Téma: Firma Perform-ers - reference, recenze, zkušenosti, diskuze, názory

06.09.2015 09:08
Uživatel: míla543
Věk:  22
Odpovědí na téma: 27
Text: 

Dobrý den.

Má někdo zkušenost s firmou Perform-ers? Vypadá poněkud zvláštně.

Děkuji za odpovědi.

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 5891x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Perform-ers
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
06.09.2015 11:21 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Firma Perform-ers - reference, recenze, zkušenosti, diskuze, názory
Text uživatele: 

Koukal jsem na web Perform-ers, po delší době mi došlo o co jde. Taková nějaká pyramidka? Prodávání produktů - ti nahoře mají nejvíce provizí, ti dole jsou pěšáci?

 
06.09.2015 13:59 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Firma Perform-ers - reference, recenze, zkušenosti, diskuze, názory
Text uživatele: 

Sladké řečičky na jejich stránkách, nemalý vstupní poplatek, odkazy pro SR a ČR nefunkční,  

recenze:

http://podvodnefirmy.cz/perform-ers/

obchodní podmínky nedohladelné, i když údajně jsou veřejně dostupné, nenašla jsem je,

nic neříkající video z Brna o, cituji:  "Úžasné sobotní odpoledne s bezva partou, skvělými zážitky a skvělou motivací! "

https://www.youtube.com/watch?v=MV8-eIAir-I

Můj názor? Nic zvláštního a neobvyklého = jen další způsob oblbování lidí a lákání nezkušených na nereálné vize.

 

 

 
14.09.2015 07:56 Uživatel: Kateřina Dolejšová
Věk:  27

Město:Litoměřice

Téma: Firma Perform-ers - reference, recenze, zkušenosti, diskuze, názory
Text uživatele: 

Náš taťka byl minulý víkend na přednášce Performers v Brně. Přijel nadšený a chtěl nejlépe všechny lidi ve svém okolí do projektu zapojit. Po pár jeho větách a krátkém „googlení“ jsem chytla silné podezření, že byl nalákán do "letadla", neboli "pyramidy". Dnes u nás doma byla zástupkyně firmy, která nám udělala prezentaci. Můj názor na to, že jde o letadlo (pyramidu), jedině utvrdila.

 

Velmi zjednodušeně řečeno jde v projektu, že si za 199 až 999 euro koupíte certifikát a pokud přivedete do projektu další 4 lidi, kteří si certifikát koupí, budete mít provizi z jejich koupě certifikátu a navíc určitý nárok na podíl ze zisku firmy. Z mého pohledu to má ale několik háčků a podivností:

 

1)       Pokud já mám do systému přivést 4 kupce certifikátu a ti, pokud nechtějí prodělat, musí přivést 4 další a ti zase další, kde to končí? Na tuto otázku jsem dostala odpověď, že úrovní, na kterých lidé vydělávají, může být nekonečno. Ale realita je úplně jinde. V takto postaveném systému by na úrovni 15 muselo být přes 6 miliard lidí, přičemž 4,8 miliard z nich by bylo na nejspodnější linii „pyramidy“ a museli by tedy přivést dalších přibližně 24 miliard lidí, aby se jim jejich finanční vklad vrátil. Vzhledem k počtu obyvatel země snad teď každý chápe, že nekonečno úrovní v tomto systému opravdu existovat nemůže. Naopak vzhledem k rychlému nárůstu počtu účastníků na každé úrovni nelze očekávat, že si pod sebou vybudujete mnohaúrovňovou strukturu lidí, kteří Vám budou generovat „pasivní příjem“ tím, že přivádějí další lidi do dalších úrovní.

 

2)       Webové stránky „sociální sítě“ (http://www.perform-ers.com/), která má generovat zisk, jsou podle mého názoru vytvořené na koleně během pár dní. Ale podle informací od paní z Perform-ers se na vývoji stránek pracuje již 8 let a pan Krammer do firmy a vývoje webu investoval 2,5 milionu.   „Ostrý provoz“ stránek má prý začít v říjnu, ale pokud vytvořit to, co je na stránkách teď, trvalo 8 let, pak nevím, jak za 14 dní chtějí vývojáři dohnat všechny nedostatky. Sami si udělejte názor na to, jak stránky vypadají…

3)       Na stránkách sociální sítě nikde není žádná reklama, která má být jedním z hlavních zdrojů zisku. Z čeho tedy mají současní "podílnící" zisk, jak tvrdí?

 

4)       V tomto projektu se samozřejmě vydělat dá. Ale ne tím, že budete dostávat slibovaný podíl na zisku (žádný zisk ze soutěží a reklam totiž nikdy nebude). Ale tím, že budete chodit a přesvědčovat lidi, aby si koupili certifikát od této pochybné firmy, z čehož budete mít provize. Otázka je, jestli na to máte žaludek…

 

Závěr:

Můj názor je, že celá tato záležitost je jen klasická pyramidová hra zamaskovaná neexistující sociální sítí. Ve chvíli, kdy již nebude možné získat další kupce certifikátů do spodních linií pyramidy, celá firma zkrachuje a zůstane spousta lidí, kteří přišli o peníze, a pár lidí z vrcholu pyramidy bude naopak obohaceno o nemalé částky. Žádná sociální síť ve skutečnosti nikdy nezačne fungovat (ani teď nefunguje) a žádné podíly na zisku se nikomu vyplácet nebudou.

 

Ale bohužel musím uznat, že zakladatelé projektu to mají velmi dobře vymyšlené a věřím tomu, že nalákají a oberou o finance spoustu lidí. Jen doufám, že se mi podaří přesvědčit mého taťku a ten se nestane jedním z nich.

 
01.11.2015 18:12 Uživatel: madami
Věk:  30
Téma: Firma Perform-ers - reference, recenze, zkušenosti, diskuze, názory
Text uživatele: 

Je to podvod, ti samí už měli předtím firmu etn services s bohužel jenom okradli lidi. Ted maji bílého koně který firmu naoko vlastni. Vyberou na poplatcích při vstupu, naberou úvěry, nic neplatí, je to jen do času, pak zabalí. Najdou nové bílé koně a budou krást dál. Navíc maji v podmínkách, že spory řeší rozhodce tudíž si ho najdou podplatil sami a vy nemuzete ani k soudu se bránit. Dobre vymyšlený podvod

 

 
30.01.2016 14:47 Uživatel: Chytrý Honza
Věk:  48

Město:Praha

0-100
Téma: Firma Perform-ers - reference, recenze, zkušenosti, diskuze, názory
Text uživatele: 

Velmi dobrá analýza. Doporučuji pořad pana Klimy - http://play.iprima.cz/ocima-josefa-klimy-29

Docela už to vystihuje, to že nejde o to vytvořit úspěšnou platformu, která bude vydělávat reklamou a placené nahrávky uživatelů, ale pouhé vytahávání peněz z kupců licence - licence, která vlastně nenabízí skoro nic, kromě toho, že může prodávat další licence.

 

Opravdu pofiderní je stav stránky - který je stejně špatný, jak byl před rokem. I v tom je vidět, že hlavní prioritou je tahání peněz z nákupců licencí a ne naplnění podnikatelského záměru, který je stále ve špatném stavu, nefunkční, i na žádost na support nepříjde žádná odpověď.

 
08.10.2015 11:27 Uživatel: Roman Bašta
Věk:  52
Téma: Firma Perform-ers - reference, recenze, zkušenosti, diskuze, názory
Text uživatele: 

http://www.dike.cz/cs/perform-ers

 
28.10.2015 23:18 Uživatel: lahvi
Věk:  30

Město:Praha

Téma: Firma Perform-ers - reference, recenze, zkušenosti, diskuze, názory
Text uživatele: 

Zdravím. Jsou tu negativní názory plynoucí z nedostatku informací. To je obvyklé. Pak názor, který znám už z jiné diskuze. Nevím, proč by měla být multilevlová struktura zločin. A né, opravdu nemají peníze jen ti nahoře, protože jako člen máte dokonce tři různé druhy příjmu. Ze své struktury, ze profitu sociální sítě a nově z affiliate programu a to hned na nulté pozici. Jen to s tím chce umět, jak se to používá. Pracuji jako online marketér, takže to naštěstí vím. A kdo neví, dá se dneska všechno vyčíst a naučit na internetu. Některé věci by mohli běžet podle mého na lepší úrovni, ale stále se to ladí. Každý den přibývají na síti registrovaní umělci. Čekal bych větší tah na branku, ale běží to. Za mě zatím OK.

 
02.12.2015 20:04 Uživatel: Daniela
Věk:  42
Téma: Firma Perform-ers - reference, recenze, zkušenosti, diskuze, názory
Text uživatele: 

Multilevel je obchodní systém a je úplně v pořádku, pokud jse o sít se spotřebním zbožím. Pokud jsou někde vysoké vstupní polatky, za které neobdržíme žádnou hodnotu, jednán se o tzv. pyramidu nebo letadlo. Neznám žádný takový systém, který by vydržel dlouho existovat. Většinou na tom vytěží lidé na počátku, a až se ten, kdo systém stvořil rozhodne, že už má vyděláno, vše skončí. Většina lidí nyzíská zpět ani svou investici. Takové systém dělají špatné jméno multilevlu a vyvolávají v lidech nedůvěru a averzi, ač je MLM naprosto úžasná věc, pokud zahrnuje kvalitní produkty denní potřeby.  

 
30.01.2016 14:51 Uživatel: Chytrý Honza
Věk:  48

Město:Praha

0-100
Téma: Firma Perform-ers - reference, recenze, zkušenosti, diskuze, názory
Text uživatele: 

Znám r§zné mulitilevely, většinou je to vydřidušina, ale jistých mezích. Perform-ers je ale suveréně nejpodovnější, který jsem viděl. Ovšem, asi to z právního hlediska není podvod, protoože nikdo nic černý na bílém nedostane. Ale o peníze přijdete, a to pořádně.

 
18.12.2015 04:59 Uživatel: Bivoj
Věk:  53
Téma: Firma Perform-ers - reference, recenze, zkušenosti, diskuze, názory
Text uživatele: 

Vy si delate srandu nebo co? Nic jim nebezi, tydeni souteze, produkcni kanaly a reklamy!!!  

 
15.11.2015 22:04 Uživatel: melinda
Věk:  50
Téma: Firma Perform-ers - reference, recenze, zkušenosti, diskuze, názory
Text uživatele: 

Většina těch, co v tomto letadle "pilotuje", dříve působila v jiném podvodu s názvem ETN services s. r. o. A tam šlo také o pyramidu, kdy zůstalo mnoho podvedených lidí a trestních oznámení. Takže prezentace vedou "odpadlíci" z předešlého ETN a stále se přiživují na hlouposti jiných, kteří si bláhově myslí, že zbohatnou. A po celou dobu si na takových prezentacích nadšeně tleskají "manažeři", v podstatě sami sobě. Oni jako jediní vydělávají na blbosti jiných. MLM o tom ale je. Školení MLM je podobné, jako u "šmejdů". Znám to z vlastní praxe z dob ETN. Já byla jedna z manažerů společnosti a tak vím, že to tak je. Vidím totiž v této společnosti své bývalé kolegy… Nejde o trestnou činnost, ale o vydělávání na hlouposti jiných. Někteří z těch, co společnost prezentují už mnoho let jinak nepracovali a přecházejí z jedné "pyramidy" do jiné, neboť je to pro ně rychlý zisk a v podstatě jim hlupáci dobrovolně nabízejí peníze v touze být tak úspěšní a usměvaví a nadšení a úspěšní… jako vidí tyto manažery. A tito jim to plnými doušky servírují a ukazují. Bohužel bude zase mnoho podvedených. A pokud mi tady někdo chce tvrdit, že to tak není, tak jedině sám manažer společnosti a to je jasné, že potřebuje vyvrátit záporná tvrzení, aby mohl pokračovat ve své činnosti a komentář napíše jako spokojený klient, nebo pak jen nějaký vymytý mozek, který již vložil peníze a bojí se přiznat si své obavy a pochybnosti. Nemám zájem nikoho přesvědčovat, ale je mi líp, když můžu napsat, že v minulosti jsem se aktivně zůčastnila takového šmejdu a dnes nechci uvěřit, že a jak jsem mohla. !!!!

 
19.11.2015 18:13 Uživatel: Janusz Konieczny
Věk:  29

Město:Praha

Téma: Firma Perform-ers - reference, recenze, zkušenosti, diskuze, názory
Text uživatele: 

Paní Melindo - rád bych Vás požádal, zdali byste se mi mohla ozvat na janusz.konieczny@nfpk.cz. Zrovna jsem si řekl, že přezkoumám, co na tom je či není zákonné. Etickou stránku jste shrnula přesně. Janusz Konieczny

 
15.11.2015 22:09 Uživatel: melinda
Věk:  50
Téma: Firma Perform-ers - reference, recenze, zkušenosti, diskuze, názory
Text uživatele: 

kecáš a víš to.  

 
29.11.2015 12:42 Uživatel: Springfame
Věk:  40

Město:

Téma: Firma Perform-ers - reference, recenze, zkušenosti, diskuze, názory
Text uživatele: 

Pro všechny, kteří třeba ještě váhají, zda je Perform-ers seriózní projekt nebo podvod, mám následující zjištění.

Společnost se ohání charitou, mluví ráda o podpoře Elizabeth Taylor AIDS Foundation. Na těch svých úžasných stránkách má na tuto nadaci dokonce odkaz, plná ústa charityvčetně zmínky o ETAF má i perform-erská "hvězda" Hanna Pekhart. Napadlo mě tedy zeptat se přímo u zdroje - poslal jsem mail na adresu info@etaf.org, popsal jsem přitom stručně důvody, proč mě zajímá, zda jsou v nějakém kontaktu se společností Perform-ers. Druhý den jsem obdržel odpověď, ve které mi děkují za info a sdělují, že o společnosti v životě neslyšeli. Toto může udělat kdokoliv ze zde diskutujících, není na tom nic obtížného, splňujete-li jedinou podmínku, totiž že vládnete alespoň základy angličtiny.

Jestli si někdo umí dát dvě a dvě dohromady, nutně mu vyjde, že buď Perform-ers nebo ETAF lže. Docela by mě zajímal názor na tuto skutečnost těch lidí, kteří se do Perform-ers zapojili. Fakt, bez nějaké zášti, prostě jen komentář této informace. Stejně jako oněch informací, které lze nalézt na německy psaných diskusních fórech. Erich Krammer je tam popisován jako člověk, který způsobil škodu 2.000.000 eur, provozoval pyramidu jménem World Of Casino a další podobnou společnost Crammer & Pattis, kde mu společníkem byl Fritz Pattis, jinak také prý vystupující jako viceprezident World Of Casino (též psáno jako WOC) …

On ten Erich Krammer takový skvělý člověk, jak o něm někteří básní, asi nebude. To se pochopitelně týká celé té jeho sebranky. Vážně si někteří myslíte, že se na internetu spikli lidé, co se předtím neznali, aby spolu splnili jediný cíl - zničit Perform-ers? Ty zprávy z německy mluvícího prostředí jsou z roku 2010, to by tedy byla předvídavost.

Často je struktura Perform-ers srovnávána s pyramidou, ve které pracujeme my všichni zaměstnaní, ale to je spíš demagogie. Zaměstnanec na nejnižším stupni není nucen shánět lidi pod sebe, má zajištěný příjem vyplácený ze zisku zaměstnavatele tím, že zaměstnavatel prodává zboží, na jehož výrobě se zaměstnanec podílí. To snad všichni chápou. Z čeho žije u Perform-ers člověk na nejnižším stupni, který pod sebou nikoho nemá? Co je náplní práce takového člověka, kromě shánění čtyř lidí?

 
16.12.2015 15:01 Uživatel: Aaa
Věk:  20
Téma: Firma Perform-ers - reference, recenze, zkušenosti, diskuze, názory
Text uživatele: 

Tak já se přiznávám a jsem jedna z té v blbců co si koupila certifikát za 999 eur a teď marně přemýšlím jak ty peníze dostat zpět. Myslíte, že je nějaká naděje nebo možnost jak o ně usilovat s argumenty, že mě uvedli v omyl na přednášce. Zjistila jsem po druhé přednášce a víkendu, že jediné z čeho zatím plynou odměny lidem nahoře je z certifikátů blbců dole a já do toho rozhodně nehodlám tahat své známé a rodinu. Prosím poraďte kam bych se mohla obrátit nebo co dělat 

 
23.12.2015 12:53 Uživatel: Springfame
Věk:  40

Město:

Téma: Firma Perform-ers - reference, recenze, zkušenosti, diskuze, názory
Text uživatele: 

Pro Aaa:

Obávám se, že jiná možnost, jak získat zpátky svoje peníze, není. Můžete samosebou zkusit štěstí třeba u soudu, neboť soudit se můžete kdykoliv o cokoliv, ale šance nedokážu odhadnout. U Perform-ers bych to nezkoušel vůbec, očekávám, že by se Vám buď vysmáli nebo by Vás přesvědčovali, abyste pokračovala. Nejde totiž jen o Vaše peníze, neboť životně nutně potřebují další, které máte přinést Vy.

V krajním případě budete muset svých 27999 Kč plus náklady na víkend oželet. Je to jistě suma, která dokáže chybět, ale není to neřešitelné, pokud do toho nehodláte dále investovat peníze za další víkendy, další přednášky a cokoliv s tím spojené. Chápu, že ve věku 20 let je to možná větší ztráta, zvlášť není-li člověk ještě plně zajištěn, než ve středním věku, kdy už tak nějak všechno potřebné máme, ale to napředešlém nic nemění.  

Jinak ale máte můj upřímný obdiv, neboť jste první, o kom jsem slyšel, že zaplatil a takto brzy prohlédl. Co já bych za to ve svém okolí dal… Životní zkušenosti bývají občas drahé, a těch 999 eur nestojí za rozpad rodinných vztahů, ztrátu přátel a tak dále.  Já si i myslím, že jasné je to více lidem, ale nemají odvahu to přiznat hlavně sami sobě, o to méně pak před těmi druhými.

Odhodláte-li se jít k soudu, držím Vám palce. Předtím ale doporučuji poradu s advokátem, třeba Vám to sám rozmluví.

V zájmu objektivity musím uvést, že se našel další člověk, který napsal mail do ETAF, a bylo mu sděleno, že je společnost Perform-ers kontaktovala. Já nemám zájem nikoho zbytečně očeňovat, proto to tu uvádím. Rozpor mezi odpověďmi vysvětlit neumím, když jsem to tu před pár týdny psal, měl jsem informace takové. V zásadě to ale na mém názoru na celé to divadlo nic nemění.

Všem pěkné svátky.

 
30.01.2016 14:59 Uživatel: Chytrý Honza
Věk:  48

Město:Praha

0-100
Téma: Firma Perform-ers - reference, recenze, zkušenosti, diskuze, názory
Text uživatele: 

Já by se na Vašem nístě obrátil na toho člověka, který Vás do toho dostal, a to splenou vervou - že pokud Vám peníze alespoň částečně nevratí, řeknete všem společným známím, že Vás do toho dostal - asi jste do toho šla, protože jste mi důvěřovala. Uvidíte, jestli Vám alespoň něco dá. A doporučte mu, aby udělal  to samé zase on u svého nadřízeného - pokud nic nedostanete, tak alespoň přispějete k zhroucení struktury.

 

A doporučte každému tento pořad:  http://play.iprima.cz/ocima-josefa-klimy-29 Když lidi na to kliknou tady, pomůžou tomu, a by lidé to našli - nebo ať dají do googlu "klima perform-ers. Nebo nejlépe vše dohromady a několikrát. Pomůžete tak, aby tento podvod skončil.

 
30.01.2016 15:27 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Firma Perform-ers - reference, recenze, zkušenosti, diskuze, názory
Text uživatele: 

to jako je nekdo tak blby ze da 1000 eur za nejaky vstupni certifikat? pokud se nepletu euro je nejakych +-27, -

 

v tom pripade se v takovych podvodech velni snadno podnika kdyz jsou lide tak blbi

 
30.01.2016 20:37 Uživatel: Springfame
Věk:  40

Město:

Téma: Firma Perform-ers - reference, recenze, zkušenosti, diskuze, názory
Text uživatele: 

Vypadá to, že po odvysílání reportáže na Primě se letadlo Perform-ers zatím nechystá zřítit. Nebyl jsem takový optimista, abych věřil, že to dokáže jeden pořad. Je důležité, že reportáž vznikla, jen by chtělo v podobných aktivitách pokračovat. Pokusil jsem se přispět malým shrnutím, na které si dovoluji dát odkaz: http://babel.blog.idnes (30.01.2016) .cz/c/491837/vitejte-na-palube-nebo-radeji-ne. html Článek byl napsán ještě před tím, než jsem se dozvěděl, že se reportáž bude vysílat.

Mezitím byla na stránkách podvodnefirmy.cz smazána diskuse o Perform-ers. Na dotaz, proč se tak stalo, mi zatím nikdo neodpověděl. Přes Google se dá najít archivovaná verze stránky z 30. ledna 2016, pokud jsem stačil diskusi před smazáním sledovat, tak asi nic nechybí:   odvodnefirmy.cz/perform-ers/+&cd=2&hl=cs&ct=clnk&gl=cz">http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache: WXRMpVDrC_AJodvodnefirmy.cz/perform-ers/+&cd=2&hl=cs&ct=clnk&gl=cz

 

 
30.01.2016 20:42 Uživatel: Springfame
Věk:  40

Město:

 
31.01.2016 21:13 Uživatel: Paa
Věk:  45
Téma: Firma Perform-ers - reference, recenze, zkušenosti, diskuze, názory
Text uživatele: 

Je to podvod!!! Musite koupit licenci za 990 euro!!! Anafsle shanet falsi ovecky ktere tuto castku zaplati a z nich mate provizi!!

hodne neprofesionalni prednaska, nikdo nebyl schopen vysvetlit vyhody tohoto clenstvi po zaplaceni teto velke sumy, tahaji z lidi prachy a ohani setim jak cely svet bude registrovany na jejich platforme ktera akorad pry spojila facebook youtube a dalsi soc site v jednu!!  

 
09.02.2016 16:51 Uživatel: Beta
Věk:  50
Téma: Firma Perform-ers - reference, recenze, zkušenosti, diskuze, názory
Text uživatele: 

. a to sa nikto nezmienil o tom, že platnosť certifikátu je 1 rok, potom, pokiaľ chcete byť v hre a získať "provízie" z už lapených ďalších ovečiek, si treba znovu kúpiť certifikát za rovnakú sumu.

 
10.02.2016 12:32 Uživatel: Springfame
Věk:  40

Město:

Téma: Firma Perform-ers - reference, recenze, zkušenosti, diskuze, názory
Text uživatele: 

No, za rovnakú sumu… Zatímco dříve vás licence stála 999 eur nebo 27.999 Kč, dnešní cena je 1209 eur nebo 33.879 Kč.

 
10.02.2016 16:48 Uživatel: beta
Věk:  50
Téma: Firma Perform-ers - reference, recenze, zkušenosti, diskuze, názory
Text uživatele: 

ešte lepšie  … , no nekup to…

 
22.05.2016 09:20 Uživatel: Jůra
Věk:  43
Téma: Firma Perform-ers - reference, recenze, zkušenosti, diskuze, názory
Text uživatele: 

I mě lákala jedna moje známá ke koupi tohoto certifikátu, pochopil jsem ihned o co jde, protože dobře vím, v jaké oblasti se ona dáma pohybuje a vždy pohybovasla. Ona i její syn byli ve vyšších patrech tohoto podvodného spolku. Asi už došlo i na ně, bouráky s logem Performers už před jejich domy prý nestojí a možná se učí chodit kanály… ale o tom pochybuji, Jistě o nich brzy uslyšíme v jiné senzační příležitosti, jak vydělat balík a oškubat známé a kamarády.

 
17.07.2016 17:24 Uživatel: Byvalyperformers
Věk:  27
Téma: Firma Perform-ers - reference, recenze, zkušenosti, diskuze, názory
Text uživatele: 

Ano, mám s touto „firmou“ zkušenost :  http://domaci-prace-doma.mefistofeles.cz/performers-podvod-zkusenosti/

 
20.08.2016 19:07 Uživatel: Springfame
Věk:  40

Město:

Téma: Firma Perform-ers - reference, recenze, zkušenosti, diskuze, názory
Text uživatele: 

Důrazně varuji před společností The Perfect Circle. Po krachu jednoho letadla je tu další.

Prokazatelně ji založili a vedou lidé spojení s Perform-ers. Vstupní poplatek je 1700 nebo 9500 Kč.

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Firma Perform-ers - reference, recenze, zkušenosti, diskuze, názory
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny