Téma: Firma Debteris - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory

07.02.2012 15:56
Uživatel: a
Věk:  29
Odpovědí na téma: 34
Text: 

Má někdo zkušenosti s firmou Debteris.

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 5333x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Firma Debteris - zkušenosti, reference, recenze
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
07.02.2012 17:34 Uživatel: fankal
Věk:  40
Téma: Firma Debteris - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den, jsem také jednou z obětí fy Société Publique D'Investissement, s.r.o.. Dal jsem jim "Vratnou zálohu" 4. 900 Kč.

Poté jsem postupoval dle internet. diskusí - odstoupil jsem od smlouvy a podal trestní oznámení na Policii ČR (říjen 2011).

Dlouho se vůbec nic nedělo, až nyní - dostávám dopisy od jakési firmy DEBTERIS Management Company SE, se sídlem Pardubice, Zelené Předměstí, K Vinici 1256, která uvádí, že se stala mým novým věřitelem na základě postoupení pohledávky a přebrala veškeré nároky od spol. Société Publique D’Investissement, s. r. o. a vyzývá mě k úhradě údajné pohledávky, kterou za mnou eviduje, ve výši 6.000 Kč! Jejich dopis ze dne 2. 2. 2012 je nazván: Výzva k úhradě č. 2 - pokus o soudní smír, a přiložena složenka.

Tak opravdu nevím, co s tím mám dělat? Můžete mi Vy nebo někdo poradit?

Předem všem děkuji.

 
08.02.2012 14:41 Uživatel: a
Téma: Firma Debteris - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Byla jsem na policii a oni mi řekli, že už nemám nic platit.

 
20.03.2013 00:01 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Firma Debteris - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Co má společnost Société Publique D'Investissement, s.r.o. společného s firmou Debteris?

 
07.02.2012 17:52 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Firma Debteris - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

 O radu můžete požádat v bezplatné právní poradně online

 
13.02.2012 10:01 Uživatel: Kouřílek
Věk:  47

Město:Praha

Téma: Firma Debteris - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Společnost Debteris, která spolupracuje s další společností Financial Invest Solution, která má dávat půjčky a DEBTERIS je vymahačskou společností.

Chtějí peníze předem a ty nikdy neuvidíte, tak jako půjčku. Počkají 2-3 měsíce a pak nastoupí DEBTERIS a chce po Vás pokuty až do 10.000, - Kč a hrozí exekucemi. Jestli jste byli podvedeni tak vemte podepsané smlouvy i vymahačské dopisy a na nejbližší služebně Policie ČR a následně podejte také podejte žalobu.

Nemusíte mít obavy a na služebně už vědí jak postupovat. Na obě společnosti je podána hromadná žaloba a vše už řeší Hospodářská kriminálka.

Jestli chcete své peníze zpět je to jediná možnost. Libor

 
13.02.2012 10:58 Uživatel: a
Téma: Firma Debteris - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Děkuji za odpověď, už jsem byla na policii a tam mi také řekli, že nic nemám platit. Tak jen doufám že to dobře dopadne.

 
09.07.2012 20:54 Uživatel: anaj211
Věk:  39
Téma: Firma Debteris - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Už to bude rok, podala jsem trestní oznámení a nevěřila svým očím, když mě ona firma Debteris dala k soudu za to, že jsem já podvedla je. Jejich argumenty jsou, dle mého výpisu z účtu splácím úvěr ve výši skoro 5000 Kč a tudíž jsem jim zatajila skutečnost a vzniknul nárok na zaplacení poplatku ve výši 6.000 Kč + náklady soudu a právníka, takže po mě chtějí cca 16.500 Kč.

Samozřejmě žádný úvěr nemám to usoudili z toho, že mém povolené přečerpání a na výpise se každá odeslaná položka i příchozí zobrazuje, ale oni by si našli i jinou záminku jak ty peníze dostat.

 
08.10.2012 14:56 Uživatel: Pavel Stu
Věk:  42

Město:PLZEŇ

Téma: Firma Debteris - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den. Jsem na tom stejně jak většina z nás a mám prosbu. Musím podat k soudu ODPOR proti platebnímu rozkazu od firmy Debteris. Nevíte někdo co mám vlastně napsat? Mockrát děkuji za odpověď.

 

Já jim zaplatil vratnou zálohu 7200 Kč a půjčka NIC!

 

Po mě chce firma DEBTERIS Management Company SE 12.000 Kč a soud 10.928 Kč.

 

Ještě jednou moc děkuji za pomoc.

 
08.10.2012 16:18 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Firma Debteris - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Nejlépe Vám poradí v bezplatné právní poradně online... už jsem dávala tento odkaz i výše, nevím, proč jste nevyužil... může snad poradit někdo lépe, než právníci?

 
30.01.2013 10:54 Uživatel: M
Věk:  25

Město:Praha

Téma: Firma Debteris - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

DObrý den, můžu se zeptat, jak to s podáním Odporu dopadlo? Ve stejné situaci jsem nyní i já.

 
13.05.2013 13:47 Uživatel: Maca
Věk:  30

Město:ODPOR Debteris

Téma: Firma Debteris - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den, také jsme nyní ve stejné situaci, musím ho co nejdříve podat. Jak jste dopadl a co jste tam psal? A odpověděl vám někdo na Váš dotaz?

 
25.08.2016 09:35 Uživatel: mitula 31
Věk:  30
Téma: Firma Debteris - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den, sice je to už pár let ale taky jsem naletěla firmě Cash Bank Enterprise, dala jsem 16 000, - zálohu, samozřejmě žádný uvěr, dále následovalo vyhrožová ni exekuci firmou Debteris. Podala jsem trestni oznámeni, bylo mi na Policii sděleno at nic neplatim, načež jsem ted zjistila, že mi byla provedena exekuce na srážku platu oněch 5000, - Tak se chci zeptat, jak postupovat, pokud jste dopadli stejně. Jde mi o soudce, který měl vůbec tu drzost takovou exekuci vydat, když dobře věděl, že jde o podvod, který se projednával u soudu a dotyčn byli již odsouzeni.  

Děkuji za odpověď.

 
25.08.2016 19:52 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Firma Debteris - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Právní dotazy je lépe pokládat ve webu k tomu určeném. Jde o spřátelené stránky - Bezplatná právní poradna online. Dotazy do webu poradny je možné poslat v liché týdny v pondělí po 10. hodině nebo formou online chatu v sudé týdny v sobotu po 9. hodině.


 

 
20.03.2013 00:21 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Firma Debteris - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
 
20.03.2013 21:28 Uživatel: BROUK.66
Věk:  47

Město:KRAJ VYSOČINA

Téma: Firma Debteris - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

I JÁ JSEM HLOUPĚ NALETĚLA NA FINANČNÍ POMOC FIRMY CPE CREDITS OF PRIVATE EQUITY, NYNÍ MĚ UHÁNÍ FIRMA DEBTERIS O ŮHRADU 12.000, ALE ŽÁDNOU PŮJČKU JSEM NEOBDŽELA, PENÍZE, NIC, JEN STRAŠENÍ, ŽE VĚC BUDE PŘEDÁNA NA VYMÁHÁNÍ A EXEKUCI A JÁ SE BOJÍM, ABYCH SE NEDOSTALA DO PROBLÉMŮ A TÍM NEZATÍŽILA I MOJÍ RODINU.

NEVÍM, CO MÁM DĚLAT, MOC SE BOJÍM, PROSÍM O POMOC

 
13.05.2013 13:46 Uživatel: Maca
Věk:  30

Město:Debteris odpor

Téma: Firma Debteris - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den, podal jste Odpor kvůli exekuci od firmy Debeteris? Jak to dopadlo a co jste tam psal za důvod? Přišlo mi to teď poštou a musím co nejdříve odpovědět. Je mi z toho zle, pořád dokola. Podvedli nás a nakonec my musíme dokazovat, že jsme podvedení. Kde to jsme?

 
13.02.2014 11:22 Uživatel: Olís
Věk:  39

Město:Plzeň

Téma: Firma Debteris - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Ďobrý den, můžu se zeptat jak jste dopadl s odporem proti firmě Debteris??? Jsem v současné době ve stejné situacii.

 
13.02.2014 11:27 Uživatel: oslice
Věk:  39

Město:Plzeń

Téma: Firma Debteris - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den,

ráda bych se s Vámi zkontaktovala ohledně firmy Debteris. Jsem také z Plzně.

Tel. 724549549

 
13.02.2014 14:34 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Firma Debteris - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Dovoluji si upozornit, že v jednom tématu lze psát reakce pouze pod jednou přezdívkou z jednoho počítače. V opačném případě jsou porušena pravidla webu bod č. 5.

Přezdívky:

  • olís
  • oslice
 
30.01.2013 11:17 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Firma Debteris - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

porad to stejne dokolecka, jestli mi prijde takova blbost tak vemu par korun a jdu rovnou za pravnikem, poresi to za vas, usetri vam cas, NERVY, a nebude to tolik jako si kazdy mysli

 

nic proti bezplatne pravni poradne (urcite pomohla hodne lidem) ale otevru stranky a tam na me z prave strany kouka reklama na pujcky, meni se jedna za druhou, nechapu

 
19.03.2013 14:10 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Firma Debteris - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Reklamy se generují automaticky, my (správci poradny) jsme jen technicky vymplementovali kód Google a ten sám dle obsahu webu (podle toho, co je na stránce v textu) vybere jaké reklamy tam zobrazí. Takže chca-nechca je to tak, že neovlivňujeme obsah reklam.

Bohužel bez reklam by web vůbec nemohl existovat, kryje náklady v řádu tisíců korun měsíčně na služby právníků, kteří pro web pracují.

Lidé jsou dospělí, musí sami zvolit zda si půjčku někde vezmou nebo ne. Pokud by na reklamu na půjčky nenarazili v bezplatné právní poradně, na 100% by na ni narazili jinde na internetu.

Problém není (myslím si) v bezplatné právní poradně online, ale v přístupu lidí k půjčkám a v jejich případné nezodpovědnosti, pokud si naberou moc půjček, které pak nezvládnou. Web podle mého názoru (možná máš jiný názor) nelze obviňovat z toho, že jsou lidé zadlužení nebo že si vzali další půjčku.

 
20.03.2013 01:06 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Firma Debteris - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

PS: řešením by mohlo být zrušit Google reklamy a poradnu zpoplatnit. Otázkou je, co je lepší. Protože do pordny píšou za rok stovky lidí, kteří nemají peníze na nic, natož na právníka. Matky samoživitelky, lidi s exekucemi, důchodci s takovým důchodem, že nemají ani na nájem.

Tak co? Zpoplatnit poradnu nebo tolerovat reklamy (kdy nikdo nikoho nenutí, aby na ně klikal)???

 
20.03.2013 01:11 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Firma Debteris - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Ale no tááák … si to moc bereš. Já myslím, že to vysvětlení reklam je dostačující. A viděla jsem, že si souvislosti témat s reklamami všimli i lidi na MS. Psali si o tom v Pokecu.

 
25.08.2016 11:36 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Firma Debteris - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

nerikam ze to tam davas ty
 je mi jasne ze reklama plati provoz toho webu, jde jen o to ze tam nekdo prijde pro radu jak se zbavit pujcky a blikne na neho VEM SI PUJCKU

 
20.03.2013 13:29 Uživatel: pastelka
Věk:  28
Téma: Firma Debteris - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli má někdo zkušenosti s firmou Cash bank enterprise sídlící Fáblovka 404 Staré Hradiště.

Chtěla jsem před dvěma lety od této firmy půjčku, kterou jsem nedostala a teď chce po mně firma Debteris 5.260kč za vynaložené náklady.

Děkuji

 
20.03.2013 16:30 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Firma Debteris - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Vynaložené náklady na co? Píšeš, že půjčku jsi nedostala …

 
05.11.2013 17:00 Uživatel: PK
Téma: Firma Debteris - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

. tak Cash back enterprise jsem taky žádala o půjčku, samozřejmě jsem jim sloužila peníze na ruku a víc jsem neviděla ani neslyšela…a ted po mě firma debteris vymáhá 5000, - :-/

 
05.04.2013 15:53 Uživatel: Milles
Věk:  33

Město:Praha

Téma: Firma Debteris - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den všem.

S firmou Debteris mám tytéž problémy, jen s tím rozdílem, že půjčka se nekonala z důvodu nedoložení příjmů do 30ti dnů? Smlouva proběhla poštou po telefonické dohodě (100 kč/min)  podepsáno, odesláno - bez odpovědi - smlouvu nemám. Po infu o záloze jsem telefonicky odstoupil od smlouvy (vše nahrávají) a myslel že je to v pohodě, není. Debtris chce 10.000, -  klasika. Kdosi psal že Policie, žaloba atd… Jde to i bez smlouvy jen s dopisy od Debtris? Má to smysl?

 
31.07.2013 15:30 Uživatel: Roman123
Věk:  50

Město:Praha

Téma: Firma Debteris - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Naše občanské sdružení Nedejte se! právě vyhrálo několik právních sporů s uvedenou spoplečností DEBTERIS. Víme, jak na to, jen se nám včas ozvěte. Právní zastoupení je pro vás bezplatné / platí ho naše Občanské sdružení Nedejte se!  

 
25.08.2016 09:48 Uživatel: mitula3
Věk:  36
Téma: Firma Debteris - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den, chci se zeptat, zda Vaše poradna ještě funguje, nikde nemohu nalézt stránky, odkaz je nefunkčni.  

Děkuji za odpověď

 
25.08.2016 10:15 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Firma Debteris - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Dovoluji si upozornit, že v jednom tématu lze psát reakce pouze pod jednou přezdívkou z jednoho počítače. V opačném případě jsou porušena pravidla webu bod č. 5.

 

Přezdívky:

  • mitula 31
  • mitula3
 
21.08.2013 13:58 Uživatel: Josef 007
Věk:  47

Město:Praha

Téma: Firma Debteris - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Dne 6. srpna 2013 jsem pro klienta dosáhl zamítnutí žaloby podané firmou DEBTERIS. Obranu jsem založil na neplatném uzavření smlouvy, rozporu s dobrými mravy a právním úkonu učiněným v tísni. Moje rada je ta, že pokud jste postiženi touto žalobou, je třeba se aktivně bránit, vyhledat právní pomoc, protože pro právníka není tato kauza nijak náročná. Pozor, proti těmto žalobám se nelze odvolat, musíte vyhrát napoprvé u Okresního soudu. Se souhlasem klienta zveřejňuji rozsudek. Pokud potřebujete radu: josef.batelka@gmail.com

,

 
24.09.2013 18:32 Uživatel: berušička
Věk:  23

Město:Brno

Téma: Firma Debteris - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Lidi, pokud Vám někomu přišel jakýkoliv dopis od debterisu, okamžitě kontaktujte www.nedejtese.cz a pomůže Vám. Doporučuji.

 
20.11.2013 11:34 Uživatel: drakonis
Věk:  47
Téma: Firma Debteris - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den,

společnost DEBTERIS Management Company SE mne vyzvala k vyrovnání dluhu. Jelikož jsem několikrát upravoval byt, ztratil jsem původní smlouvu a půjčce. Nyní jsem společnosti napsal žádost, aby mi zaslali kopii smlouvy. A Ejhle - doporučený dopis se vrátil i s dodejkou a razítkem že společnost změnila adresu, resp. na uvedené adrese dle internetových stránek (adresa ověřena dle databáze ARES - databáze podnikatelů ať už fyzických nebo právnických osob) se nenachází. Takže jak dál postupovat?  

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Firma Debteris - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Nejčtenější témata za rok

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 8
Nová témata dnes: 1
Dneska bylo odpovězeno na: 4 témata
Počet témat celkem: 16045
Počet odpovědí celkem: 172996
Počet registrovaných: 4840 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: nechtěně
Nejkomentovanější za 7 dní: Souziti s parnerem, roznilne zvyky?
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny