Téma: Jak vybrat kvalitní epilátor - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze

07.09.2013 20:37
Uživatel: Tisolka
Věk:  29

Město: Karlovy Vary

Odpovědí na téma: 32
Text: 

Dobrý večer.

Velice by mě zajímali zkušenosti žen s epilátory. Vůbec nevím jaký si vybrat a nerada bych koupila špatně. Pročítám reference a recenze a obracím se na vás s prosbou, pomůžete mi vybrat kvalitní epilátor za dobrou cenu? Nevím si rady.

Díky 

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 11046x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Epilátor
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
07.09.2013 20:47 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Jak vybrat kvalitní epilátor - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Epilátory byly testovány v Dtestu. Když chci něco koupit, vždy se tam podívám, abych pak nemusel reklamovat nebo vracet věci. Jsou tam testovány tisíce nejrůznějších výrobků.

 

Předplatné na Dtest si můžeš zřídit zde.

 
07.09.2013 21:02 Uživatel: Tisolka
Věk:  29
Téma: Jak vybrat kvalitní epilátor - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Dívala jsem se ale nezobrazují se mi recenze ani ceny jednotlivých epilátoru, tak je to pro mě informace o ničem ale děkuji za snahu, ocenila bych odkazy, kdyby byl někdo tak laskav pro příště a ty se nezlob.

 
07.09.2013 22:44 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Jak vybrat kvalitní epilátor - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Nezlobím se alt Pardon, odkaz je zde: test dámských epilátorů - dtest

Rád bych ty testy tady zveřejnil, ale dtest uplatňuje na ty testy autorská práva.

 

Jestil chceš, zřiď si tady na webu účet a já Ti soubor s testem pošlu do profilu. Snad to na mě nikdo nepráskne

 
08.09.2013 09:17 Uživatel: Tisolka
Věk:  29
Téma: Jak vybrat kvalitní epilátor - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Prosím tě pošli mi ten soubor na email proste-to-udelej@seznam.cz dík

 
08.09.2013 11:58 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Jak vybrat kvalitní epilátor - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Oookááá, ale pššt, ode mě to nemáš

 
08.09.2013 17:05 Uživatel: Tisolka
Věk:  29
Téma: Jak vybrat kvalitní epilátor - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Dík ale poslal si mi holící strojky a já chci epilátor, ten stroj co odstraňuje chloupky od kořínku.  

 
08.09.2013 17:50 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Jak vybrat kvalitní epilátor - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

A pardon. My chlapi asi nepoznáme rozdíl alt

Jsou tam ale i epilátory, tak já to zkusím vytáhnout a pošlu to znovu.

 
10.09.2013 07:22 Uživatel: Tisolka
Věk:  29
Téma: Jak vybrat kvalitní epilátor - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Stále čekám 

 
12.09.2013 21:45 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Jak vybrat kvalitní epilátor - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Jdu na to

 
07.09.2013 21:29 Uživatel: sophia7412
Téma: Jak vybrat kvalitní epilátor - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Osobní zkušenost nemám, ale kámoška má Braun a je spokojena, holíme se obě s dcerou, takže uvažuji, že si ho taky pořídíme.

 
07.09.2013 21:33 Uživatel: sophia7412
Téma: Jak vybrat kvalitní epilátor - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
 
07.09.2013 21:41 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
Na příjmu
3000-4000
Téma: Jak vybrat kvalitní epilátor - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Epilátorů jsem měla několik a nejvíc mi vyhovuje obyčejný Braun Silk-epil 3.

 
13.09.2013 07:58 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Jak vybrat kvalitní epilátor - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

opalit to plamenem je taky reseni jako u zabijacky 

 
05.05.2015 01:45 Uživatel: Andresa
0-100
Téma: Jak vybrat kvalitní epilátor - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

zdravím, zkusete se podívat na epilace-laserem.cz

jsou velice solidní, mám pár přátel, kteří využili jejich služby a byli nad míru spokojeni

 
26.06.2015 10:22 Uživatel: verunka456
Věk:  30

Město:Praha

Téma: Jak vybrat kvalitní epilátor - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Mám zkušdnost od kamrádky s  přístrojem Epilia epilace-laserem.cz/prodej-pristroje-epilia/ je výborný

 
26.06.2015 15:29 Uživatel: Pan Sova
Věk:  72
Sova.jpg
2000-3000
Téma: Jak vybrat kvalitní epilátor - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

 
07.07.2015 10:18 Uživatel: Pavlínka26
Věk:  26

Město:Brno

Téma: Jak vybrat kvalitní epilátor - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Já bych asi do přístroje peníze nevrážela. Byla jsem na odstranění až v Praze na hybernské (epilace-laserem.cz) našla jsem na ně dobré reference, a že sem jezdí lidi z celé čr, takže sem si řekla že musí jít o dobrou kliniku. Je pravda že si to zaplatíte, ale já byla snimi spokojená

 
11.07.2015 10:38 Uživatel: Jančaanča
Věk:  28

Město:Praha

Téma: Jak vybrat kvalitní epilátor - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den Pavlínko26, moje řeč. Pokud si lidi nechávají dělat něco takového, hodně dobře bych zvážila kam na to jít za ty peníze. Protože za pusu to není nikde. Já přímo zkušenost s epilací laserem nemám, ale byla jsem v beautypro na odstranění tetování a odstranění proběhlo bez jizvy, takže jsem ráda že jsem šla právě sem.

 
14.07.2015 11:43 Uživatel: melouuunek
Věk:  24
Téma: Jak vybrat kvalitní epilátor - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Holky, já se chci nechat vylaserovat. Píšete o odstranění tetování, dělá se na této klinice i epilace laserem? Našla jsem si na netu že ted si to nechává dělat celkem dost ženských že je to pak pohodlnější?

 
21.07.2015 21:14 Uživatel: Mimonka
Věk:  25
Téma: Jak vybrat kvalitní epilátor - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

@melouuunek: ano ano depilace laserem se v praze v hybernské dělá, na (epilace-laserem.cz) máte kontakt. Mají tam skvělý přístup k lidem a moje vylaserování nemá chybku. A pohodlnějšíí to je jinak by si to tolik lidí ted nenechávalo přes léto dělat

 
23.07.2015 09:03 Uživatel: alčas
Věk:  28

Město:Praha

Téma: Jak vybrat kvalitní epilátor - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

ahoj Mimonko… když sis nechávala vylaserovat nožky, bolelo to? . a na jak dlouho to vydrží než se musí zákrok opakovat? nebo stačí jednou a mám klid?

 
26.07.2015 11:05 Uživatel: Mimonka
Věk:  25
Téma: Jak vybrat kvalitní epilátor - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Většinou je zapotřebí absolvovat 4 - 6 sezení s rozestupem minimálně 4 týdnů podle ošetřované oblasti.

 
07.08.2015 14:47 Uživatel: Kolářová
Věk:  24
Téma: Jak vybrat kvalitní epilátor - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Našla jsem na internetu na beautypro dobré recenze. Chci se zeptat, kdo už tam byl a má zkušenosti. CHci si dát odstranit tetování, je nějaká šance že by se dalo odstranit bez jizev?

 
15.08.2015 08:47 Uživatel: Terina
Věk:  27

Město:Praha

Téma: Jak vybrat kvalitní epilátor - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Pokud si to necháte odstranit v beautypro (odstraneni-tetovani-laserem) tak je riziko jizvy minimální. Doporučuji objednat se na bezplatnou konzultaci kde vám všecko vysvětlí …

 
23.08.2015 18:34 Uživatel: Kolářová
Věk:  24
Téma: Jak vybrat kvalitní epilátor - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

A vy jste si Terino už tetování odstranit na této klinice nechala jo? Já jen že bych ráda osobní zkušenosti, například i jak to tam na vás působilo a tak.

 
26.08.2015 13:58 Uživatel: Terina
Věk:  27

Město:Praha

Téma: Jak vybrat kvalitní epilátor - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

nechávala jsem si odstranit pokažené tetování, protože mi bylo řečeno že přetetování by nebylo moudré a vypadalo by to blbě. Tak jsem šla na základě dobrých recenzí sem. Půsbilo to tam na mě velice dobře, sestřička byla strašně milá a hlavně nemám po odstranění jizvu a o to mi šlo především jako asi skoro každému  takže perfektní práce

 
30.08.2015 08:58 Uživatel: Kolářová
Věk:  24
Téma: Jak vybrat kvalitní epilátor - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Děkuju za rychlou reakci    Objednala jsem se na tu bezplatnou konzultaci, všude to doporučujou tak abych byla klidnější, a děkuji za typ

 
01.09.2015 09:21 Uživatel: Terina
Věk:  27

Město:Praha

Téma: Jak vybrat kvalitní epilátor - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Jj i já na ní byla. Držím pěsti tak dejte potom vědět jak jste byla spokojená

 
23.09.2015 11:13 Uživatel: laňka
Věk:  24
Téma: Jak vybrat kvalitní epilátor - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Najde se tu někdo kdo chodí nějak pravidelně na epilaci laserem? Má to nějaký dlouhodobější efekt nebo se musí po pár letech znovu absolvovat epilace? Případně budu ráda když poradíte kde se takové věci dělají díky 

 
25.09.2015 10:00 Uživatel: barborka
Věk:  25
Téma: Jak vybrat kvalitní epilátor - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Z dlouhodobého hlediska vám neřeknu, jelikož jsem byla na první epilaci před měsícem a ještě nemám všechna ošetření za sebou ale určitě to efekt má. Epilace se provádí bych řekla na mnoha klinikách. Já například jela do Prahy do beautypro. Bydlím kousek za Prahou tak to nemám až tak daleko a našla sem si na ně dobré recenze takže můžu doporučit např. tady. Jinak toho ale bude určitě spousty

 
26.07.2016 08:33 Uživatel: Omen
Věk:  40
Téma: Jak vybrat kvalitní epilátor - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Nazdar pipky.

Tohle je téma  JAK VYBRAT KVALITNÍ EPILÁTOR.

A zase tady kvokáte o něčem jiném.

 
26.07.2016 12:58 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Jak vybrat kvalitní epilátor - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

A? Pokud vidím, tak jsi si sem pouze přišel ulevit na adresu žen, a konkrétní rada k tématu žádná!  Je hezky, teploučko, jdi se raději někam vykoupat a zchladit se…

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Jak vybrat kvalitní epilátor - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Téma
Odpovědí Otevřeno Datum přidání
(Autor)
Moje Celulitida 1 383x
Posilování stehen a zadku - zvětší se posilováním nebo ne? 1 1306x
Jak zhubnout na zadku a stehnech - mám to velké a vadí mi to 5 1254x
Celulitida a strie - léčba strií a jak zastavit celulitidu? 9 2137x
Zvětšení zadečku plastickou operací (implantány ad.) - zkušenosti, názory, diskuze 7 1747x
Návod jak vytvarovat tlustá lýtka - tipy, rady, doporučení 9 2960x
Trik proti studeným nohám - vyzkoušíte? 18 5232x
Celulitida stehen a zadečku - jak se jí zbavit nebo zamaskovat 7 4032x
Otok lýtek a kotníků - příčina, léčba, zkušenosti, rady 3 6374x
Jak vytvarovat boky? 3 3191x
Zobrazit všechna témata v této kategorii

Hlavní nabídka

Nejčtenější témata za rok

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 2
Nová témata dnes: 0
Dneska bylo odpovězeno na: 1 Téma
Počet témat celkem: 16045
Počet odpovědí celkem: 173003
Počet registrovaných: 4840 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: Souziti s parnerem, roznilne zvyky?
Nejkomentovanější za 7 dní: Souziti s parnerem, roznilne zvyky?
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny