Téma: Bratrova přítelkyně mi a moji matce vyhrožuje

26.02.2020 14:15
Uživatel: Sluníčko M.
Věk:  51
Odpovědí na téma: 19
Text: 

Dobrý den

Asi v létě jsem psala o brachovi. Myslela jsem že když se nebudu stýkat s mou rodinou, budu mít klid. Ale nemám. Je to bratr a ta jeho ženská kdo nenechá nikoho v klidu. Opravdu všechny. Všechny  zatěžuje svými problémy, které si způsobuje sám. Kašlala bych na to, kdybych toho nebyla opět zatažená JÁ a baba s brachou mě obvinili. Přitom já se sněma nestýkám, nejsem v kontaktu. Začnu takto:

Volala mi moje matka  co se u ní děje, se necítí zdravotně dobře, mluví neustále o smrtí, protože má problémy s mým  bratrem a jeho ženskou, stěžuje si na ně čím dál víc a proto si o matku dělám velké starosti.

V létě se k brachovi  vecpala hodně brzy ženská jak už jsem psala, jenomže už brzy bracha a matka s babou začali mít velké problémy, jak jsem taky předpokládala. Baba si žije ZADARMO, nic neplatí, ani bratr, všechno placení je na matce, přitom ji a brachovi  není trapné plýtvat vodou, elektrikou. Nic nedělá, nepomáhá, jen se rozvaluje na gauči u TV, PC, Sex, chlastá. (nakupuje si kartony vína a slivovice). Denně Jezdí  za kamarádkami, sauny, fitka, bowling, výlety, …. pokud je doma špína, vůbec ji to nevadí. Ani jak matka schválně měsíc neuklídila a čekala jestli  madam uklidí. Ne.

Často někam na několik dnů zmizne, neřekne kam, ani nezvedá mobil, pak si klidně přijede  a brachu zpracuje vždy sexem. Ani o brachu se nestará. Všechno dělá moje 76 leta matka-vaří, pere uklízí A ještě si madam stěžuje jak se má chudák moc  špatně, “nadřela se „ bracha ji s ničím nepomůže, i taky protože ji to kamarádky řekly. Proto na Silvestra  opět někam zmizela a za několik dnů přijela že se stěhuje pryč a brachu  už nechce ani vidět, jak se měla  špatně, jak jsme se k ní všichni –tedy i já  i když vůbec  na barak nejezdím-k ní zachovali špatně a JEJÍ matka (která žije v zahraničí) ji řekla že  pokud  ještě za brachou přijede tak ji přerazí nohy a její známí že nám přijedou všechny kostí přerazit jak jsme se k ní zachovali špatně. Baba z nás udělala zločince. Přitom nikdo neví jaká je pravda.

 Bratr se jen na tu svou ženskou všem na potkání  stěžuje a fňuká. Odešla  a už ji nechce vůbec ani vidět.

Jenomže ta ženská  si teprve po nějaké době po 2 měsících přijela pro věci si odstěhovat, jen protože se ji bratr zeptal kdy si pro ty věci přijede.

Jenže za 2 dny po odstěhování  baba brachovi začala psát opět zamilované zprávy, že  se k němu chce vrátit a nastěhovat. Vůbec se ta bezcharakterní špína nestydí za to jak z nás udělala zločince, a matce zničit zdraví, se vetřit zpět. Bracha  najednou zapomněl jak se ke všem baba zachovala a chce ji vzít zpět. Ostatně není to poprvé co  se rozcházeli a ji bracha  ji pokaždé vzal zpět. I tentokrát. CHce za brachou jezdit na víkendy –tedy na sex. Pěkně do čistého, obídek pod nos, jezdit na výlety, odpočinout jako na rekreaci.

Matka se proto postavila proti tomu  naštvaná, protože už nemá síly, aby se starala v 76 letech o bratra a navíc cizí žensku a řekla ji jestli ji není trapně se vecpat zpět jak to udělala na začátku a nechat se obskakovat starou ženskou. Udělat takové peklo, obvinit nás jak jsme všichni špatní, jak se nadřela a přitom  dřela jenom  matka ve 76 letech, nechat dřít starou babu, zatímco ona baba měla jen pohodlí, sex, užívala si, fitka, výlety, kamarádky, chlast.  a navíc si žila zadarmo. Ani tampony na wc nebyla 48 letá baba schopná vyhodit a měsíc to smrdělo v koši, zelené mouchy lítaly, špinavé kalhotky pohazovala po baráku a stará matka to po ní uklízela. A taky že už všechno odmítá platit. Až si to bracha jako majitel  s babou platí sami. a starat o ně  se taky nebude.

A baba na matku vystartovala co je ji potom, a doslova se ji vysmála že ona si bude  jezdit k nám kdy se ji zachce jestli se ji to líbí nebo ne. A že matka neví co mluví, protože je stará a hrabe  ji to, protože sleduje „špatné“ seriály a čte „špatné“knížky. A že ji žlučník bolí že to má z kávy a ne s ní. Přitom matku  kávu vůbec nepije. V baraku je plno negativních věcí a pak to na všechny špatně působí.

Matka ji řekla že jedině negativně působí ona sama na všechny.

Proč ji matka neřekla že má brachovi vyprát, nebo uklidít. tak snad ji to má napadnout ne? A uklidit-matka zrovna uklízela a baba řekla že by to uklídila, tak ji to matka nechala a baba jak to viděla, odešla s brachou na procházku a vratila se jak  matka už  vytřela.

Pak se baba  obrátila proti mně-do toho zatáhla, aby matka proti ni neměla další důvod , přitom já s ní ve styku nejsem. Matce vyčetla že mi před vánocemi jela s plnou taškou, (není to pravda a i kdyby? co je ji do toho, jsem dcera), protože mě chytla páteř natolik že jsem se nedokázala o sebe postarat, pohnout a musela zavolat matce až přijede  kvůli psa, aby mi ji pohlídala kdybych musela zůstat v nemocnici, protože jsem  musela se nějak dobelhat taxíkem (neměla jsem kdo by mě odvezl a autobusem jsem neměla síly a bratříček má od te mrcha zakázané mě vzít do auta, protože přece je to ostuda vozit sestru v autě. Ani když jde o poskytnutí první pomoci) do nemocnice na pohotovost a pak mi trvalo několik týdnu něž jsem se z toho dostala. Bracha vyhrožuje matce jestli nebude platit a starat se o něho, vyvařovat…tak že matce bude vypínat elektriku a vodu.

Ale baba je natolik drzá že za mnou přijela do bytu a Obvinila mě že mi nic není, jen hraju divadlo, (přitom dobře ví že jsem byla na operací páteře a další mě ještě čeká, bortí se mi od vrchu dolů postupně, musím brát silné léky proti bolestem a zbytečně by mi je doktoři nepsali, na pohotovost bych taky zbytečně nejela ) zneužívám sociální dávky a vyhrožovala  že ona se o to už postará a zajde na sociálku. A že to JÁ bych měla jít na barák uklízet, starat se o ně a ne ona, že je to moje matka a ne její. A taky přispívat. Ať je to spravedlivé. Že se postarají  aby mě sousedi vyštvali z bytu a takové blbé vyhrožování  aby se  pomstila, protože ji matka řekla pravdu. Ještě mi vyčetla že jsem ji ani nepozvala dovnitř když jsme „ta rodina“ a její známí mi přijdou přerazit kosti.

Jsem ji vyhodila  s tím od kdy jsme si takové blízké, zvlášť po tom co tu předvádí za scénu, ať mi a moji matce dá pokoj a zavolala jsem policií. Ani v tom bytě nemám od ni a brachy klid. Za to že oni oba musejí platit se mstí se mi a matce. Pak si ta mrcha vychcaná opět prý zase klidně proležela celý víkend a matce se vysmívala.

Tak to už je vrchol za takové chování.

Inteligentní ženská by to pochopila že je slušné se podílet na placení u cizích lidí a nenechat starší ženskou  všechno dělat. Pomohla by. Ale ta mrcha  má do inteligence hodně daleko, je to jen vtíravá zlá štětka.

Přitom mrcha má takové chování, že se nestyděla nechat svou nezletilou 17 dceru manželovi v péči a nacpat se cizímu chlapovi do baráku aniž by ho znala. A pak si za půl roku uvědomila že má dceru, která už bude mít za měsíc 18 let. Teprve teď  když bude za měsíc plnoletá se z manželem domluvila na střídavé péči. Hlavně že moji matce  a mi vyhrožuje a dělá peklo.

Když se chce bracha topit ve sračkách tak až se klidně  topí. Ale proč ten ubožák do toho zatahuje další lidí aby trpěli že on potřebuje vyloženou mrchu a ne ženskou? Už fakt nevím i v tom bytě co mám dělat abych měla klid a matka taky i když se ke mně nezachovala předtím zrovna dobře.

Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
26.02.2020 18:05 Uživatel: Rypoušice
Věk:  27
2000-3000
Téma: Bratrova přítelkyně mi a moji matce vyhrožuje
Text uživatele: 

Proč je matka nevyhodí - oba? To je jediné řešení.

 
26.02.2020 19:59 Uživatel: Sluníčko M.
Věk:  51
Téma: Bratrova přítelkyně mi a moji matce vyhrožuje
Text uživatele: 

Protože barák je přepsán na bratra a on se od té doby chová dost arogantně. Ale platit se mu nechce a té jeho vypočítavé štětce taky. Matka neví jak se v téhle situaci bránit. Navíc by si "veličenstvo"přálo aby jim matka vybavila celou domácnosti novým moderním nábytkem, protože je  přece ostuda žít nábytkem z 80 let. Proč si nekoupi nábytek oni?? Jsou přece chudáci co nemají. Potřebuju drahé kola a hlavně by matka měla pochopit, že oni si mají právo užívat života.

Klid matka taky nemá, protože baba je dost hlučná dlouho do noci  a brzy ráno opět. Že se matka nevyspí? No a co,   co si stěžuje, může přece spát přes den, když je důchodkyně. To ji oba řekli. Mi to přijde už jako šikana. Matka se rozhodla na babu už volat policajty až bude zase hlučná.

 

Zapomněla jsem napsat ještě něco ohledně mě.

Ona ta brachová mrcha přijela  s bráchou mi vecpat do bytu otcovou urnu, protože oni si urnu na baráku nepřeji, aniž by o tom matce řekli. Matce vyhrožujou, že tu urnu ať vyhodí, jinak brácha tu urnu vyhodí do popelnice. A tak mi urnu se snaží vecpat do bytu. Přitom matce a otci za jeho života slíbil na jeho a matčina přání, že urnu uloží na zahradě. Bohužel po otcové smrti brácha začal s urnou dělat problémy a pokud urnu doma nechce, jako majitel by měl zajistit umístění aspoň na hřbitově. I to je naprosto něho problém. Raději vyhodit, nebo mi vecpat do 2+1 bytu. Vyhodila jsem je. A matka o té urně nevěděla. Naštěstí ji přivezli zpět.

 

Pak mi ještě vyhrožovali, až půjdu venčit večer psa, tak mi ji někdy odvezou vypustit do lesa. Jako by pes mohl za jejich ubohost. A že se jim nechce platit. Proto že matka odmítla  se o ně starat, vyvařovat jim.

Madam na matku ještě drzé vystartovala, až matka vaří zdravější jídla, protože vaří těžké a tučně a stejně by se doma nudila. Místo aby vařila a starala se o všechno  ta mrcha, když se na baráku  tak zabydlela. Ta baba je snad horší než koronavirus.

 

Jsou to bezcitné hyeny.

 
26.02.2020 20:22 Uživatel: Rypoušice
Věk:  27
2000-3000
Téma: Bratrova přítelkyně mi a moji matce vyhrožuje
Text uživatele: 

To je blbé, že barák je jeho. Pak nevím, zda s tím něco lze dělat… Zkusila bych se poradit na polici a třeba u nějakého bezplatného právníka. Oni ji opravdu šikanují, myslím, že tím by se mohli policajti zaobírat, třeba by je to vyděsilo. Přinejhorším - nemohla by maminka k vám? A oni, ať si tam dělají, co chcou?

A už vůbec nechápu, proč byl barák přepsán zrovna na něj…

 
26.02.2020 20:24 Uživatel: PetrKov
Věk:  31

Město:Brno

100-500
Téma: Bratrova přítelkyně mi a moji matce vyhrožuje
Text uživatele: 

Co si mamku nastěhovat na chvilku k vám? Až zjistí, že jde vše do kytek a se** si pod nohy, tak jim bude mamka dobrá.

 

 
27.02.2020 10:34 Uživatel: Listicka
1553340406_liska_s_kytickou.jpg
3000-4000
Téma: Bratrova přítelkyně mi a moji matce vyhrožuje
Text uživatele: 

Slunicko, informuj se u nejakeho pravnika. Myslim, ze i dar lze vzit zpet, pokud se obdarovany chova nemoralne. Ale je to na dlouhe lokte.
Tohle je vylozene sikana, ale bohuzel, nejvetsim blbcem je tam tvuj bratr!!

 
27.02.2020 11:06 Uživatel: Sluníčko M.
Věk:  51
Téma: Bratrova přítelkyně mi a moji matce vyhrožuje
Text uživatele: 

I když by to bylo docela fajn, ale na druhé straně  by to taky nebylo dobré řešení, protože já mám můj malý byt 2+1 blbě řešený, není tak velký a žádná by jsme proto  neměli soukromí, klid-to je společnou ložnicí a průchozí obývak, takže by jsme si po chvílce lezly na nervy.

Navíc mám dojem, že  bracha s tou mrchou to tak i plánujou, aby měli barak jen  pro sebe a pak si stejně drzé jezdili k matce ke mně do bytu "na obídky"  a taky ještě matce by tam vozili vnoučata na hlíidáná. Mají to vypočítavě vyřešené.

Takže matka si to bude muset vyřešit nějak jinak.

Svým způsobem si to zavinila i sama, protože já jsem je s otcem jak žil  upozorňovala že všechno dávali jen pro synáčka a je rozmazlený.

Většina lidí rodiče od přepisu za života odrazovali, protože je to pak peklo. Nejlepší je dělení majetku po smrtí rodičů a matka si to už uvědomila, proč ji lidéod přepisu majetku odrazovali. Jen jedná "odbrá paní " matce navrhla aby barak matka darovala darem, tak ji matka poslechla a vidí synáčka v pravém světlé.

 

(CHtěla jsem půlku baraku, ale nebylo mi to umožněno, protože bratříček musel dostat celý barák a na mě se nepomyslelo. Ještě že bracha měl byt o který neměl zájem a domluvili jsme se až mi ho přepíše místo baraku abych nebyla pod mostem. Teď se ten byt  brachovi rozležel a lituje toho že mi ten byt přepsal, protože by měl peníze a neví jak by ho dostal zpět. takže vymýšlí naschvále.)

 

Matka by chtěla jít i do domova důchodců, ale nemá na to peníze, protože domovy důchodců jsou drahé. Musela by obětovat měsíčně svůj důchodcovský plat a nic by ji nezbylo. Jedině že by ji doplácel bracha, ale ten to odmítá, i když má měsíčně  30 tisíc měsíčně. Prý se mám postarát já s mým invalidním důchodem, 6000, -kč.

(Protože bracha si myslí že invalidní důchodci jsou bohatí, takže mě všude u známých  pomlouva.)

Nebo matka taky chce někde pronajat malý byt. Jenže pronájmy bytu 2+1 i garsonky  jsou taky drahé a navíc nejisté bydlení. (Majitele mohou kdykoliv vystěhovat.)

Matka přemyšlela jestli jde barak  soudní cestou vzít zpět. Ale nevím jestli  má na to povahu a nemluví to jen tak do větru, aby bratra a tu fuchtli vypočítavou postračila.

 

Pak ještě nevím jestli matka není namočená v tom, že viděla jak baba nalévala své nezletilé  17 leté dceři víno. A brachové děcka nezletilé 12-15 let taky nutila aby ochutnaly. Bratr u toho seděl a nic neřekl. Ještě se baba  prý matce  chválila, že její dcery pijou každý večer víno u TV už od 14-15 let!!! Prý víno milujou. Proboha co je to za matku takto učit nezletilé děcka na alkohol. Nestačím se divit. Jenže je lepší z mé strany se do toho nemíchat.

 

Je to těžké, protože jsem do problému co se prožívá matka s brachou zapletená opět i já a můj pes.

 
27.02.2020 11:30 Uživatel: Listicka
1553340406_liska_s_kytickou.jpg
3000-4000
Téma: Bratrova přítelkyně mi a moji matce vyhrožuje
Text uživatele: 

Takze pokud maminka o navraceni daru vi, tak to muze udelat, pokud bude chtit.
Jestli tvuj bracha chce nebo nechce doplacet na domov duchodcu - to se ho urady ptat nebudou.
Je smutne, ze dospele deti vyzenou sve rodice z domu, ktery jim rodice darovali. Ale matka si za to muze i sama, pokud byla hlucha k radam znamych. Navic si muze i sama za to, ze dospelemu synovi a jeho pritelkyni dela sluzku! Kdo chce kam, pomozme mu tam!
Ty si ji k sobe neber v zadnem pripade, protoze pak se vsechny jejich problemy presunou k tobe. Ty mas svych starosti dost, tak nemusis resit jeste ty cizi.

 
27.02.2020 13:18 Uživatel: Sluníčko M.
Věk:  51
Téma: Bratrova přítelkyně mi a moji matce vyhrožuje
Text uživatele: 

 

Lištičko to je pravda.

Matce jsem taky řekla, až se na ně vykašle. Bratříček se má postarát sám jako majitel a ta fuchtle taky, když se tam nacpala. Až si raději někam  zajde na návštěvu, ale nechce nikoho otravovat.

I to že si za to může matka sama.

 

Pokud je to tak že bracha bude muset platit domov důchodců jestli chce nebo nechce, -je to fajn. Matce vzkažu. Díky.

 

Jen nevím jak jsem se již výše zmiňovala-jestli ta zákeřná  fuchtle může jít na sociálku ohledně mého invalidního důchodu na páteř a astma, aby mě připravila o ten invalidní důchod. Nevím co tím sleduje, kromě svého dobrého pocitu, že někomu jen tak uškodila.

Na druhé straně na sociálce mají moje lékařské zprávy.

 
27.02.2020 19:01 Uživatel: Listicka
1553340406_liska_s_kytickou.jpg
3000-4000
Téma: Bratrova přítelkyně mi a moji matce vyhrožuje
Text uživatele: 

Nez neco mamince sdelis, tak se informuj. Domovy pro seniory jsou ruzne, statni a soukrome, a vsude maji jine podminky.
Pokud pobiras invalidni duchod, mas svuj zdravotni stav podlozeny lekarskymi zpravami. Tvoje obavy jsou zbytecne. Nejaka zavistiva ani ne pribuzna, nema co ovlivnovat.
Pocitej s tim, ze kdyby se maminka vystehovala, akorat se te zenske otevre cesta k tomu, aby bratra pripravila o barak. A on se manipulovat necha, proto s nim je.

 
28.02.2020 08:25 Uživatel: jen anonym
Věk:  56
Téma: Bratrova přítelkyně mi a moji matce vyhrožuje
Text uživatele: 

Ahoj Slunicko, je to hruza, co se u vas deje… Ja ti moc nemohu poradit v tom, co muzete a nemuzete proti teto zenstine… Jen snad, ze tezko dokaze, ze beres nepravem invalidni duchod. A pak taky-pises, ze tva maminka videla, ze ta zenska naleva sve sedmnactilete dceri vino. Ale ona je za ni zodpovedna, tva maminka neni snad zadna spoluvinice…

  Snaz se byt v pohode, i kdyz to jde tezko. Snaz se stytat s lidmi, kteri maji pozitivni enerigii. Myslim na tebe. Uz pres to, co pisu bych ti chtela byt pritelkyni, protoze citim, ze jsi osamela ve svem trapeni Dana

 
28.02.2020 08:42 Uživatel: jen anonym
Věk:  56
Téma: Bratrova přítelkyně mi a moji matce vyhrožuje
Text uživatele: 

A o duchod te nemuze pripravit, dostala jsi ho, protoze mas podlozeno lekarskymi zpravami, ze na nej mas narok. Mimochodem, ja sama mam CID, a vim, co kolem toho bylo litani. Tak snad nekdo nemuze prijit a na zaklade jejich kecu, ze by to overovali? Nesmysl… Jake chce predlozit dukazy? Nenech se tim ovlivnovat.

 
28.02.2020 09:24 Uživatel: jen anonym
Věk:  56
Téma: Bratrova přítelkyně mi a moji matce vyhrožuje
Text uživatele: 

A na zaver ti chci vzkazat neco, kdyz mel muj syn asi osmanact let, stezovala jsem si mu na chovani kolegyne v praci, proste na nejake blbe zenske soupereni a on mi rekl, neco jedoducheho, ale presto genialniho KAZDY SE TOBE BUDE CHOVAT TAK? JAK MU TO SAMA DOVOLIS… je to je fraze, ale plati to stoprocentne. Jen se nenechat…

 
28.02.2020 09:57 Uživatel: Listicka
1553340406_liska_s_kytickou.jpg
3000-4000
Téma: Bratrova přítelkyně mi a moji matce vyhrožuje
Text uživatele: 

Naprosty souhlas!
Kdyby maminka a bratr te osobe uzavreli financni ci i jiny kohoutek (posluhovani a ruzne vyhody), chteli po ni prispevek na domacnost a plneni povinnosti, jiste by se brzy odstehovala sama od sebe.
Je to zla a zaludna osoba. Rekni bratrovi, at ji od tebe drzi dal a sam at si zjedna poradek.

 
29.02.2020 09:28 Uživatel: Sluníčko M.
Věk:  51
Téma: Bratrova přítelkyně mi a moji matce vyhrožuje
Text uživatele: 

Je to složité, matka chce až baba přispívá, jenomže ta vypočítavá drzá baba se matce vysmívá, nenecha přinutit, ani vyhodit když bratr je bohužel majitel a tu fuchtli tam chce mít. Jen proto aby měl nějakou ženskou, mohl se s ní chodit ukazovat, všichni si z toho sedli na prdel. Protože on chce pěknou, štíhlou… (stejně žádnou krasavici nemá) . Protože jiní chlapi mají ženské tlusté, prdelaté, s klapačkami, kuřáčky, (i když ta jeho taky chodí pít s kamarádkami, i doma) a hlavně nemocné.

Matka se proto rozhodla platit jen polovinu, nejlépe čtvrtinu jen za sebe, zbytek ji nezajímá. Bratr bude muset stejně zaplatit, pokud jako majitel nechce aby mu zabavili majetek exekutoři.

 

Mě bratr nezajímá, ale kvůli matce jsem bratrovi řekla :

 

"Třebaže se mu takové ženské nelíbí, ale na rozdíl od té jeho štětky, jsou to už dospělí, rozumní lidé pro život- dokážou se o své partnery postarat, uvařit… A co má on z té své fuchtle? Jen na pelešení. Do hospody mu chodí přece taky z kamarádkami a různě. Když chce takovou babu mít? Až se tedy v těch sračkách patlá sám, postarají se sami o sebe. Ať už konečně dospěje. Nás obě s matkou, všechny nechá už konečně na pokoji, přestane dělat naschvále. (bratr od  dětství z oblibou rád někomu dělá naschvále a raduje když někomu uškodí, někdo trpí). Jinak půjdeme s matkou  na policii, že nás ON s babou  šikanujou a vydírají. A ne-li tam raději zajít hned."

 

Matka si až teď pozdě uvědomila jakého rozmazleného, zákeřného sobce vychovala, tím způsobila.

 

Matce jsem řekla že s ní klidně zajedu k pravníkovi.

 

 

 
28.02.2020 10:26 Uživatel: Sluníčko M.
Věk:  51
Téma: Bratrova přítelkyně mi a moji matce vyhrožuje
Text uživatele: 

Máte všichni pravdu.

Já si to taky myslím na že ta poběhlice je s brachou, protože vidí jaký je bratr hloupý, tak ho tedy chce obrat o majetek.

Nakonec ho upozorňoval i jeho kamarád, ke kterému se přitom na tu ženskou chodí stěžovat. Ten kamarád ji viděl hned na začátku brachového vztahu a řekl. :

Ať se mu ta ženská moc nelíbí a dává si na ní pozor.

I já jsem to říkala, protože se mi nelíbilo, že se je divné když se vidí 4 krát a už se nacpe k chlapovi aniž by se  znali??? To může jedině vypočítavá  poběhlice, zvlášť když je ještě vdaná. (Už jsem o tom asi v létě psala.)  Bracha s matkou  mě neposlouchat a teď to vidí.

Nepomohlo.

Matka když se začala bránit, tá  drzá  fuchtle ukázala svou pravou povahu jak je zlá a zákeřná. Ale i tak vystartovaje, dovoluje si.

Něco na tom je "že každý se chová,   jak mu to dovolíme.".

Já jsem jiná. Já se chovám tak jak se ke mně chovají jiní. Jsem klidná   do te doby dokud mi někdo nedá důvod se bránit.  

Nevím jestli je to správné????

Ale.

Matce jsem řekla, že stejně asi nic nenadělá, aby se te mrchy zbavila, pokud bracha ji tam chce, ale i tak bracha bude mít velký problem, protože mám ten pocit že  ona to dělá vyloženě schválně. Má z toho radost, čím víc matka  bude proti ní, tím víc se k brachovi bude snažit připoutat. Ona jde za svým cílem. Matka by se ji měla vyhýbat, trvat na tom až ji bracha najde jiné bydlení, jinak se zničí, Až si baba najde nějaký důvod opět u brachy. Tak to vidím já.

 

Taky si myslím, že nemá právo mě připravit o inv. důchod. Ale člověk nikdy neví co mrchy dokážou.

 

Ano jsem docela osamněla se psem, protože bojuju s neustalými bolestmi páteře a je to horší a horší. Bohužel hodně lidem vadí takoví lide a moc se nechtěji stýkat se s lidma, kterým něco je, jsou nemocní. A já už na to i kašlu.

 

 
28.02.2020 11:46 Uživatel: jen anonym
Věk:  56
Téma: Bratrova přítelkyně mi a moji matce vyhrožuje
Text uživatele: 

Ahoj, i ja jsem nekonfliktni, ale jde o to, ze pak si musis proste nastavit pravidla… No, neboj, ja sama to moc neumim, jen se o to snazim… Moc ti drzim palce. A jeste znovu, to co jsi psala, to jejich vyhrozovani, manipulovani… To je postavene jen na tom, ze se nechas… Jinak jsou to vse nesmysly, aspon podle mne. Tva maminka se boji, aby nebyla obvinena z nejake spoluucasti na tom, ze se tam podaval alkohol nezletilim? Za me je zodpovedna matka, myslim, ze vam nehrozi nic. Nepodlehlej tomu zlu, nesrovnavej se s nimi, ve stylu, ja takova nejsem-a bude tilip… Mas narok na vlastni, stastny zivot, a moc ti ho preju

 
29.02.2020 09:52 Uživatel: Sluníčko M.
Věk:  51
Téma: Bratrova přítelkyně mi a moji matce vyhrožuje
Text uživatele: 

To ne. Já ze sebou manipulovat nenechávám. Mám svá pravidla. Snažím se mít svůj život. (šťastný  s mou páteři nikoliv). Ale to by bratr se musel chovat dospělé a podle těch pravidel sr řídil. Neotravoval všem život. Jenomže bratr a ta jeho zákeřná poběhlice mají radost, když někomu můžou škodit a dělat naschvále, mstít se. Jen mám strach o matku a psa. Bratr je vlastně ubožák. Mstí se jen slabším, nevinným, nemocným. Ale z těch silnějších má sračky a chodí žalovat mamince.

 
10.03.2020 11:53 Uživatel: Beduin1234
Věk:  52
0-100
Téma: Bratrova přítelkyně mi a moji matce vyhrožuje
Text uživatele: 

Hlavně nikoho nezachraňuj. Ani svou matku. Přestaň existovat. Změn si tel. číslo a vyměň zámek u dveří. Vypni zvonek.   Pak už záleží jenom, kdo vyměkne dříve.

Taky jsem se musel nadobro rozejít s částí své rodiny, protože to byli typičtí "Toxičtí lidé". Dnes (10.03.2020) už ani o sobě nevíme, že existujeme. Ani neuvažuju o tom, že bych někdy chtěl nějaké dědictví, nebo majetek darem. Nesmí tam zůstat žádná vazba. Ať se o to ostatní poperou.

 
13.04.2021 10:06 Uživatel: PetaSin
Věk:  36

Město:Praha

Téma: Bratrova přítelkyně mi a moji matce vyhrožuje
Text uživatele: 

Zdravím, to je opravdu hrozná situace. Myslím, že bude nejlepší když zajdete za kvalitním právníkem, který vám pomůže a spor se tak nebude déle protahovat. zde je zajimavý článek: https://www.cikr.cz/odkaz-dedickem-rizeni/ kde se dozvíte některé informace o svých právech a povinnostech

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Bratrova přítelkyně mi a moji matce vyhrožuje
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Nejčtenější témata za rok

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny