Téma: Jazyková škola Lite - cena, ceník, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze

25.05.2011 09:47
Uživatel: tynuska
0-100
Odpovědí na téma: 42
Text: 

Dobrý den,

z letáčku mě velice zaujala jazyková škola Lite. Pro prozkoumání jejich webových stránek jsem ale nenašla cenu kurzů. Napsala jsem tedy do společnosti e-mail. V odpovědi jsem se žádného konkrétního údaje nedočkala: "Vzhledem k tomu, že neznám Vaši přesnou úroveň AJ, tak Vám nemohu napsat
konkrétní podmínky. Ráda bych Vás nejdříve pozvala na naši ukázkovou hodinu
zdarma, která se u nás koná vždy ve čtvrtek, kde si vyzkoušíte naši výuku.
Když se Vám ukázkovka bude líbit, tak se domluvíme na testu z AJ a podle
něho naplánujeme Vaše studium." Co si o tom myslet? máte někdo zušenosti s touto jazykovou školou?

Děkuji za odpověď.  

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 18434x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Jazyková škola Lite - cena kurzů angličtiny
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
25.05.2011 10:45 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Jazyková škola Lite - cena, ceník, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Myslím si, že je vše OK. Půjdete si to zkusit, uděláte test, aby zjistili, jestli jste začátečník, mírně pokročilá nebo pokročilá a podle toho Vás zařadí.

Cenu kurzu angličtiny Vám ale mohli "práskonout" rovnou smile

 
25.05.2011 10:58 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Jazyková škola Lite - cena, ceník, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Trošku mi to připadá jako reklama wink

Ale díval jsem se na stránky té jazykovky a fakt tam ceny jazykových kurzů nejsou.

 
12.10.2011 12:22 Uživatel: Bob
Téma: Jazyková škola Lite - cena, ceník, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Ukázková hodina ani test přeci neřeší skutečnost, že LITE neseznám a nezveřejní CENY!!

 
30.04.2021 10:42 Uživatel: Kastelee
Věk:  47

Město:Plzeň

Téma: Jazyková škola Lite - cena, ceník, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Jazykovou školu Lite nedoporučuji!!!! Za jeden kurz zaplatíte 10.900 korun. Chodíte 3x týdně 3 hodiny! V podstatě vás nikdo neučí. Napíšete slovíčka, opakujete a následně trénujete ve dvojicích! To co se normálně naučíte ve škole během týdne se v Lite protáhne na 3 týdny. Naučíte se spoustu chyb. Chtějí abyste zaplatili do týdne, když zaplatíte dva kurzy najednou vyjde vás to na 17.000 korun! Jenže pozor. každý kurz má konečný test, když neprojdete tak vás nepustí dál a nutí vás kurz opakovat! Když  odmítnete a chcete zpět peníze tak začne boj. Budou mlžit a protahovat a nabízet různé jiné alternativy, jako že můžete později kurz dokončit, nebo individuální výuku!  

 
25.05.2011 11:21 Uživatel: Ola
Věk:  29
Téma: Jazyková škola Lite - cena, ceník, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Ceny kurzů jsou 9.900 za jakýkoliv kurz... sice jsem tam chodila před 4mi lety, ale pochybuju, že by to měnili... Kurz super, fakt mě rozmluvil... ale cena nic moc... když se zaplatí dva kurzy například B1 a B2 tak je sleva 10% = 17 820,- toť moje zkušenost

 
25.05.2011 11:23 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: Jazyková škola Lite - cena, ceník, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Je to běžný způsob "lapání". Kdyby dali ceník rovnou, mohlo by se to uživateli zdát drahé a prostě by rovnou nešel. Takhle přijde a když už si to vyzkouší, tak o ceně bude přemýšlet jiným způsobem, zvlášť protože tam nebude sám.

Nic proti, ale jak neznám cenu, alespoň přibližnou předem, nechodím na takové akce.

Stalo se mi to například, když jsem si chtěla udělat eletrikářské zkoušky, tak jsem prostě hledala jiného školitele, který mi přesně popsal výuku, byl ochotný mi zapůjčit materiály a samozřejmě mi sdělil cenu s možnými variantami, podle mých schopností.

 
27.05.2011 23:01 Uživatel: tynuska
0-100
Téma: Jazyková škola Lite - cena, ceník, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Avatárku, reklama to určitě není:)

Mě toto chování vůči potenciálnímu zákazníkovi nepřipadá fér. Pokud jim napíšu e-mail s dotazem na cenu, očekávám jasnou odpověď. Takže si najdu jazykovou školu jinou.

 
28.05.2011 09:24 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Jazyková škola Lite - cena, ceník, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Přesně tak. Taky mám rád přímost - tzn. kurz stojí X Kč za semestr, semestr je půl roku, tzn. X hodin, každá hodina má 45 minut, učí lektor - rodilý Američan, na konci dostanete certifikát, bla bla.

Takhle nějak bych si přímou odpověď představoval. Jasné, přehledné, hned vím na čem jsem.

 
28.05.2011 00:28 Uživatel: veverka
Věk:  33
1428004638_novinkaveverka.jpg
2000-3000
Téma: Jazyková škola Lite - cena, ceník, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Lite je jedna z dražších jazykovek. Jestli chcete levnou a dobrou školu v centru Prahy, zkuste Ayté, chodila jsem tam na italštinu. Příjemné a levné. Neplatíte za masivní reklamu apod.

 
12.10.2011 12:21 Uživatel: Bara
Téma: Jazyková škola Lite - cena, ceník, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Ano, já jsem kurz absolvovala (pouze 2 celky) a před tím jsem z nich taky dolovala ceny asi měsíc. Po dvou kurzech pak cenu zvýšili o 3000 ! a byla jsem "namydlená"! Z finančních důvodů a hlavně z někorektního jednání jsem už dál nešla.
LIDI, dožadujte se CENÍKU předem!!!! Bude nás víc a oni si nebudou určovat podmínky za pochodu. Bara.

 
30.11.2011 11:36 Uživatel: M.t.
Věk:  43
Téma: Jazyková škola Lite - cena, ceník, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

já byla na ukázkové hodině i rozřazovacím testu.ona každá úroveň má asi jiné hodiny a jiné možnosti. moje úroveň je tam pouze na 3x týdně, cena 11.400, - , je to 60 hodin, tedy 190, - na hodinu to vychází. ale třeba vyšší úroveň, tam už si lze vybrat z 2x týdně. ta moje úroveň, třeba tahle cena je o něco levnější, je v tom 2x pracovní den+sobota, s tou sobotou je to prý levnější.

 
26.01.2012 16:40 Uživatel: D .Bartos
Věk:  40
Téma: Jazyková škola Lite - cena, ceník, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Text smazán správcem z důvodu vložení reklamy a pagerankování.  

 
15.03.2012 15:04 Uživatel: and
Věk:  26

Město:Brno

Téma: Jazyková škola Lite - cena, ceník, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Pro Brněnské můžu doporučit jazykovou školu PELIKÁN. Ceny kurzů jsou jasně dané a naopak čím dýl studujete, tím levnější výuka je.

 
22.05.2012 10:20 Uživatel: Martinkacas
Věk:  28

Město:Nový Bor

Téma: Jazyková škola Lite - cena, ceník, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den,

určitě ukázkovou  hodinu doporučuji, je zdarma a tam uvidíte, jak se učí a zda-li Vám to bude vyhovovat. Já tam byla také v Liberci, moc se mi to líbilo, pak jsem šla na informativní schůzku, kde jsme udělali rozřazovací test a pak našli pro mě vhodný kurz, výhodou je, že další úroveň je se slevou, já dám za dva kurzy sice 12tis. ale je to mnoho hodin a hlavně styl učení, co mi vyhovuje. Je fajn, že se to dá platit i na vícekrát, nemusíte najednou, ale to je pro každého různé, třeba budete mít o něco levnější, protože já jdu jako začátečník a to je o něco dražší. Ukázková hodina stojí za to se na ní mrknout, a pak se můžete rozhodnout. Já se tedy rozhodla, že tam půjdu, tak jsem zvědavá.   Ceny se pohybujou od 60 - 125kč. na hodinu

S pozdravem

Martina

 
21.08.2012 19:06 Uživatel: English
Věk:  30
Téma: Jazyková škola Lite - cena, ceník, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: Chci poprosit někoho, kdo ma zkušenost s jazykovou školou Lite z pozice lektora, o podrobnejsi info o praci a potvrdit/vyvratit famy, ktere koluji internem ohledne dopadu jejich spojeni s cirkvi na lektora. Dekuji!
 
12.03.2018 16:59 Uživatel: Altan
Věk:  23
Téma: Jazyková škola Lite - cena, ceník, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Nejhorší pracovní zkušenost. Dlouhodobě se to tady nedá vydržet. Nemáte čas ani sílu na svůj život, a neuživí Vás to. Jste tady 6 dní v týdnu, v pondělí, ve středu a v pátek od 7:30 do 20:15, z toho máte zaplacených pouze 6 hodin, které odučíte. Máte povinnost dávat studentům domácí úkoly, jejich opravování Vám nikdo nezaplatí, dělání příprav také ne. Jste tady na ŽL, takže dovolenou ani nemocenskou Vám nikdo nezaplatí. Plus si musíte platit zdravotní a sociální pojištění, což je z výplaty v této škole dost velká částka. Výplata je závislá na počtu zapsaných studentů v kurzu. Pokud student na hodinu nedorazí, nedostanete za něj za tu hodinu zaplaceno. Nedivím se, že stále hledají lektory. Ve smlouvě je výpovědní lhůta 2 měsíce, vyhodí Vás však klidně ze dne na den bez udání důvodu.  

 
26.04.2013 17:40 Uživatel: NickTwisp
Věk:  33
Téma: Jazyková škola Lite - cena, ceník, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

já jsem byl na ukázkové hodině i na rozřazovacím testu. Musím předem upozornit, že jsem co se týče vyhazování peněz hodně opatrnej. Ukázková hodina mě docela dost nadchla, protože tenhle způsob považuju za super, že se hodně komunikuje a určitě je to velk přínos. Ale než jsem tam šel tak jsem ze stránek vyčetl, že hodina stojí nějakých 140/hod. což za 60 hodin bylo 8400 za jeden kurz. Poté co jsem absolvoval rozřazovací test, mě chvíli "vyslýchal jakýsi jejich pracovník, vcelku vstřícný chlapík, ale pořád mi z jeho chování bylo divný, že se snaží být pomalu můj kamarád a u lidí který vidím poprvé prostě takové jednání ve mě automaticky vyvolá nedůvěru, ale vyslechl jsem si vše co mi povídal a když došlo na cenu za kurz, tak mě dost překvapilo, že cena kurzu je celkem 12600, -. To mě docela zarazilo a rozhodně jsem si řekl, že si to musím promyslet s chladnou hlavou ačkoli mi dávali možnost slevy, když to zaplatím do konce měsíce, ale sleva byl "pouze" 1000, - a navíc jak jsem koukal tak další kurzy tam byly ještě drazší, možná něco naučit skutečně dovedou, nicméně nemám tak velkej plat abych si mohl dovolit utratit za kurz který trvá 5 týdnů témeř 13000, -. Proto každému kdo je ukázkovou hodinou nadšený radím, nenechte se zvyklat nějakou slevovou akcí a rozmyslete si to s chladnou hlavou, at si pak nenadáváte, že jste za nesmyslný kurz utratily těžce vydělané peníze.

 
06.09.2014 12:49 Uživatel: Emma
Věk:  38

Město:Brno

Téma: Jazyková škola Lite - cena, ceník, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Otevírám znovu diskuzi- máte někdo zkušenost s jazykovou školou LITE v Brně v roce 2014. Myslím tím zda je doopravdy vyuka efektivní/začátečník/, zda nemají nějaké podprahové metody získávání členů do církve…, jaké máte pocity z ukázkové hodiny a dalšího probíhající hodiny pohovoru. Kolik Kč za jednu pokročilost   stojí.

Něco se mně nezdálo. Emma

 
11.09.2014 07:03 Uživatel: Lasivy
Věk:  45

Město:Brno

Téma: Jazyková škola Lite - cena, ceník, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den, byla jsem na ukázkové hodině a naprosto nadšená . Jako naprostý začátečník a neznalec jediného anglického slovíčka jsem odcházela s velkým nadšením a chutí do učení. Bohužel mě odradila cena - 180 Kč/hodinu a  šestitýdenní kurz má 72 hod.  .  Té církve bych se vůbec nebála, spíš ta cena mě děsí.  Metoda je ale super, z cenových důvodů volím levnější školu (zkusím Nepustilovu metodu). Mějte se krásně

 
18.09.2014 11:29 Uživatel: tr7119
Věk:  34
Téma: Jazyková škola Lite - cena, ceník, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

altDobrý den, působila jsem v roce 2012 v pobočce jazykovky LITE jako lektor a byla to jedna z nejhorších zkušeností mého života. Studenty do scientologie nelanaří, ale na lektory tlak je. Navíc, z toho, co platíte jako student za vyučovací hodinu, dostane lektor pouze 20%!!! Zbytek jde na propagaci, chod školy a údajně LITE odvádí 20% scientologům. Nemám důvod tomu nevěřit. Cenu za kurz vám opravdu nikdo předem neřekne, budou mlžit a argumentovat tím, že se přece chcete naučit anglicky a to něco stojí. Na hodinu se běžte mrknout, studenti si to většinou chválí, ale pokud se rozhodnete nenastoupit, mají vaše jméno v databázi a budou vás příležitostně otravovat, jestli jste si to nerozmysleli. Nevím, jestli jsou na všech pobočkách tak vlezlí, zkušenosti z Brna nemám. Mějte se na pozoru a nenechte se do ničeho uvrtat, mě to jejich počáteční školení na lektora stálo 15 tisíc. Za blbost se platí…

 
23.01.2015 19:09 Uživatel: LITE
Téma: Jazyková škola Lite - cena, ceník, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Ta cena kurzu v LIte pro dopolední kurz je 10700 a večerní 12700 jedná se o cca 5 týdnu 3x týdně po  3 hodiny 15 minut

Smluvní podmínky, nenahrazují žádné promeškané hodiny a pokud ukončíte kurz předčasně nic vám již nevrátí. a všechny peníze dostane LITE.

Je to docela zlodějská organizace. kvalita výuky je poměrně pochybná, lektor vás vždy neopraví a ta záleží na tom jak na vás mluví partner v kurzu… tahle metoda mne nepřesvědčila, výukový materiál žádný.

 
15.05.2016 18:47 Uživatel: Plamínek
364.jpg
Téma: Jazyková škola Lite - cena, ceník, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: A proč by měli něco vracet? Takže on si člověk zaplatí někde nějaký čas, kdy se mu bude někdo věnovat a jen protože si ho o vlastní vůli nevybere, tak chce peníze zpátky? To je stejné, jako když bych si já v cukrárně objednala dort, ale pak mi dojde, že nás možná nebude na oslavě narozenin tolik, takže ho nechci celý, dejte mi jen 4/7 a zbytek si nechte, ten vám nezaplatím? A co by tak asi cukrář se zbytkem dortu dělal? Totéž, co má jazykovka dělat s tím, že nekdo neodebral hodiny, které už ona pro někoho rezervovala a už je dál neprodá. Skoro všude se dá domluvit na nějakých nahrazeních, ale dopředu, rozumně a podle možností jazykovky! na druhé straně, nezveřejňovat ceny kurzů je nepřijatelné. Za mě Lite rovněž nemůžu doporučit.
 
25.07.2016 10:36 Uživatel: Ivet
Věk:  48
Téma: Jazyková škola Lite - cena, ceník, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

LITE: Šestý den intenzivního kurzu jsem doslala chřipku. Reakce LITE, protože jste nepřerušila do čtyř dnů od začátku kurzu, tak nemáte nárok si kurz nahrait až budete zdravá. Čtvrtý den byl čtvrtek, chřipku jsem dostal v sobotu. Chtěla jsem jen náhradu za dny, kdy jsem marodila. Ne, ale můžu si koupit celý kurz znova a prý možná dostanu 10% slevu. A to jsem si od LITE už koupila čtyři kurzy. Takhle si váží klientů. Rozhodně si od této organizace už nic nekoupim. A to jsem mohla u nich utratit ještě peníze za další tři úrovně.

 
12.03.2018 17:03 Uživatel: Altan
Věk:  23
Téma: Jazyková škola Lite - cena, ceník, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Souhlasím. Za nás už to bylo pouze 12%.  Nejhorší pracovní zkušenost. Dlouhodobě se to tady nedá vydržet. Nemáte čas ani sílu na svůj život, a neuživí Vás to. Jste tady 6 dní v týdnu, v pondělí, ve středu a v pátek od 7:30 do 20:15, z toho máte zaplacených pouze 6 hodin, které odučíte. Máte povinnost dávat studentům domácí úkoly, jejich opravování Vám nikdo nezaplatí, dělání příprav také ne. Jste tady na ŽL, takže dovolenou ani nemocenskou Vám nikdo nezaplatí. Plus si musíte platit zdravotní a sociální pojištění, což je z výplaty v této škole dost velká částka. Výplata je závislá na počtu zapsaných studentů v kurzu. Pokud student na hodinu nedorazí, nedostanete za něj za tu hodinu zaplaceno. Nedivím se, že stále hledají lektory. Ve smlouvě je výpovědní lhůta 2 měsíce, vyhodí Vás však klidně ze dne na den bez udání peněz.

 
04.10.2014 20:45 Uživatel: emma
Věk:  38

Město:Brno

Téma: Jazyková škola Lite - cena, ceník, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

LITE Brno- chodíte tam někdo či lépe ukončil alespoň 3 pokročilosti a může poradit zda je metoda efektivní a zda tam jsou kvalitní  kantoři? Díky co už odpovídali na minulý dotaz i těm co odpoví na toto. Emma

 
12.12.2014 07:31 Uživatel: Danny
Věk:  38
Téma: Jazyková škola Lite - cena, ceník, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj Emmo,

osobně mám zkušenost se 3 kurzy v Lite Brno - od INT2 o INT4. Metoda je skutečně efektivní a hodiny utekly lusknutím prstu, neboť mě bavily, hodně se mluví a prostě používá angličtina (což mně osobně dost vyhovovalo). I když jsem už mluvil anglicky před příchodem do jazykovky, nyní mluvím ještě lépe a nemám problém kdykoliv anglinu použít v praxi. Čili kurzy v LITE mohu doporučit.

 
17.10.2014 15:31 Uživatel: Lenik
Věk:  21
Téma: Jazyková škola Lite - cena, ceník, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

s jazykovou školou Lite sice zkušenost nemám, ale chodila jsem na jazykový kurz -konkrétně na přípravný ke zkoušce PET, na Jipku do Prahy a byla jsem spokojená. Lektor s nám probíral uplně všechno co je na zkoušce a to hodně důkladně, upozornil nás i na chyby, které se dělají nejčastěji a důkladně vše vysvětlil.

 
19.10.2014 19:27 Uživatel: Martta
100-500
Téma: Jazyková škola Lite - cena, ceník, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Nejdůležitější je jaké lektory jazyková škola přijme, slyšela jsem, že zrovna na té Jipce jak o ní píšeš, mají to přijímací řízení pro lektory hodně obtížné, že projdou jen ti nejlepší tak myslím, že na kvalitě výuky se to určitě musí odrazit, hlavně pokud mají lektoři dobré zázemí, podmínky tak se to určitě odrazí i na jejich přístupu k hodinám

 
21.10.2014 20:45 Uživatel: Elis12
Téma: Jazyková škola Lite - cena, ceník, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Za mě spíš Jipka než Lite, osobně mám zkušenost jenom s Jipkou, ale slyšela jsem, že u té Lite to není nic moc, pár lidí co říkali, že to nebylo špatný se najde, ale jinak…myslím, že za ten risk to nestojí

 
23.10.2014 19:00 Uživatel: Martinka12
Téma: Jazyková škola Lite - cena, ceník, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Já jsem se zkoušela učit anglicky sama. Pořídila jsem si učebnici pro samouky a několikrát do týdne jsem k tomu na hodinku sedla, ale hrozně mi chyběl někdo kdo by mě mohl opravit, přeci jenom tu gramatiku člověk jako uplný začátečník sám nepochopí moc dobře, a i s cédéčkem je to s výslovností těžké. Takže už uvažuju nad kurzem.

 
24.10.2014 20:51 Uživatel: srnka
Téma: Jazyková škola Lite - cena, ceník, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

myslim ze hodne lidi co se chce naucit jazyk a uz nechodi do skoly zacina s ucebnici pro samouky ale vetsinou to po case zna protoze sam nejlip pozna ze to nikam moc nevede protože pokud to alespon jednou za cas s nekym neprobere tak to nikdy nebude ono…

 
06.02.2015 09:57 Uživatel: Lens
Věk:  27

Město:Praha

Téma: Jazyková škola Lite - cena, ceník, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Text reakce smazán pro několikeré porušení pravidel webu.  

 
07.08.2015 23:16 Uživatel: Barbora30
Věk:  30
Téma: Jazyková škola Lite - cena, ceník, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Nějaké historky o Lite jsem slyšela od spolužáků, se kterými už 3 roky chodím do jazykové školy Amigas na Moraváku. Tam mají taky speciální metodu výuky a na mě osobně má tak velký efekt, že bych neměnila! Navíc to určitě nejsou Scientologové a vše mají hned viditelně uvedené na webu. Nevím, Lite je asi trochu zvláštní škola, tohle psychologické zpracovávání by mě asi vadilo, ale mnoha lidem to asi nevadí a vyhovuje.

 
15.05.2016 16:57 Uživatel: Erika33
Věk:  33
Téma: Jazyková škola Lite - cena, ceník, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj, tak tuto jazykovky jsem nezkoušela. Právě jsem dostala možnost od kamarádky se připojit na online kurz od www.NedovolenaReklamaVeWebuMojeStarosti.cz, máte s tím někdo zkušenosti? Holt má nyní nějaké problémy a nemůže se tomu plně věnovat a tak se zkusila zeptat mě, jak věčné studentce angličtiny. Zkoušeli jste případně někdo jiný jazykový kurz angličtiny? Dařilo se vám? Jaké metody jste měli?


Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
19.05.2016 16:06 Uživatel: Sandra32
Věk:  32
Téma: Jazyková škola Lite - cena, ceník, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj, online jazykové kurzy jsou podle mě naprd, pokud je nespojíš s výukou s lektorem. Lektor tě vždycky opraví a vysvětlí, proč to tak je. Pokud nemáš angličtinu na úrovni alespoň B2, samostudium ti spíš zkazí výslovnost, budeš se v tom plácat a žádný rodilák ti nikde pak nebude rozumět (vlastní zkušenost, učila jsem se tak polsky alt)

Lepší jazykovka ti k prezenčnímu kurzu dá i online kurz zdarma, abys měla možnost i samostudia. Záleží odkud jsi, ale jestli jsi z Prahy, tak můžeš jít do Xxxxxxxxxx, kde ti dají online kurz zdarma, já tam začala v září chodit a byla jsem tím překvapená, že mám roční online kurz zadarmo a ještě jsem dostala i aplikaci do telefonu, kterou taky používám.


Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
29.05.2016 10:16 Uživatel: lenulii
Věk:  23
Téma: Jazyková škola Lite - cena, ceník, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Já osobně kurz Xxxxxxxxxxxxxxx znám jen od máti, která je hyperaktivní a koupila si ho a vím že si to pouští když vaří nebo tak když doma něco dělá… U lektora je výhoda že se můžeš jednoduše zeptat proč to je tak jak to je, zatímco u těch online si to musíš hold dohledat sama, a hlavně se k tomu vůbec dokopat… ale určitě si nemyslím že třeba zrovna v tomto případě bys mohla mít špatnou výslovnost jak píše Sandra, protože to je hlavně o tom že si to naposloucháš a opakuješ… Pokud jsi člověk který si umí poručit, tak bych do toho určitě šla! alt 

 
15.08.2016 21:27 Uživatel: Majdal
Věk:  40

Město:Praha

Téma: Jazyková škola Lite - cena, ceník, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

I když je tato diskuze už staršího data, chtěla bych sdělit svoje současné zkušenosti s touto školou. Ano, rozřazovací test Vám nechají udělat, ale nemáte na něj dostečně dlouhý čas. Poté Vás ještě,, proklepnou" ústně, ale pokud jste dlouho AJ nedělali, může Vám to činit obtíže. Pokud uděláte vícero chyb počítejte s tím, že Vás zařadí nejméně o level níže než jaké máte skutečné znalosti a budete mít velký problém se dostat na svojí úroveň. Proto si rovnou na začátku nechte ukázát, co v kurzu budete probírat. Aby se Vám nestalo, že se vrátíte do dob základní školy a budete v začátečníkách. Jejich rozdělení A 1 23 B1234 je úmyslně nevypovídající, je to úplně jinak než na ostatních jazykovkách. Velký pozor než uhradíte kurz, abyste se nedivili, kde jste se ocitli

 
11.11.2017 16:27 Uživatel: Liska
Věk:  50

Město:Praha

Téma: Jazyková škola Lite - cena, ceník, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Po ukázkové hodině jsem byl nadšen a připraven do toho jít. Zchladil mě rozřazavací test, ale hlavně právě pohovor, kde se mne konzultant už na žádnou Angličtinu neptal, nýbrž jaké mám zaměstnání, kam jezdím a s kým na dovolenou atd. Dále mi byl sdělen hodinový rozsah kurzu 7týdnů, 3x3 hodiny týdně od 17.00 do 20.15 po práci a šokující cena za kurz. Jak píší i jiné příspěvky, cenu ani rozsah Vám dopředu nikdo na Váš dotaz nesdělí. Poze to, že cena za hodinu 180-250 a 2-7 dnů v týdnu. Ty peníze bych ještě dal, kdybych věděl, že to stojí za to, ale pak už i ten rozhovor byl takový podivný. Vadilo mi "vybrali jsme ti 3x3, tak ber nebo nech být". No nechal jsem být a když jsem si přečetl příspěvky, jsem tomu rád.     

 
18.08.2016 11:17 Uživatel: JiHanka
Věk:  34
Téma: Jazyková škola Lite - cena, ceník, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den já osobně mám velice dobré zkušenosti s jazykovou školou na Kotlářské, která se nachází v Brně. Musím říci, že jsem zde již v loňském roce navštěvovala odpolední kurzy angličtiny a od září tam nastupuji znova, protože v mém zaměstnání začínají celkem více vyžadovat Ruský jazyk. A tak jsem se zapsala právě na něj. Jsme celkem zvědavá jak to bude vše vypadat, tak mi držte pěsti, třeba se tam s někým potkáme.

 
24.08.2016 16:24 Uživatel: Any
Věk:  48
Téma: Jazyková škola Lite - cena, ceník, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj Hanko, myslíš tu sjs-brno.cz? já bych taky chtěla chodit na ruštinu, ale mají vypsaný kurz pro mírně pokročilé tak se trošku obávám páč si nic z ruštiny kromě trochu azbuky už nepamatuji… ty už jsi asi někde dělala ruštinu ne? Bylo by bezva kdybychom se na kurzu potkali  

 
25.08.2016 08:42 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Jazyková škola Lite - cena, ceník, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dovoluji si upozornit, že v jednom tématu lze psát reakce pouze pod jednou přezdívkou z jednoho počítače. V opačném případě jsou porušena pravidla webu bod č. 5.


Přezdívky:

  • lenulii
  • Any

 
22.11.2016 14:46 Uživatel: Nika
Věk:  20

Město:Plzeň

Téma: Jazyková škola Lite - cena, ceník, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

zdravím, také se ráda připojím a hned položím otázku.

Má tu někdo zkušenosti s Lite v Plzni, výukou, přístupem zejména v případě potřeby změny termínu a tak podobně?

A je tu někdo, kdo někdy rušil celý kurz po zaplacení zálohy?

A nevíte o tom, že by někde měli uveřejněné smluvní podmínky? já je nenašla.

díky za odpovědi

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Jazyková škola Lite - cena, ceník, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny