Téma: Katalytická lampa - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory

14.01.2016 17:36
Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město: Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Odpovědí na téma: 10
Text: 

Ahojte.  

Můžu se zeptat, jestli a jaké máte zkušenosti s katalytickou lampou? Výhody, nevýhody, jak dlouho vydrží náplň do lampy, atd. Opravdu provoní celý dům a je efektivní a fajn?  

Jde o dost vysokou (ale na druhou stranu i dlouhodobou) investici (lampa cca. 1300 Kč + náplně kolem 500 Kč), proto se na to ptám.  

Díky  

 

Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
14.01.2016 18:16 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Katalytická lampa - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Avi, já osobně jí nemám, takže nevím, ale holky to tu již probíraly a zkušenosti mají. Tak si můžeš zatím počíst, než Ti někdo zkušenosti napíše:

http://www.mojestarosti.cz/poradna/byt-dum-bydleni/nezarazene/katalyticka-lampa-zkusenosti-nazory-diskuze-reference-recenze.html

 

 
14.01.2016 18:20 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Katalytická lampa - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Dííky, nevěděl jsem

 
15.01.2016 00:18 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: Katalytická lampa - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Ahoj Avi, tak já už jsem psala před dvěma lety v tématu na které odkazuje Dany a spokojená jsem stále.

Nicméně vzhledem k neaktuálnosti tehdejšího příspěvku, doplňují, že jsem před vánoci kupovala nové náplně a další lampu (je to pohodlnější než ji přenášet).

 

Jak už víš, Nativa už se nějakou dobu nevyrábí a tak jsem hledala něco nového. Nakonec jsem vybrala Parfums De Maison a lampu v sadě. Náplň v sadě byla Savory Apple Tart a nespletla jsem se, je příjemná.

K tomu jsem si vzala jak je už u mě zvykem Vůni čistého prádla a na zkoušku Moje první vůně.

 

Obecně k téhle značce vůní - nejdřív jsem byla trochu zklamaná, protože po otevření lahviček na mě vyloženě dýchl alkohol, ale při chodu lampy není výrazně cítit, což je pozitivní.

Co se týká intenzity tak nejsou tak výrazné na jaké jsem byla zvyklá. Když jsem v té místnosti při použití nijak příliš výrazně je necítím, ale po odchodu a znovu příchodu jsou cítit velmi příjemně. Jsou jemnější než jsem byla zvyklá, což nakonec hodnotím velmi kladně.

 

Co mě překvapilo je, že vůně čistého prádla u téhle značky, vůbec nepřipomíná vůni čistého prádla, není špatná, ale není to to, co jsem čekala, ovšem po smíchání s následující je pro mě výborná vůně.

Mile mě naopak překvapila Má první vůně, je taková čistá a svěží.

 
15.01.2016 13:58 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: Katalytická lampa - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Katalyckou lambu mám zn. Berger, je to fajn, provoní, ale když ji dlouho nepoužíváš, bohužel náplň vysychá. Je to alkohol, takže se vypaří. Spokojená jsem, ovšem spokojenější jsem s ultrazvukovým difuzérem

Millefiori Milano

, leje se tam vonný olej a ten opravdu nádherně provoní byt - tedy spíše pokoj. Sice taky stojí přes 2000, ale já jsem ráda, že jsem to toho šla Millefiori Milano – Skleněný ultrazvukový difuzér

 
15.01.2016 14:18 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Katalytická lampa - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Sorbi, mám Berger a nemůžu říct, že by to vysychalo. Možná nemělas dobře uzavřené, nevím …

 
16.01.2016 13:54 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: Katalytická lampa - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

 No jo Baruš, budeš mít asi pravdu. rok jsem ji nepoužívala, a náplň mizela a, asi fakt jsem měla  špatně vložený kahan… to mne nenapadlo.  

Protože v plastové skleničce zůstala. No jo. Tím to bude. Musím z ní setřít prach a zase používat .

 
22.01.2016 19:14 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Katalytická lampa - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Co je doma, to se počítá. Už tu voní

(mé fotky)

 
22.01.2016 22:49 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Katalytická lampa - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Tak to koukám, to jsem neznala. Vypadá pěkně.

 
22.01.2016 19:17 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Katalytická lampa - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Jo a dali k tomu do obálky i vzorek vůně AMBER & TONKA BEAN, moc příjemně voní alt 

 
22.01.2016 22:12 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Katalytická lampa - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Dobře koupils, vypadá moc hezky 

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Katalytická lampa - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 0
Nová témata dnes: 0
Dneska bylo odpovězeno na: 0 témat
Počet témat celkem: 16472
Počet odpovědí celkem: 175220
Počet registrovaných: 5095 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: Hazardní hry - zkušenosti

Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny