Téma: 3D pero pro děti - recenze, jak se používá, použití

19.02.2018 19:40
Uživatel: Helenka
Věk:  35
Odpovědí na téma: 7
Text: 

Jak používáte 3D pero? Darovala jsem neteři a ráda bych ji něco ukázala.

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 714x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Jak používáte 3D pero
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
20.02.2018 16:56 Uživatel: Slajka
Věk:  32
Téma: 3D pero pro děti - recenze, jak se používá, použití
Text uživatele: 

Tak se koukni na youtube, ne? Nebuď zdechlá hledat…

 
21.02.2018 17:16 Uživatel: Kara5
Věk:  41
Téma: 3D pero pro děti - recenze, jak se používá, použití
Text uživatele: 

No tak, přece nebudeme na sebe hned hrubé…

Zkus začít třeba tímhle https://www.youtube.com/watch?v=6W7Pgtja9TM a uvidíš jak ti to postupem času půjde alt

 
22.02.2018 15:25 Uživatel: Ivča58
Věk:  25
Téma: 3D pero pro děti - recenze, jak se používá, použití
Text uživatele: 

Nově máme doma pořízeného tohohle šikovného pomocníka: https://www.nc.cz/3d-pero-tuya-v7-modre-lcd-displej-kovove-_d333888.html,  je to úžasné. Rychle se s tím dá naučit, hodně jsem koukala na youtube. Např tohle:  https://www.youtube.com/watch?v=cXM3L7tv37k. Nebyla jsem tak dobrá sice, ale něco jsem po pár hodinách vyplodila

 
23.02.2018 15:46 Uživatel: Renča
Věk:  22
Téma: 3D pero pro děti - recenze, jak se používá, použití
Text uživatele: 

Jsem nevěděla, že se tu můžu zeptat i na tohle… Tak mi řekněte, kde kupujete ty 3d pera? K čemu je to vlastně dobré?

 
24.02.2018 17:38 Uživatel: Karmen
Věk:  28
Téma: 3D pero pro děti - recenze, jak se používá, použití
Text uživatele: 

www.nedovolenareklamavewebumojestarosti.cz tam se koukni. A je to spíše (aspoň dle mého) na rozvíjení kreativity alt ale perfektně to zabaví i dospělé alt

 


 

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 

 
24.02.2018 17:42 Uživatel: Paní Colombová
Věk:  33
pani-colombova.png
500-1000
Administrátor
Téma: 3D pero pro děti - recenze, jak se používá, použití
Text uživatele: 

 

 

Dovoluji si upozornit, že v jednom tématu lze psát reakce pouze pod jednou přezdívkou z jednoho počítače. V opačném případě jsou porušena pravidla webu bod č. 5.

 


Přezdívky:

 

► Karmen
► Renča

Helenka

 
25.02.2018 09:41 Uživatel: Jarmila3
Věk:  45
Téma: 3D pero pro děti - recenze, jak se používá, použití
Text uživatele: 

3D pera jsou dobré. Škoda, že to nebylo už za mě, když jsem byla malá

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: 3D pero pro děti - recenze, jak se používá, použití
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny