Téma: Polštář Dynasit - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze

08.09.2014 22:40
Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Odpovědí na téma: 58
Text: 

Mám takové kancelářské křeslo na kolečkách a pod zadkem kousek molitanového polštářku. Na netu jsem našla polštářek Dynasit, máte ho někdo? Jak se na něm sedí? Myslíte, že uleví na záda? Nebo máte zkušenost s něčím jiným? Děkuji, Pavla

alt

To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 29809x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Co máte na sezení na židli u PC?
Váš e-mail: 
Toto téma je uzamčené administrátorem a proto není možné vkládat komentáře.
Pokud chcete, můžete vložit nové téma zde.

Reakce čtenářů

 
08.09.2014 23:24 Uživatel: od10k5
Věk:  44

Město:1

1395903914_reiki9.jpg
100-500
Téma: Polštář Dynasit - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Název neznám, popis: pohodlná židle s opěrkou celková výška nastavitelná, loketní opěrky výškově nastavitelné, je to otočné a na kolečkách.

Jelikož v práci taky sedím v pohodlném měkkém křesle, tak si rád pro změnu sednu na obyčejnou dřevěnou židli.

 
09.09.2014 11:46 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Polštář Dynasit - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Já si na dřevěné židli neodpočinu, ale u stolu při jídle na ní sedím, to ano.

 
18.12.2014 20:59 Uživatel: Darina
Věk:  28

Město:Praha

Téma: Polštář Dynasit - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Bylo mi oznámeno nejlepším doktorem na páteř, že tyto výrobky nekupovat. Rozhodně je nedoporučuje. Pouze další mámení peněz z lidí. Lepší kvalitní židle a cviky.

 
18.12.2014 23:13 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Polštář Dynasit - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Děkuji za odpověď. Pavla

 
18.12.2014 20:55 Uživatel: Denik
Věk:  45

Město:Liberec

Téma: Polštář Dynasit - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Doporučuji poradit se s lékařem než si tuto blbost koupíte. Pokud chcete mít skoliózu tak prosím kupujte.  

 
09.09.2014 06:43 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Polštář Dynasit - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Já myslím Pavli, že pro každého je vhodné něco jiného. Třeba nevratně poškozená páteř jistě nepotřebuje totéž, jako zdravá.

Ale abych odpověděla - jak už jsem psala jinde, používám polštářek WellPur (pro jeho měkkost)

 

alt

 

Kolegyně v práci si zase nemohou vynachválit balanční podložku.

 alt

 
09.09.2014 11:45 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Polštář Dynasit - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Baru, ten růžový podsedák vypadá dobře, ale asi bych na něj dala kus bavlněné látky, nebo ušila povlak. Ten polštářek si dáváš kam, za záda? Mně totiž píchá v kříži, ale jen na levé straně, jak se nějak divně křivím, nebo co.  Tak hledám, co by mi při sezení ulevilo od bolesti v kříži. Ale tu bolest mám, i když dlouho stojím, třeba teď stále zavařuju a také mně bolí v kříži a to i když si vezmu Anavenol. Jedině musím ležet.  alt

 
09.09.2014 13:41 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Polštář Dynasit - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Ne Pavli, za záda ne. Sedím na něm.

Já myslím Pavli, že bys měla častěji odpočívat během toho zavařování. Když dlouho stojím, taky mě bolí v zádech a to jsem zdravá.

 
09.09.2014 19:33 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Polštář Dynasit - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Baru, když teď je spousta ovoce a musím to sdělat, tak až v zimě budu polehávat. Ale Baru, a jak se ti sedí na tom polštářku? Zkoušelas to i na tom růžovém? Který je lepší? alt

 
09.09.2014 20:59 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Polštář Dynasit - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Ten růžový mám jen tak vyzkoušený na posed, takže nevím, jak by to bylo, kdybych na něm seděla déle. Mně se dobře vysedává na tom mém.

 
09.09.2014 21:15 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Polštář Dynasit - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Baru, prosím tě,  řekneš mi ještě ceny těch polštářků? Díky. alt

 
10.09.2014 18:02 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Polštář Dynasit - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Pavli, ten můj je z Jysku a byl v akci. Stál kolem 200 kč. Ta růžová podložka je za 2-300 kč. Podle typu.

 
11.09.2014 17:29 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Polštář Dynasit - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Baru, do Jysku občas zajedeme, tak nejdříve vyzkouším, díky. alt

 
25.09.2014 03:40 Uživatel: Bára13
Věk:  35

Město:Rajhrad

Téma: Polštář Dynasit - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahojte, dynasit jsem si pořídila. Mne teda moc pomáha… v minulosti jsem mněla i gumový podsedák… Dynasit mi pomáha hodne s gumového jsem měla akurat zapařený zadek

 

 

 
25.09.2014 09:04 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Polštář Dynasit - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Hmm… vinu bych spíš viděla na spodním prádle, co se toho "vlka" týká 

 
18.12.2014 11:36 Uživatel: Katulina
Věk:  34

Město:Brno

Téma: Polštář Dynasit - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Tento polštář je velmi nekvalitní. Nedoporučuji. Dostala jsem ho k narozeninám a během měsíce užívání se tento výrobek proseděl a hlavně pan doktor mi zdělil, že nesplňuje podmínky kvalitního sezení.  

 
30.01.2015 12:37 Uživatel: Syma
Věk:  40
Téma: Polštář Dynasit - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dynasit jsem měla, možná by nebyl špatný, máme ho s kolegyní a obě máme stejný problém - proseděl se. Je pravda, že ho hned vyměnili, ale včera se mi proseděl znova - a to ho mám nafouklý přesně dle návodu. Čekám, až rupne znovu i kolegyni a necháme si už vrátit peníze. opravdu zklamání, protože sezení na něm nebylo špatné.

 
18.12.2014 11:47 Uživatel: Milada
Věk:  41

Město:Brno

Téma: Polštář Dynasit - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den,

 

je pravda, že se mne před rokom taky jednou Dynasit pokazil, ale hned mi ho vyměnili zdarma a to jsem stratila i fakturu… Už 10 mesícu ale na nem sedím a bolesti zad jsou prič a hlavne muj doktor mi ho doporučil a sedí na něm i on… Takže za mne velká spokojenost…

 
18.12.2014 11:51 Uživatel: Listicka
1553340406_liska_s_kytickou.jpg
3000-4000
Téma: Polštář Dynasit - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Pavlo, nez si koupis polstarek, zkus si mezitim otocit zidli operadlem dopredu. Automaticky tim dostanes zada do jine polohy a protahnou se ti zadove svaly. Ale je to jen provizorni reseni. JInak pri bolesti zad se snaz hodne pohybovat panvi, i kdyz sedis nebo stojis, staci male kouzive pohyby. Pokud je bolest vetsi, staci si pohyby predstavovat. Chodila jsem na kurs "Feldenkreisgymnastik" a tam nas to ucili.

 
18.12.2014 20:54 Uživatel: Borik
Věk:  42

Město:Plzeň

Téma: Polštář Dynasit - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den, já jakožto doktor nedoporučuji tento výrobek. Jedná se pouze o klamavou reklamu jak z lidí opět dostat nějaké ty peníze. Raději se poraďte u svého lékaře.

 
18.12.2014 20:59 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Polštář Dynasit - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dovoluji si upozornit, že v jednom tématu lze psát reakce pouze pod jednou přezdívkou z jednoho počítače. V opačném případě jsou porušena pravidla webu bod č. 5.

 

Přezdívky:

    • Denik
    • Borik

 

 
23.12.2014 10:28 Uživatel: Borikq
Věk:  52
Téma: Polštář Dynasit - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den pane kolego,

 

jsem taky lékařem a dovolím si s Vámi nesouhlasit… A to zásadně. O Dynasitu byla před pár týdny uveřejněná v celorepublikovém ortopedickém věstníku klinická odborná studie, která byla provedena ve FN Ostrava. Měli v ní přes 100 pacientů a podařilo se jím dokázat klinicke výsledky, že Dynasit funguje přesne tak jak je o něm psáno, dokonce přišli i na jiné pozitivní dopady pro posturální svalstvo. Ale pokaď jste lékařem to by jste ale měl vědet anebo pane kolego i u Vás funguje farmaceutická lobby ? Ja mám ortopedickou dlhoroční praxi v Ostravě a pacientům rozhodně doporučuji Dynasit protože farmaka jsou neefektivní…

 
15.01.2015 12:31 Uživatel: DrDragonek
Věk:  30
Téma: Polštář Dynasit - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobry den, mate prosim nekde odkaz na tuto odbornou studii, abychom si ji mohli precist?

 
09.06.2015 23:02 Uživatel: luccas
Věk:  40
Téma: Polštář Dynasit - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Quo usque tandem abutere patientia nostra? … jinými slovy: Obchodní zástupci Dynashitu jsou opravdu vynalézaví.  

 
31.01.2015 12:50 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Polštář Dynasit - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Děkuji všem za odpovědi. Pavla

 
01.02.2015 07:52 Uživatel: romi
Věk:  43
0-100
Téma: Polštář Dynasit - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den Pavli

Já jsem dynasit dostala co by jako dárek v jednom ženském časopisu, v rámci testování, a protože jsem nevěřící Tomáš, zkusila jsem a vůbec nelituji. Pobavila mě tu zkušenost těch co se u nich polštářek proseděl? Ono jde prosedět nafukovací míč? Nejde prosedět!!! Pod těmi co prasknul? … max. nosnost je 130 kg. Tak jedině, že by vada materiálu polštářek se nafukuje pouze na výšku 5 cm, při prvním posezení by jste měla problém s balancováním-udržet rovnováhu. Posiluje krásně pánevní dno, problémy s inkon. posiluje zádové a hýžďové svalstvo. Já osobné mám problémy s plotýnkou, takže musím opatrně, na polštářku se sedí dobře, dokonce Vás nenutí se opřít opěradlo, nutí Vaší páteř opřít se o ní, to je v případě, že sedíte na pevné dřevěné židli. Za mně tedy, pokud by prasknul, půjdu si ho tentokrát koupit za vlastní, nejsou to rozhodně vyhozené peníze. Ptejte se pokud Vás něco zajímá. Romana

 

 
01.02.2015 21:51 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Polštář Dynasit - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Romi, děkuji. Nakonec mám pod zadkem molitanový podsedák v ovčím rouně, abych měla teplo. Mám otočné křeslo, že opřu i hlavu, tak zatím nic dalšího nepodniknu. Pavla

 
23.02.2015 23:10 Uživatel: syma
Věk:  40
Téma: Polštář Dynasit - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Omlouvám se, neproseděl se, ale ucházel mi 2x ve švu, vždy cca po měsíci, nafouknutý byl taky na 5cm a opravdu mám do 130kg daleko, moje kolegyně je opravdu štíhlá a té se stalo to samé. Možná máte štěstí nebo dražší verzi, já měla ten nejlevnější  a opravdu jsem zklamaná. Sezení na něm mi vyhovovalo, ale posílat polštář pořád dokola na reklamaci? Takže jenom píšu o tom, co se opravdu stalo, protože jsem rozhodně nebyla jediná. Pokud si ho bude někdo kupovat, doporučuji tu dražší verzi, snad to bude lepší.

 
05.02.2015 15:41 Uživatel: irena.gebauerova
Věk:  60
Téma: Polštář Dynasit - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den všichni,

   I já jsem s polštářkem spokojená, ale během půl roku již po čtvrté vracím ucházející. Podotýkám, že bolestí jsem se zbavila a nikdy  nerupnul, vážím  devadesát kilo na výšku stoosmdesát a zacházím s ním opatrně. Patrně se jedná o velice nekvalitní výrobu. Přesto zkouším dál, měla bych být placená za jejich kontrolu se stoprocentní kazivostí.

Pepča

 
12.02.2015 11:22 Uživatel: Vít
Věk:  35

Město:Praha

Téma: Polštář Dynasit - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Mám Dynasit od října 2014 - 198cm a 98kg.

V práci na něm sedím denně, pořád, jsem spokojený. Neměl jsem od té doby problémy se zablokovanou páteří apod. Začátkem ledna ale začal ve sváru unikat vzduch, měsíc trvala reklamace, včera jsem dostal nový kus. Docela mi ten měsíc chyběl. Obecně mám ale obavu o další životnost, myslím, že vyšší cena oproti jiným balančním podložkám v sobě zahrnuje riziko přinejmenším jedné výměny.

Pokud skutečně na Dynasitu denně v práci sedíte, jakou máte zkušenost s životností? U mě tedy 3 měsíce, vydržel někomu déle…? Komu nejdéle?

 
11.03.2015 08:31 Uživatel: Jaroslava
Věk:  60
Téma: Polštář Dynasit - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den, já používám Dynasit od září, zatím je bez problémů a mě tedy pomáhá. Záda se mi zlepšila,

nemám takové bolesti jako dřív. Sedím na něm v práci i doma u televize a zatím drží. Za mě tedcy dobrý.

Dala jsem ho i svému partnerovi a kamarádce a všichni jsou spokojení s funkčností i kvalitou.

Za mě doporučuji každému.                      Jarka

 
23.02.2015 14:13 Uživatel: Syma
Věk:  40
Téma: Polštář Dynasit - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Jak jsem psala, měla jsem ho chvíli cca měsíc a ve švu ucházel/ napsala jsem proseděl a nějaká paní to zpochybnila tak  tedy neproseděl, ale ucházel ve švu, ta paní napsala, že je do 130, tak do toho mám opravdu daleko a kolegyně, které taky ve šváru ucházel, váží cca 70kg, takže váhou to není. Vyměnili mi ho hned, ale asi zase po měsíce, opět ve švu začal znovu ucházet, takže opravdu velké zklamání.

 
27.02.2015 11:05 Uživatel: Vít
Věk:  35

Město:Praha

Téma: Polštář Dynasit - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Tak první mi vydržel od 6/10/2014 do 12/1/2015, po reklamaci mi druhý vydržel od 11/2/2015 do 26/2/2015, opět dírka ve švu, kvalita nemá vzestupnou tendenci .

 
04.03.2015 21:13 Uživatel: Nekdo
Věk:  48
Téma: Polštář Dynasit - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dynasit je skvělý, ale kvalita je chabá. Reklamovat to vickrat tak jen na postovnym si muzu koupit tech Dynasitu vic.

Vloni jsem na konci kvetna po operaci plotynky koupil 2 kusy - jeden mne a jeden zene do prace jako prevenci. Zena ho skoro nepouzivala.

Prvni mi odesel letos v lednu, uchazel na boku ve svu.

Vzal jsem si ten co zena nepouzivala - vydrzel o 14 dni dele, pricina ta sama v tom samem miste.

Pouzival jsem je v aute kdyz jsem nekam potreboval dojet, coz nebylo moc casto vzhledem k vyhrezle plotynce.

Odeslano na reklamaci, nekupoval jsem to primo v Dynasitu ale u jejich prodejce.

Po 14 dnech mi prodejce sdelil, ze oproti puvodnimu slibu vymeny (do par dni vam to posleme) mi radsi vrati penize, protoze Dynasit uz nebude prodavat - prilis mnoho reklamaci.

 

Takze jsem si poridil neco jineho jinde - sice drazsi, ale bytelnejsi a taky pohodlny. Ale nebudu nikomu delat reklamu.

 

Skoda, Dynasit funkcne skvely, ale kvalita skutecne nizka.

Tot moje zkusenost.

 

 
05.03.2015 15:39 Uživatel: Klára
Věk:  44
Téma: Polštář Dynasit - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den, můžete prosím napsat, co jste si tedy pořídil místo Dynasitu? uvažovala jsem o koupi, ale tyto stránky mne odradily a nevím co kde sehnat 

Děkuji moc za odpověď

 
06.03.2015 18:55 Uživatel: Nekdo
Věk:  48
Téma: Polštář Dynasit - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

DD,

treba se Dynasit v kvalite zlepsil, nezavrhoval bych ho, ale vlastni zkusenost a tyhle stránky mne k dalšímu opětovnému nákupu nepřesvědčily. Jinak funkčně výborný, ale kvalita …

Jen pro doplnění - mám výhřez L5, 13mm, znovuopakovaný po operaci původního výhřezu 10mm. Plus nějaký další … Takže vím o čem mluvím.

Mám 186 cm a v tuhle chvíli po návštěvách nemocnic jen 69 kg -shodil jsem 9 kg.

Mně osobně se osvědčilo (neuvádím žádný odkazy, jen názvy, lze snadno dohledat)

- jako podporu pro bederní oblast polštář Magniflex Lumbar bederní opěrku z paměťový pěny do auta, záleží ale na hloubce sedadel

- dobrý je i Airgo opěrka od Weve reha, ale to tolik neprohne bederní páteř, to nemám ale věřím tomu

- pod zadek teď mám Airgo podsedák od weve reha, do auta skvělý

- togu pomůcky obecně jsou dobrý a kvalitní, nejen na sezení ale i na cvičení

- doma na židli používám Magniflex Ergo seat (ale do auta je moc vysoký a široký)

Vše je docela drahý a nic neplatí pojišťovna, některý věci jsem koupil stylem - kupte dvě věci a druhou máte za polovic - právě proto že jsem to udal třeba známým.

Doporučil jsem to i známým, řada z nich si to pořídila a pomáhá jim to kompenzovat problémy.

Zkoušel jsem i jiné podložky pod zadek a záda včetně i výše v diskusi uváděných, ale tohle mi umožňuje i chvíli sedět bez křečí do nohou a taky někam autem dojet. Hlavně to je použitelný rozměrově (šířka sedačky v autě, výška sedáku, … )

Není to ale na celodenní používání.

Dost mi vadilo že mi nikde v nemocnici nebyli schopní poradit co použít, . Všude by nejradši jen řezali, ale ty rizika nikdo plně neřekne.

Jinak jako prevenci a pomoc, pokud není bolest velká a lze cvičit - říkám cvičte, cvičte, cvičte. A dieta - omezit maso, tučný, lepek, .

Cvičím co můžu, různý metody na hlubokou stabilizaci který jsou při tomhle výhřezu použitelný a to pomahá nejvíc.

Pokud prevence někomu pomůže, budu jen rád, protože to čím jsem si prošel a procházím nikomu nepřeju.

 

 

 
06.03.2015 19:10 Uživatel: Nekdo
Věk:  48
Téma: Polštář Dynasit - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

A zapomnel jsem dodat dost podstatnou věc. Proto doplňuji aby mně někdo nenapadl.

Navštívit dobrýho lékaře, nebo následně fyzioterapeuta.

Protože neřízený cvičení bez toho že se ví co je ten základní problém, může i uškodit a situaci zhoršit.

Čili cvičit, ale cíleně a vědět co se nesmí za pohyby dělat - třeba na výhřez plotýnky  v závislosti na tom jak je velký nelze některý metody použít, nelze rotace, . Stačí 2-3 x denně na20-30 minut.

Jinak po zkušenostech souhlasím s lékařem co psal výše v diskusi - cvičení a kompenzační pomůcky jsou rozhodně lepší než oprace a psychofarmaka, tedy s vyjímkou situací kdy hrozí v krátké době ochrnutí a není jiná cesta než operace.

 
17.03.2015 15:01 Uživatel: Klára
Věk:  44

Město:Ostra

Téma: Polštář Dynasit - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Mockrát Vám děkuji za Vaši odpověď a také za rady, chodím k neurologovi i ortopedovi, ale bohužel po všech možných vyšetřeních neví, proč mne bolí záda, převážně krční páteř + rameno, píská mi v uších a neustále mi trhají nervy hlavně v dolních končetinách. Byla jsem i v tunelu a na karpály a prostě na všem možném (nepočítám ušní apod.) a prostě neví Zkusím nějakého fyzioterapeuta a podívám se na pomůcky, které jste poradil, opravdu moc díky!!!!

 
08.04.2015 11:31 Uživatel: Daphnea
Věk:  51
Téma: Polštář Dynasit - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den,

 

nechte se vyšetřit na borelie, chlamydie, toxoplasmou a jiné "potvůrky".

 
12.05.2015 21:54 Uživatel: Klára
Věk:  44
Téma: Polštář Dynasit - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Máte s tím nějakou zkušenost? Že by to mohlo souviset? Také jsem četla o tom, že to způsobuje mnoho potíží, výsledky na plícní chlamydie jsem měla dle tabulek, že jsem je někdy prodělala, ale hodnoty byly v normálu, ostatní mi nezkoumali, děkuji za radu a budu ráda za každou zkušenost

 
31.07.2015 15:22 Uživatel: iris66
Věk:  51
Téma: Polštář Dynasit - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

zkuste najít specialistu přes Dornovu metodu plus, pouze ceritifikovaného z jejich stránek, můžete ho vyhledat v blízkosti Vašeho bydliště, slyšela jsem o ní v rádiu, s manželem jsme to vyzkoušeli a jsme nadmíru spokojeni, je po bolesti, ale musíte věnovat každý den alespoň 10 minut cvičení… nedělám reklamu, jen vlastní zkušenost

polštář Dynasit také doporučuje, dnes dorazil, tak uvidíme, jak budeme spokojeni

 
09.03.2015 22:46 Uživatel: Chansey
Věk:  72

Město:ano

Téma: Polštář Dynasit - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Tak jsem se rozhodoval zda objednat polštář Dynasit a po pravdě řečeno, máte všichni svoji pravdu. Zase jsem tam co jsem byl na začátku. Pomohlo by mi Dynasit si vyzkoušet ale u nás na západě není kde. Vypadá to, že to je funkční polštář na sezení a že pomáhá. Ovšem ta kvalita??? Kdo mi potvrdí, že se kvalita zlepšila?

 
16.03.2015 20:34 Uživatel: Marky
Věk:  37
Téma: Polštář Dynasit - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dynasit určitě doporučuju, sedím na něm když můžu v práci a jsem maximálně spokojená. Hlavně je to i oficiálně zdravotní pomůcka, takže tomu věřím, tím spíš, že mi to pomáhá. Dřív jsem měla problémy s krční páteří a protože hodně dělám u PC, tak se pořád hrbím, ale Dynasit mi to fakt nedovolí takže za mě určitě ano. Plus když si spočítám hodiny vydané za masáže nebo fyzioterapeuta a těch "pár" korun, které jsem dala za Dynasit, tak se mi to 100% vyplatí

 
26.03.2015 16:03 Uživatel: Vít
Věk:  35
Téma: Polštář Dynasit - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Tak jsem před chvilkou nafouknul třetí dynasit, který jsem dostal v rámci reklamace. Jsem zvědav, jak dlouho vydrží tento exemplář. Za vše mluví to, že v té prodejně, kde jsem Dynasit koupil, ho už ani neprodávají…

 
10.04.2015 10:27 Uživatel: Vít
Věk:  35
Téma: Polštář Dynasit - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Třetí Dynasit mi tedy vydržel od 26/3 do 10/4, stále stejná závada - únik vzduchu ve sváru… Takže asi další měsíc trvající reklamace. Životnost výrobku je kratší než lhůta na vyřízení reklamace…

 
10.04.2015 12:58 Uživatel: Vít
Věk:  35
Téma: Polštář Dynasit - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Reklamace dnes vyřešena výměnou na počkání. Prý byla nějaká špatná série Dynasitů s nějakým špatným lepidlem. Nová série by měla být v pořádku. Uvidím tedy, jak dlouho vydrží čtvrtý kousek.

 
16.04.2015 18:33 Uživatel: PetBr
Věk:  50
Téma: Polštář Dynasit - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dynasit je nestále reklamovaný, uchází, pokud chcete nechcete neustýále řešit reklamaci nekupovat, nepovedený výrobek

 
22.04.2015 12:59 Uživatel: Martin Trenčanský
Věk:  32

Město:Dynasit

Téma: Polštář Dynasit - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Oficialne stanovisko spoločnosti Dynasit CZ s. r. o. k chybovosti produktov.


Na základe nariadení EU pristúpili na jar roku 2014 výrobcovia PVC fólií, na ktorej báze sú vyrobené nafukovacie komory produktov Dynasit k odstráneniu ftalátovej zložky z chemickej štruktúry PVC fólií. Týmto krokom, dovtedy bezproblémové PVC fólie začali vykazovať známky nestability v ich chemických vlastnostiach, čo malo za následok zvýšenú mieru povoľovania spojov nafukovacích komôr. V praxi sme zaznamenali zvýšené percento (4,81%) reklamácií z dôvodu neželaného sfukovania produktov po určitom čase používania. Napriek tomu, že táto miera nie je neakceptovateľná  z globálneho pohľadu predaja (stá - tísíce predaných kusov v ČR ako aj v iných krajínách),  zahájili sme konkrétne kroky k vykonaniu maximálnych možných náprav v tejto oblasti. Niektoré materiálové šarže od dodávateľov vykazovali vačšiu nestabilitu ako iné, čo spôsobovalo, že výrobky z istých výrobných sérií mali vyššiu kazovosť ako iné. Technologickými a technickými opatreniami v spôsobe spracovania materiálov ako aj nahradením nestabilných a problémových materiálových komponentov sa nám na začiatku dubna 2015 podarilo tento problém eliminovať. Naši zákazníci boli v reklamačnom konaní uspokojovaní maximálne promtne a nie v zákonnej 30 dňovej reklamačnej lehote.   Ospravedlňujeme sa našim zákazníkom za problémy tohoto charakteru, ktoré však neboli spôsobené našim priamym zavinením,  ale konaním tretích subjektov a pôsobením vis major faktorov. Veríme, že bezkonkurenčné, preukázané pozitívne zdravotné účinky produktov budú tým dôležitým činiteľom, ktorý budete ako zákazníci oceňovať a pri rozhodovaní o nákupe preferovať. Rovnako veríme, že táto pre nás nepríjemná situácia nezníži Vašu dôveru v naše produkty a zaradíte sa tak k naším spokojným zákazníkom, ktorých je drtivá väčšina.  
ďakujeme za pochopenie a dôveru
Obchodný riaditeľ spoločnosti Dynasit CZ s. r. o. , Martin Trenčanský

 

 
22.04.2015 13:08 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Polštář Dynasit - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dovoluji si upozornit, že v jednom tématu lze psát reakce pouze pod jednou přezdívkou z jednoho počítače. V opačném případě jsou porušena pravidla webu bod č. 5.


Přezdívky:

    • Milada
    • Martin Trenčanský
 
23.04.2015 11:26 Uživatel: Alča
Věk:  29
Téma: Polštář Dynasit - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den,

Dynasit jsem dostala vloni k narozeninám. Bohužel polštář asi po třech měsících začal ucházet. Sedělo se na něm pohodlně, ae že bych cítila výraznou úlevu v zádach to říct nemůžu. Jelikož mám problémy dlouhodobějšího rázu, začala jsem se poohlížet vyloženě po zdravotních židlích. Jednu jsem si i zapůjčila na vyzkoušení a musím říct, že ten polštářek se s tím nedá vůbec srovnat. Židle pruží mnohem více a tam jsem teprv měla pocit, že moje záda konečně něco dělají. Uvažuji o koupi, ale je to dost drahá záležitost, nemáte s tím někdo zkušenost???

 
27.04.2015 12:45 Uživatel: Vít
Věk:  35
Téma: Polštář Dynasit - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Čtvrtý Dynasit už byl z údajné nové série z dubna 2015 (o které píše výše Martin Trenčanský). Vydržel od 10/4/2015 do 27/4/2015. Opět stejná závada jako v předchozích případech - z Dynasitu unikal vzduch ve sváru. Takže ode dneška mám pátý Dynasit, uvidím, jak dlouho vydrží…

 
19.05.2015 08:25 Uživatel: Strejda
Věk:  65

Město:Karlovy Vary

Téma: Polštář Dynasit - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Zakoupili jsme celkem 3 ks a 2 byly vadné. Uchází.

 
04.06.2015 22:16 Uživatel: Martinn
Věk:  22
Téma: Polštář Dynasit - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dynasit doporučuji jako ekonomický kompromis, ale nevyrovná se kvalitní kancelářské židli se všemi základními funkcemi pro zdravé sezení. Celkově mám Dynasit už asi 19 měsíců a reklamovat jsem byl zatím pouze 1x, kdy reklamace byla vyřešena okamžitě výměnou za nový kus, takže nechápu tady zmiňované 30-ti denní reklamace.

 

Z mých zkušeností rozhodně nedoporučuju sedět na polštářku celý den. Člověk je pohodlný a má tendence si všechno ulehčovat a u Dynasitu hrozí problém, kdy si člověk vypěstuje špatný zvyk na něm sedět špatně a pokřiveně. Já sám mám určitě cykly, kdy půl až hodinu sedím na polštářku a pak jej odsunu a sedím zase jenom na židli. Svaly jsou v během sezení na polštářku v neustále aktivované a nemohou si odpočinout. Proto je dobrá právě kvalitní kancelářská židle s opěradlem, kdy si záda opřete a svaly mohou relaxovat. alt

 
08.06.2015 14:01 Uživatel: bery
Věk:  30
Téma: Polštář Dynasit - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Zdravím, zatím nemám s polštářem Dynasit zkušenosti, ale na doporučení mé fyzioterapeutky se ho chystám již nějakou dobu koupit. Teď když čtu, že polštář uchází, začínám váhat. možná ještě chvíli počkám než se vyprodají ty nekvalitní a zkusím koupit pak

 
21.07.2015 11:36 Uživatel: Vít
Věk:  35
Téma: Polštář Dynasit - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Pátý Dynasit vydržel od 27/4 do 20/7, jistá vzestupná tendence výdrže je znát . Šestý mám ode dneška (21/7), je evidentní, že je z jiného materiálu, jsem zvědav, jak dlouho vydrží tento kus. Ještě že ho mám z kamenné prodejny, to bych jinak dal za poštovné za reklamace víc než za samotný výrobek.

 
20.08.2015 13:09 Uživatel: tak
Věk:  41
Téma: Polštář Dynasit - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dynasit je předražená věc, která sice do jisté míry funguje, ale stejně tak jako jiné polštářky za zlomek ceny. Známí si také stěžují na časté praskání dynasitu, prý moc nevydrží.

 
20.08.2015 13:26 Uživatel: jerr
Věk:  30
Téma: Polštář Dynasit - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dynasit mám  doma a kromě toho, že se na něm velmi potí zadek, tak nic nevydrží. NEDOPORUČUJU.

 
19.09.2015 18:09 Uživatel: Erik Praha
Věk:  40

Město:Praha

Téma: Polštář Dynasit - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Ja Dynasit mám už přes rok a maximálni spokojenost. Celé roky jsem trpěl bolestí zad a s tím mam už rok konec. Za mně palec nahoru


10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny