Téma: Domácí pedikúra Purederm ponožky - zkušenosti, diskuze, recerence, recenze

17.09.2013 14:38
Uživatel: Barča
1520366479_lvice.png
Odpovědí na téma: 16
Text: 

Dočetla jsem se o těchto ponožkách-zábalu Purederm a nějak se mi nechce věřit, že by to tak snadno fungovalo - 2 hodiny necháte působit a za pár dnů se vám sloupe veškerá stará a ztvrdlá kůže? Neznáte to někdo, máte zkušenost?

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 8386x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Domácí pedikúra Purederm - ponožky - máte zkušenost?
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
19.09.2013 15:32 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: Domácí pedikúra Purederm ponožky - zkušenosti, diskuze, recerence, recenze
Text uživatele: 

Tak jsem to pročetla a vypadá to luxusně. Kdyby to tak fungovalo, měla bych dárek na vánoce.  

 
12.10.2013 00:34 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Domácí pedikúra Purederm ponožky - zkušenosti, diskuze, recerence, recenze
Text uživatele: 

To chce vyzkoušt. Ať Ti pošlou vzorek zdarma

 

Akorát mám teda takovej problém. Pokud to má fungovat jak se píše, tak je to chemie (asi na bázi nějaké ředěné kyseliny), která více či méně projde přes kožní bariéru (a tím do krve). Před dlouhodbým používáním bych asi byl opatrný a velmi pečlivě si zjistil infomace o zdravotní (ne) závadnosti.

 
13.10.2013 09:58 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: Domácí pedikúra Purederm ponožky - zkušenosti, diskuze, recerence, recenze
Text uživatele: 

Avi, ještě že jsi to napsal. Už jsem přemýšlela o koupi naslepo pro mou maminku, která je diabetik, silný. Ale teď to raději riskovat nebudu.  

 
13.10.2013 11:24 Uživatel: Barča
1520366479_lvice.png
Téma: Domácí pedikúra Purederm ponožky - zkušenosti, diskuze, recerence, recenze
Text uživatele: 

Taky mě to odradilo. A přitom je to tak logické … člověka holt nenapadne, jak to asi funguje.

 
13.10.2013 12:24 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: Domácí pedikúra Purederm ponožky - zkušenosti, diskuze, recerence, recenze
Text uživatele: 

Baru, čáry, máry fuk. tak jsem si to představovala, hold nepřemýšlím .

 
13.10.2013 20:57 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Domácí pedikúra Purederm ponožky - zkušenosti, diskuze, recerence, recenze
Text uživatele: 

No, víš jak u cukrovkářů … diabetické nohy, diabetické gangrény.

U diabetiků bych s tím byl 2x tak opatrný

Nehledě na to, že většina diabetiků má špatné ledviny a ty by mohly mít problémy odbourat nežádoucí látky z krve do moči. Je to asi riziko.

 
14.10.2013 06:09 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: Domácí pedikúra Purederm ponožky - zkušenosti, diskuze, recerence, recenze
Text uživatele: 

Právě, já si říkala, že to nebude nic invazivního, nemůže dojít k pořezání nebo k oděrce. Ale jak to funguje, na jaké bázi, to mi nedošlo.  

 

 
17.10.2013 14:21 Uživatel: louskacek
Téma: Domácí pedikúra Purederm ponožky - zkušenosti, diskuze, recerence, recenze
Text uživatele: 

Tak vážení, riskla jsem to a musím říci že je to fakticky zázrak. byla jsem trochu nervózní že jsem nalítla, neboť ani po 5 dnech se nic nedělo. no a pak asi 6-7 den to přišlo! opravdu mi doslova odpodávala stará kůže. bjednala jsem si 12 párů a mám vyřešené vánoční dárky. myslím že je to originální dárek do 200 set. Jo a už mají i velikost do 45 pro pány.

 

Jo, recenze jsem našla na nějakém blogu http://sarcinyruzovebryle.blogspot.cz/2013_07_01_archive.html kdyby vás zajímalo jak to opravdu vypadá. já se nefotila

 
17.10.2013 17:47 Uživatel: Barča
1520366479_lvice.png
Téma: Domácí pedikúra Purederm ponožky - zkušenosti, diskuze, recerence, recenze
Text uživatele: 

Píše se tam, že to dokonce odlakovalo nehty. Dovedeš si představit, jak agresivní sajrajt to je? O acetonu tam není ani zmínka, jen o rostlinných extraktech … to by ale nehty určitě neodlakovalo, takže jen "líbivá politika".

 
17.10.2013 14:44 Uživatel: Ropucha
Věk:  33

Město:Praha

Téma: Domácí pedikúra Purederm ponožky - zkušenosti, diskuze, recerence, recenze
Text uživatele: 

Opakované vložení nevyžádané reklamy do webu. Uživatel/ka byl/a zablokován/a.

 
17.10.2013 14:48 Uživatel: Ropucha
Věk:  33
Téma: Domácí pedikúra Purederm ponožky - zkušenosti, diskuze, recerence, recenze
Text uživatele: 

Toto jsem našla na netu, bohužel to měli jenom v angličtině.

 
17.10.2013 16:40 Uživatel: 77andy
Věk:  38

Město:Praha 3

Téma: Domácí pedikúra Purederm ponožky - zkušenosti, diskuze, recerence, recenze
Text uživatele: 

osobně jsem ponožky zkoušela už dvakrát opravdu fungují, stará kůže se kompletně oloupe. Jen je nechávám minimálně tři hodiny, účinek je pak lepší. Dámy zkuste to, opravdu to FUNGUJE. Ne jako po pedikúře kdy vám odřežou zvrdlou kůži a ta pak naroste ještě tvrdší

a co se týče diabiteiků a ponožek, jsem také diabetik a prodejců jsem se osobně ptala zda to není riskantní. A NENÍ, ponožky nejsou v tomto ohledu nebezpečné, působí na kůži jen povrchově…

 
08.08.2014 14:46 Uživatel: Petr B.
Věk:  38
Téma: Domácí pedikúra Purederm ponožky - zkušenosti, diskuze, recerence, recenze
Text uživatele: 

proč by to musela být "chemie jako prase"?? Máte vůbec představu, jak účinné a úžasné můžou být přírodní preparáty? Kam se kolikrát hrabou na chemii. To je velmi úzkoprsé. Koupil jsem ženě (také cukřenka-na inzulínu) a žádný problém. Nechal jsem tedy na to mrknout bratra lékaře. Je to úžasná věc!

 
02.11.2014 12:30 Uživatel: Holka
Téma: Domácí pedikúra Purederm ponožky - zkušenosti, diskuze, recerence, recenze
Text uživatele: 

Vůbec to nefunguje!!!! Vyhozené penize!  

 
01.02.2015 01:17 Uživatel: vladana
Věk:  28

Město:Praha

Téma: Domácí pedikúra Purederm ponožky - zkušenosti, diskuze, recerence, recenze
Text uživatele: 

Já se musím podělit se zkušenotí s domácí pedikúrou s Asie - fakt super, igelitové sáčky napuštěné tektinou na 2-3 hoďky navléknete u telky a pak se dějí věci!  nicméně všchna hnusná kůže sleze a máte nožky jak nemluvně. no, trochu to trvá, asi 10 dnů… ale bomba. Koupila jsem tu

http: //xxxxxxxxxxx. jinde jsem nesehnala. díky za tip

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
 Děkujeme za pochopení.

 
17.05.2017 23:24 Uživatel: Kiki.o
Věk:  27

Město:Mladá Boleslav

Téma: Domácí pedikúra Purederm ponožky - zkušenosti, diskuze, recerence, recenze
Text uživatele: 

Já jsem použila PediLite (na 60 min.) do minuty mě začali hrozně pálit celé nohy mimo chodidla (místa kde mám ztvrdlou kůži). Říkala jsem si že to vydržím, ale měla jsem nepříjemný pocit a bála se jiné nepříjemné reakce. Po 15 minutách jsem je sundala. Máte někdo stejné zkušenosti, popř. nevíte jestli je to normální?  

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Domácí pedikúra Purederm ponožky - zkušenosti, diskuze, recerence, recenze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 7
Nová témata dnes: 0
Dneska bylo odpovězeno na: 5 témat
Počet témat celkem: 15421
Počet odpovědí celkem: 170006
Počet registrovaných: 4536 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: Bez dětí můj život nemá radost a smysl
Nejkomentovanější za 7 dní: jaké fotky použít na seznamku?
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny