Téma: Odrážedlo pro malého chlapečka - zkušenosti, diskuze, reference, recenze

16.12.2014 23:08
Uživatel: Martta
100-500
Odpovědí na téma: 9
Text: 

Sháním odrážedlo pro 1,5 ročního chlapečka. Je celkem drobný, ale hodně akčníalttakže bych ráda nějaké odrážedlo na kterém by se mohl vybít. Tedy aby něco vydrželo a bylo stabilní a bezpečné. Pokud můžete sdílet e-shop, obchod, značku budu vám vděčná.

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 2179x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Odrážedlo
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
17.12.2014 11:42 Uživatel: Beu_Pet
Věk:  32

Město:Hradec Králové

WeeMee-net.jpg
Téma: Odrážedlo pro malého chlapečka - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Moje děti měly tohle odrážedlo a docela se osvědčilo a bylo i lehké, takže když na ně spadlo nic jim neudělalo. Tady jsem ho našla na netu.

alt

Měli jsme i motorku, ale ona má v zadu kolečka dost daleko od sebe a měli z ní odřené nožky.

alt

 

Ale uvidíš co napíšou "mladší" maminky. Z mých dětí už jsou puberťačky a asi se za tu dobu dost změnilo.

 
17.12.2014 14:17 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Odrážedlo pro malého chlapečka - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Konkrétní eshopy prosím neuvádět (aby nedošlo k porušení pravidla webu č. 1 - zákaz reklamy).

Jen název zboží, případně odkaz na zboží na zbozi.cz nebo heureka.cz, děkuji.  

 
17.12.2014 21:18 Uživatel: jancaho
Věk:  34
500-1000
Téma: Odrážedlo pro malého chlapečka - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Doporučuju enduro. Jsou 2 velikosti, je stabilní, dobře se na něm jezdí. To, co píše Beu Pet, to první fakt nebrat. Dostali jsme jej  a děcka se málem zabily- obě a opakovaně. Enduro je 100x lepší. Jo a kupovali jsme normálně v tesku.

 
19.12.2014 20:11 Uživatel: Sabo
0-100
Téma: Odrážedlo pro malého chlapečka - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

My jsme teď kupovali odrážedlo Spherovelo je už od 10-ti měsíců takže jestli je váš chlapeček drobný tak by mohlo vyhovovat. Nám se moc líbilo protože má místo kol koule takže nabízí víc možností pohybu i do stran, malá ho dostane pod stromeček takže až ho odzkoušíme budu informovat ale prý je hodně oblíbené.

 
20.12.2014 21:27 Uživatel: Alena8
Téma: Odrážedlo pro malého chlapečka - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Nebo odrážedlo early rider je z takových těch nových hodně hezké. My jsme ho vybíraly v cyklu v brně na hybešce, je dřevěné takže se mi hodně líbí že působí tak retro a je takový stylový a malý na něm moc rád jezdí takže je fajn.

 
03.02.2015 12:59 Uživatel: Raduskaaae
Věk:  35
Téma: Odrážedlo pro malého chlapečka - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Za sebe bych doporučovala odrážedla od viz pěkné video. Síce je trošku dražší, ale je to stylovka a každá mamča se ptá, odkud je máme.

http://www.xxxxxxxxxx

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
23.06.2016 13:37 Uživatel: Olina P.
Věk:  30
Téma: Odrážedlo pro malého chlapečka - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

My mame doma super odrazedlo bellalli a jsme spokojeni a malej taky

 
23.06.2016 15:21 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Odrážedlo pro malého chlapečka - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

my mame pukylino  a maly jezdi jak divoky, i kdyz ted kdyz uz je o neco vetsi tak se mu do toho pletou nohy, ted uz se ho snazime dostat na first bike ale to akorat taha po zahrade jak ozralec z hospody

 
12.12.2017 13:41 Uživatel: petajansa
Věk:  35
0-100
Téma: Odrážedlo pro malého chlapečka - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj lidi! Mame doma dilema. Dcerka (14 mesicu) ma k vanocum dostat prvni odrazedlo. Sestriny deti maji klasicky Puky a jsou spokojene. Manzel do me ale neustale huci, ze se na tom nenauci jezdit a chce Ele poridit neco dreveneho. penize bysme na to pro ni meli, jen se bojim, ze to po mesici odlozi  a bude (aspon do dalsiho caparta  : andel:   : lol: ) to na nic. Jak dlouho vam deti jezdili na tech odrazedlech od Puky nebo Enduro? Potrebuju argumenty. Pomozte prosim.

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Odrážedlo pro malého chlapečka - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny