Téma: Eshop elektro Hadrava - zkušenosti, reference, diskuze, názory, recenze

17.05.2012 14:18
Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město: Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Odpovědí na téma: 7
Text: 

Ahoj. Často tu píšeme o různých zkušenostech s podvodníky či podvodnými eshopy. Rád bych napsal naopak své kladné zkušenosti a to s eshopem Elektro Hadrava na adrese www.elektrohadrava.cz .

V eshopu jsem mamce 2x objednával nejrůznější elektrozboží (převážně LED žárovky) za částku cca. 7000 Kč a to ve dvou objednávkách. V eshopu jsou velmi ochotní, na naše technické dotazy o druhu zboží ochotně odpověděli (pan Tomáš Hadrava), po objednání zboží dorazí do 48 hodin (i když je u zboží napsáno "dostupné do týdne").

Zboží jsme platili předem, vše bez problémů. Objednávka vždy dorazila kompletní.

1 LED žárovku jsme byli nuceni reklamovat, protože přestala část LED diod svítit. Bez problémů reklamaci přijali, poštovné poslali na náš účet (řádně dle Občanského zákoníku). Předpokládám, že elektro dodrží i 30denní lhůtu na vyřízení reklamace (reklamovaná žárovka jim dorazila asi před týdnem).

Jako správce tohoto webu nemám potřebu nikomu dělat reklamu, tak doufám, že budete brát můj příspěvek jako věrohodný. Opravdu jde o vlastní zkušenost.

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 3949x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Eshop elektro Hadrava - zkušenosti, recenze, reference, diskuze
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
17.05.2012 15:46 Uživatel: Julie
Téma: Eshop elektro Hadrava - zkušenosti, reference, diskuze, názory, recenze
Text uživatele: 

  Tak to je dobře, že máš kladné zkušenosti. Já objednávám hodně z eshopů a taky si nemůžu stěžovat. Ale musím to zaklepat, klep, klep...... a platím dopředu...... wink

 
17.05.2012 18:59 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Eshop elektro Hadrava - zkušenosti, reference, diskuze, názory, recenze
Text uživatele: 

I já mám pár dobrých zkušeností a taky jsem platila předem. Je hezké, že jsi vyslovil i pochvalu, jak vidíš, nás ostatní to ani nenapadlo. Ale když jde o postěžování si, to je hned. Není to škoda? Myslím, že pro ty poctivé není škoda reklamy.

 

 
17.05.2012 19:40 Uživatel: Pluto
1482619599_pluto13.gif
7000-8000
Téma: Eshop elektro Hadrava - zkušenosti, reference, diskuze, názory, recenze
Text uživatele: 

 

Přísloví: „Dobrá rada nad zlato. “

Také jako píše Barča. Pár dobrých zkušeností …atd.

 
17.05.2012 19:55 Uživatel: socialni_pracovnice
Věk:  32

Město:Brno

1000-2000
Téma: Eshop elektro Hadrava - zkušenosti, reference, diskuze, názory, recenze
Text uživatele: 

Pozitivních ohlasů a zkušeností není nikdy dost a určitě sem patří. Jen mě v té souvislosti napadá, že to "umístění" tématu není úplně šťastné. Podkategorie se sice jmenuje "Zkušenosti, reference", ale celkově je to mezi "Podvody a lumpárnami", což mi vzhledem ke kladnému ohlasu na služby eshopu přijde trochu nešťastné. Jen mě to tak napadlo - prostě námět k zamyšlení... wink

 
17.05.2012 21:17 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Eshop elektro Hadrava - zkušenosti, reference, diskuze, názory, recenze
Text uživatele: 

On je to trošku záměr. Někdo zadá Elektro Hadrava na na google, vyskočí mu tato stránka, on uvidí podovody lumpárny, řekne si "ježiš co to je za firmu, to se musím podívat! " a je pak mile překvapen. My Češi jsme bohužel škarohlídové a rádi si čteme o podvodech a lumpárnách, takže je to paradoxně lákavější než nějaká kategorie "Chvála, pozitivní reference". Paradoxně i toto je promyšlený SEO tah s ohledem na mentalitu českých lidí wink

 
10.07.2012 10:03 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Eshop elektro Hadrava - zkušenosti, reference, diskuze, názory, recenze
Text uživatele: 

S odstupem času jsem jen chtěl napsat, že elektro Hadrava v pořádku řeší i reklamace a dodržuje reklamační lhůty (reklamovali jsme 2 věci z velké objednávky, vše v pořádku vyřízeno).

 
14.01.2013 13:37 Uživatel: Hadravová
Téma: Eshop elektro Hadrava - zkušenosti, reference, diskuze, názory, recenze
Text uživatele: 

goodDěkujeme za chválu na naší firmu. Velice nás to těší a jsme rádi. Našim krédem je: náš zákazník, náš pán. Vše se snažíme řešit velice rychle. Hlavně ke spokojenosti našich zákazníkům. S pozdravem za firmu ELEKTRO HADRAVA Hadravová

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Eshop elektro Hadrava - zkušenosti, reference, diskuze, názory, recenze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny