Téma: Tuhé palačinky - příčina, jak vylepšit postup?

02.02.2011 11:15
Uživatel: Mirka
Věk:  24
Odpovědí na téma: 3
Text: 

Včera (2.2.2011) jsem dělala palačinky (klasika : mlého, hl. mouka, vejce, sůl) a po upečení byly tvrdé jak beton! Těsto nebylo husté, ani moc řídké. A to dělám slabounký. Kde může být chyba? Tak mám pocit, že umím tak akorát namazat chleba.

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 3936x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Moc tvrdé palačinky - kde je chyba
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
02.02.2011 11:28 Uživatel: Julie
Téma: Tuhé palačinky - příčina, jak vylepšit postup?
Text uživatele:   Já dělám: 1 vejce, 1/2 l mléka, 200g hl.mouky,sůl.   A dobrý. Nevzávej to, žádný učený z nebe nespadl. Mrkající
 
03.02.2011 17:50 Uživatel: lenkammt
Věk:  30
Téma: Tuhé palačinky - příčina, jak vylepšit postup?
Text uživatele: to jsou starosti smile, já mám vyzkoušeno, že je dávám hned po usmažení na talíř a přikreju víkem z mikrovlnky, oni se tam tak nějak zapaří a změknou, třeba je to blbost, ale funguje smile. Držim palce Mrkající
 
03.02.2011 21:20 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Tuhé palačinky - příčina, jak vylepšit postup?
Text uživatele: Moc mouky? ...

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Tuhé palačinky - příčina, jak vylepšit postup?
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Nejčtenější témata za rok

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny