zadat ZAVINÁČ:musíme přepsat mail mimo stránky, někde ve Wordu nebo jinde, dát Kopírovat pravou myší a překopírovat do stránek Liberty…nebo přepnout na anglickou klávesnici. a je to)
VÍTÁME VÁS DO SKUPINY NA FACEBOOKU:https://www.facebook.com/groups/libertagia.cz.sk/
PRO LIDI, KTEŘÍ NEMAJÍ, NEBO NECHTĚJÍ FACEBOOK A KTEŘÍ NEMAJÍ, NEBO NECHTĚJÍ SKYPE …
máme svou sociální sít *Live In Box*a novou skupinu *CLUB*LibertaGia*Czech/Slovakia*
KDE V BUDOUCNU BUDOU INFORMACE A POMOC!!!
STAČÍ SE PŘIDAT A DÁT ODKAZ LIDEM, KTEŘÍ ZATÍM ŽÁDNÉ
INFO:http://social.livebx.com/profile-1557/
Přeji hodně úspěch
LibertaGia NOVÉ VIDEO 6.3.2014
Nové informace, produkty, výdělek, návod na registraci.
youtube.com

 
11.05.2014 12:49 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Brigáda plnění obálek - manualni-prace.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

A co je jistého na firmě, která funguje teprve od listopadu 2013, má sídlo v Portugalsku, chce osobní údaje = kopii OP, pasu nebo řidičáku a nějaký účet s adresou = do 2 dnů od registrace, jinak hrozí blokace účtu - jak se píše na stránkách firmy???  alt

 
01.04.2013 19:45 Uživatel: Bramburka
500-1000
Téma: Brigáda plnění obálek - manualni-prace.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Zkuste si zadat do vyhledávače IN-CENTRE Pavel Tůma nebo Denis Vinček.

 
01.04.2013 19:46 Uživatel: Bramburka
500-1000
Téma: Brigáda plnění obálek - manualni-prace.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
 
01.04.2013 20:03 Uživatel: Lucy
Věk:  23

Město:Město, Tobě sto, kapitánovi dvě stě

Clipboard01.jpg
1000-2000
Téma: Brigáda plnění obálek - manualni-prace.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Jejda, to bych tomu zas dala…díky moc za informace. Na recenze jsem chtěla kouknout, jenže na internet může napsat kdokoliv cokoliv, tak jim taky moc nevěřím a radši jsem se ptala tady. Jen jsem nevěděla, že tady téma už bylo. Ale asi neuškodí to zopakovat, kdyby se našel podobný troubelín jako já.

    Tak já svoji nadměrnou aktivitu pro jistotu vrazím do učení a až budu mít víc času, pokoukám po něčem solidnějším.

    Koukám, že opatrnosti není nikdy dost. Ještě jednou všem díky

 
01.04.2013 19:48 Uživatel: Bramburka
500-1000
Téma: Brigáda plnění obálek - manualni-prace.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
 
01.04.2013 21:26 Uživatel: Medvěd
Téma: Brigáda plnění obálek - manualni-prace.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Takovým nabídkám bych nevěřil.

 
02.04.2013 06:31 Uživatel: Bramburka
500-1000
Téma: Brigáda plnění obálek - manualni-prace.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Namastí si kapsu někdo jiný

 
02.04.2013 06:32 Uživatel: Bramburka
500-1000
Téma: Brigáda plnění obálek - manualni-prace.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Nechci zde dělat reklamu, ale mě se osvědčilo vyplnování dotazníků není to nic moc, ale každá koruna dobrá

 
02.04.2013 10:39 Uživatel: Lucy
Věk:  23

Město:Město, Tobě sto, kapitánovi dvě stě

Clipboard01.jpg
1000-2000
Téma: Brigáda plnění obálek - manualni-prace.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Myslíš takové to pouliční dotazování?

    Vzhledem k mým komunikačním schopnostem tyto práce nejsou úplně pro mě. A hlavně vzhledem ke škole - ideální by bylo něco, co si můžu vzít do postele a dělat to než usnu (nebo třeba na přednášky, taky než usnu )… Asi to nechám zatím plavat - na léto nám toho nasolili dost, takže budu ráda, když do září udělám to co mám a zbyde mi aspoň den volna.

      Dnes mi přišel email s odpovědí a v PS mě ujišťovali, že nejde o podvod, podepsána TRUXA group s. r. o…už toto ujištění mi přišlo dost divné. Koukla jsem do obchodního rejstříku a jednatelem je náš známý Denis Vinček.

    Tak jsem jim napsala, že děkuji za odpoveď, ale o práci už zájem nemám, že jsem četla recenze desítek lidí, které tato firma podfoukla a že nejsem v situaci, kdy si toto můžu dovolit… Trochu doufám, že to tomu vyčúránkovi sáhne na svědomí, ale asi jsem velmi naivní.

    Díky všem za upozornění…byla bych další nešťastník, který tomu zmetkovi obstará na stůl pečené prasátko a sám do konce měsíce bude na chlebu s vodou.

 
02.04.2013 11:38 Uživatel: Bramburka
500-1000
Téma: Brigáda plnění obálek - manualni-prace.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Od Denisa Vinčeka ruce pryč a jeho nabídky neberte dokonce jsem viděla jednu reportáž v černých ovcích, je to podvodník.

 
02.04.2013 11:39 Uživatel: Bramburka
500-1000
Téma: Brigáda plnění obálek - manualni-prace.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ne pouliční  dotazníky ale po internetu.

 
02.04.2013 11:22 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Brigáda plnění obálek - manualni-prace.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Podle mě je to blbost. Kdyby fakt bylo skoro 5 Kč za obálku a více, tak by to hodili rodině a známým, protože by to byla extrémně výhodná brigáda. Navíc by se jim to rozhodně nevyplatilo - platit brigádníky a ještě poštovné. Pokud by to byla nějaká firma, tak nebudou takhle "pokoutně" shánět brigádníky a spíš by si koupili linku, která by jim automaticky vkládala letáky do obálky, protože by se jim to z dlouhodobého hlediska vyplatilo, bylo by to perspektivní.

Zkus mrknout ještě na internetu, můj názor (zdůrazňuji, že jde o můj osobní názor) je, že je to podvod. Zaplatíš nějakou zálohu a už se s Tebou nebude nikdo bavit a nikdo Ti zálohu nevrátí. Ale třeba jsem úplně blbej alt, pletu se a je to megasuprgigateravýhodná brigáda. V tom případě už nebudu webmaster a neurolog, vložím denně 200 letáků do obálek a mám vyděláno 30.000 měsíčně. Taky cítíš tu absurditu? alt

 
02.04.2013 11:41 Uživatel: Bramburka
500-1000
Téma: Brigáda plnění obálek - manualni-prace.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

No opravdu je to podvod, někde nabízí za jednu obálku až 20 kč, to je nesmysl a největší blbost

 
02.04.2013 11:43 Uživatel: Lucy
Věk:  23

Město:Město, Tobě sto, kapitánovi dvě stě

Clipboard01.jpg
1000-2000
Téma: Brigáda plnění obálek - manualni-prace.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Jo, přišlo mi divné vkládáním letáčků do obálek získat v podstatě měsíční plat. Ale svého času jsme v Anglii podobnou brigádu s bráchou měli - připravovali jsme letáčky na roznos (a pak jsme je i roznášeli) a pár liber jsme si tím vydělali. Ještě pořád asi zapomínám, že jsem v Čechách

    Právě proto jsem sem psala - jo, celé to něčím zavání. Posílat nemalé peníze někam předem a ještě ujištění, že to opravdu není podvod…

    Jenže kdo by nechtěl (nebo dnes spíš nepotřeboval) rychle hodně peněz, tak jsem chvíli zvažovala opustit svou skepsi a jít do toho. Ale už jsem zas nohama na zemi

 

 
15.08.2013 00:48 Uživatel: Mimiki
Věk:  49
Téma: Brigáda plnění obálek - manualni-prace.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Zkuste toto, mně to vydělává

JEDINEČNÁ PŘÍLEŽITOST!!! NECHTE VYDĚLÁVAT SVŮJ POČÍTAČ - VÝPLATY DENNĚ! Už jsem vybrala první peníze, opravdu to funguje naprosto skvěle. Nejsou nutné investice. Žádný vklad! Pro někoho, kdo pracuje na počítači, je tohle báječná volba. Pracuju a ještě mi běží pár dolárků k tomu mimo práci… Vyplácí okamžitě a to už od 1 USD. Můžete vydělávat i 100 USD denně. Je to jen na vás.

 

Program v podstatě využívá zanedbatelnou část výkonu vašeho počítače, podobně jako skype a podobné, které pracují na pozadí a vy tuto kapacitu firmě ******** takto sestavuje superpočítač a díky této velké počítačové kapacitě pak může zpracovávat složité výpočty pro NASA a další složité početní úlohy.  

 
15.08.2013 07:55 Uživatel: Medvěd
Téma: Brigáda plnění obálek - manualni-prace.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Větší kravinu jsem ještě neslyšel.  

 
20.08.2013 13:54 Uživatel: Karel71
Věk:  42
Téma: Brigáda plnění obálek - manualni-prace.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

 

Ahoj,

Mohu doporučit tyto stránky xxxxxxcs/provize

Za prvé, nízká bariéra vstupu, za druhé, kdýž se zapojite do systému se stáváte jedním z prvních, takže máte šanci být "nahoře", za třetí je společnost, která má zastoupení v České republice, takže se můžete někoho poradit jak využít systém pro výdělek.

 
16.03.2014 12:24 Uživatel: simi
Věk:  60
Téma: Brigáda plnění obálek - manualni-prace.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: zdravím, adresa je mimo použití… šla by nějak předat? . díky, jsou tu převážně špatné zkušenosti… proč se dává málo prostoru dobrým? souvisí to s naší českou povahou? . špatné ano a všade, dobré  - o tom nikdo nepíše…lenost? , obava?
 
20.08.2013 23:50 Uživatel: Lindulina
Věk:  28
Téma: Brigáda plnění obálek - manualni-prace.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Celá řada brigád a přivýdělk, vše bez poplatků a vyzkoušené na

http://*********. webnode. cz/

 
11.11.2013 23:46 Uživatel: LindaXY
Téma: Brigáda plnění obálek - manualni-prace.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Vyzkoušené přivýdělky z domova bez poplatků, určitě si vyberete! Neslibují žádné velké částky, ale pokud využijete více z nich, dá se reálně měsíčně vydělat okolo 2-3 tisíc, což je fajn.
http://privydelekzdomova1.webnode.cz/

 
12.11.2013 00:14 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Brigáda plnění obálek - manualni-prace.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Budu Vám věřit, že nejde o reklamu a příspěvek tu nechám. Snad nejde o nějaký podvůdek.

 
25.11.2013 21:03 Uživatel: Luccy
Téma: Brigáda plnění obálek - manualni-prace.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

 Doporučuji se kouknout na stránky www. nerespektuji-pravidla-webu, třeba Vás to zaujme, však uvidíte alt

 
25.11.2013 21:16 Uživatel: Medvěd
Téma: Brigáda plnění obálek - manualni-prace.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

A já doporučuji nevkládat do webu podobné odkazy, děkuji za pochopení.

 
27.11.2013 11:44 Uživatel: milo
Věk:  36

Město:praha

Téma: Brigáda plnění obálek - manualni-prace.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

proč, ? jen at každý píše co zažil a co se dá a nedá dělat, to je svoboda slova vole, a hlavně spoustu lidem to pomůže.

 
05.04.2014 18:15 Uživatel: zanett
Věk:  23
Téma: Brigáda plnění obálek - manualni-prace.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj,

podívej na xxxx

Jedna se sbírání bodu, za ktere ziskas poukázky do Tesca. Jde to poměrně rychle, mě už přišlo 3x na 200, - a 1x na 500, -

Najdeš tam také slevy a akce v obchodech přehledně na jednom místě.

Vyzkoušej to taky! Tady je odkaz: httpxxxxx

 
29.04.2014 18:19 Uživatel: Jarek N
Věk:  46
Téma: Brigáda plnění obálek - manualni-prace.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ja sem narazil pred chvili na jakousi asi socialni sit pro obchodniky, xxxxxxxxxxxx.cz tak jsem se zaregistroval, jsou tam i nabidky prace firem, tak snad brzy najdu zas praci jako obchodnik no.  
Scháneni prace je dneska pekelne tezka vec :/ uz jsem z toho celkem zoufalej.

 
08.05.2014 16:21 Uživatel: Borek
Věk:  32
Téma: Brigáda plnění obálek - manualni-prace.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den, a neslyšeli jste o firmě xxxxxxxxxx? Jedná se o vyplňování dotazníků různým firmám. Vše je proplaceno. www. xxxxxxxxxxxx.cz

 
25.05.2014 09:26 Uživatel: hura
Věk:  33

Město:praha

Téma: Brigáda plnění obálek - manualni-prace.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

taky mi kradli 2200ck za koralky. je to podvod

 
30.05.2014 12:40 Uživatel: Stockton
Věk:  20
Téma: Brigáda plnění obálek - manualni-prace.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Pokud byste raději drželi v ruce dobré kafe a vydělávali v pohodlí křesla, vyzkoušejte Xxxxxxxxxxxx, doporučuji!

 
03.06.2014 22:45 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Brigáda plnění obálek - manualni-prace.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jedem subjekt proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
04.09.2014 14:28 Uživatel: vd
Věk:  24
Téma: Brigáda plnění obálek - manualni-prace.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Dá se vydělávat jednoduše umístěním reklamy (i bezplatné) na internetu. Online kurz Vás naučí jak. Zcela ZDARMA!

 
02.01.2015 19:41 Uživatel: Katlyn
Věk:  20

Město:Česká Lípa

Téma: Brigáda plnění obálek - manualni-prace.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den.
Hledáme nové Analytiky. (resp. náš Vedoucí pobočky)
Naše společnost byla založena v roce 1970 a působí ve 14 evropských zemí – nabízíme vám tedy kariéru ve stabilní nadnárodní firmě se 40letou tradicí.

Šanci na smysluplnou a finančně zajímavě ohodnocenou práci má v OVB téměř každý. Požadujeme ochotu se neustále učit novým věcem a poctivě pracovat.
Česká Lípa a okolí.
V případě vážného zájmu, volejte na mob. č. : 732 162 391, nebo pište na e-mail: pparik2451@gmail.com
Děkuji za pozorost, Přeji krásný zbytek dne.

 
13.01.2015 16:21 Uživatel: Llinda
Věk:  30

Město:Praha

Téma: Brigáda plnění obálek - manualni-prace.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Také jsem naletěla podvodné firmě Manuální práce, peníze zpět jsem z nich nedostala a když jsem je nahlásila na pracovní servery jako podezřelou firmu, ještě hrozili žalobou za špinění čestného jména… Zkuste azchat.com, třeba si nějakou brigádu či práci najdete, malý server, ale za pokus stojí!!! Good luck.

 
14.06.2015 13:33 Uživatel: veverka3
Věk:  19
Téma: Brigáda plnění obálek - manualni-prace.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

A co nechat si platit za inzerování reklamy. Je o firma, která vám zaplatí za to, že někam umístíte jejich reklamu (facebok, twitter…) nebo pošlete odkaz kamarádům (přes email nebo chat…) a oni na ni kliknou. Registrace je zdarma, ani potom nejsou žádné poplatky a pokud tomu věnujete například hned ten první týden ani ne 5 miut denně, tak máte 300kč. S větším úsilím a s časem (protože lidé klikají na odkazy, které byly přidány i mnohem dříve) získáváte samozřejmě mnohem víc.   Vše záleží na vás. Registrovat se můžete zde http: //xxxxxxxx

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Děkujeme za pochopení.

 
11.03.2017 13:44 Uživatel: Patrola
Věk:  47
Téma: Brigáda plnění obálek - manualni-prace.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj, mně se ze všech možných privydelku osvědčilo pouze toto: www. ruletabezobalu.cz

Myslete si o tom co chcete, například že jde asi o hazard, o který nemáte zájem, ale při troše vnitřní sebekazne se na tom da pěkně vydělávat, respektive přivydělávat.

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Brigáda plnění obálek - manualni-prace.cz - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny