Téma: Večeře za 3 Kč - nadívané kuřecí kůže s Láďou Hruškou, zkoušeli jste?

10.11.2013 20:47
Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Odpovědí na téma: 11
Text: 

Viděla jsem to v TV - Ladislav Hruška z TV Nova pekl nadívané kuřecí kůže, chtěla jsem to vyzkoušet, ale ještě se zeptám - zkoušeli jste to někdo? Dnes říkali, že v řeznictví nestíhali chystat kuřecí kůžičky  alt

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 4015x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Večeře za 3 koruny s Láďou Hruškou - zkoušeli jste?
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
11.11.2013 07:17 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: Večeře za 3 Kč - nadívané kuřecí kůže s Láďou Hruškou, zkoušeli jste?
Text uživatele: 

Nezkoušela jsem, ale moje kamarádka něco podobného, co zrovna včera dělali z těch kůží, ty chipsy, tak ty dělala na grilu místo v troubě a mňamka.  

Úplně jsem na to zapomněla.  

 
11.11.2013 14:42 Uživatel: Berta
Věk:  50

Město:Praha

Téma: Večeře za 3 Kč - nadívané kuřecí kůže s Láďou Hruškou, zkoušeli jste?
Text uživatele: 

  V době rozmachu naší republiky a při rostoucím blahobytu našich obyčejných lidí, je tento pořad            skutečně výstižný  trefný. Ještě bych doporučila chytat dešťovou vodu a smažit žížalyŽe se nestydíte!

 
11.11.2013 19:06 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Večeře za 3 Kč - nadívané kuřecí kůže s Láďou Hruškou, zkoušeli jste?
Text uživatele: 

Paní Berto, není to obyčejný český lid, kdo by se měl stydět, nemyslíte?

Jinak - můj manžel si vždycky na (nejen) kuřecí kůžičce pochutnává, já ji ale nemusím. A nemyslím si, že by se měl stydět, že mu to chutná. Žížalky má taky rád … na háčku.

 

 
29.01.2014 22:30 Uživatel: Kubrt
Věk:  23

Město:Brno

Téma: Večeře za 3 Kč - nadívané kuřecí kůže s Láďou Hruškou, zkoušeli jste?
Text uživatele: 

Berta - město Praha. Samozřejmě, že tihle lidé nikdy nepoznali, co to znamená vypěstovat si na jídlo doma nějaké zvíře. Představa, že by někdo celý rok den co den vykrmoval kupříkladu prase s tím, že nakonec by ho zabil a vybral si jen libové maso a nad ostatním mávl rukou a Pražsky řekl: To já nejím, je skoro nemyslitelná. Proto vznikly recepty, které zpracovávají  - snad kromě kostí - prakticky všechno maso, vnitřnosti atd. Je to způsob zužitkování surovin, kde se jednak odrazí dlouhodobá práce a jednak se lehkomyslně nezabije zvíře.

Nikdo nikoho nenutí si jakoukoliv surovinu kupovat. Ale dívat se na někoho přes prsty a říkat: Že se nestydíte!  Přijde mně to jako alibistický výsměch společnosti i přírodě.

 
11.11.2013 17:45 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Večeře za 3 Kč - nadívané kuřecí kůže s Láďou Hruškou, zkoušeli jste?
Text uživatele: 

rozmachu a rostoucim blahobytu? o ktere republice pises?

 

jinak smazena zizala je fajn, trosku kayenskeho pepre a mnamka

 
11.11.2013 18:07 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Večeře za 3 Kč - nadívané kuřecí kůže s Láďou Hruškou, zkoušeli jste?
Text uživatele: 

Je to určitě dobrý nápad, šetření je fajn, ale nic se nemá přehánět. Jím to co mi chutná a kuřecí kůže v jakémkoliv podání dávám max. kočkám. Ale já nejím třeba ani dršťky, játra, apod. , asi jsem dost vybíravý.

Kuřecí kůže jsem nikdy nejedl ani z upečeného kuřete, vždyky jsem se o ně podělil s přísedícími nebo je dal domácímu zvířectvu. Jím jen "masenko"

 
11.11.2013 19:12 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Večeře za 3 Kč - nadívané kuřecí kůže s Láďou Hruškou, zkoušeli jste?
Text uživatele: 

Kuřecí játra si ráda udělám na smetaně, dršťky mám ráda taky - a úplně miluju houbu Kotrč, která je skvěle imituje. Ale na kůžičky z mojí porce čeká můj muž. Kvůli nim nejím ani smažená kuřecí křidélka v trojobale, protože jsou pod obalem k nenalezení …

 
12.11.2013 07:24 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: Večeře za 3 Kč - nadívané kuřecí kůže s Láďou Hruškou, zkoušeli jste?
Text uživatele: 

Já mám taky ráda drštky, vnitřnosti… kůži občas dám pryč, protože obsahuje hodně tuku, ale jen když mne chytne rapl, že to má moc kalorií. Jinak si ji dám. nemám problém a neštourám v jídle.  

Avi, kdyby jsi byl ve hře Kdo přežije, byl by jsi vděčný za kůžičky.

 

 
08.02.2014 15:22 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Večeře za 3 Kč - nadívané kuřecí kůže s Láďou Hruškou, zkoušeli jste?
Text uživatele: 

Teď jsem mluvila se setřenicí, vyzkoušela BÁBOVKU  a chválí, prý výborná 

 
01.10.2014 06:21 Uživatel: Gapp333
Věk:  34
Téma: Večeře za 3 Kč - nadívané kuřecí kůže s Láďou Hruškou, zkoušeli jste?
Text uživatele: 

To my chodíme s kamarádem už roky v září na vlaštovky. Jednak jsou nejmasitější, protože mají nabráno hodně sil před odletem. Tak jim tu cestu ušetříme a ještě si moc pochutnáme.

Vlaštovky prošpikované slaninou. to je mňamka!!!

 
14.11.2014 13:06 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Večeře za 3 Kč - nadívané kuřecí kůže s Láďou Hruškou, zkoušeli jste?
Text uživatele: 

Rozhovor s Láďou Hruškou - Kuchařka s jeho recepty zmizela z pultů za jediný den

 

alt

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Večeře za 3 Kč - nadívané kuřecí kůže s Láďou Hruškou, zkoušeli jste?
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Nejčtenější témata za rok

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny