Téma: Ranger Czech Republic a.s. - zkušenosti, názory, reference, recenze

08.06.2012 13:06
Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město: Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Odpovědí na téma: 23
Text: 

Ahoj.

Měli jsme tu téma o firmě Ranger Czech republic, ve kterém bylo uvedeno:


Dávejte si pozor na firmu Ranger, která by měla sídlit v Hradci Králové, pokud tedy už neskončili za podvody…

Již několik lidí s nimi vedlo spory kvůli penězům, nabízejí 20.000, -, ale skutečnost je jiná.

Jestli narazíte na deník Radnice či na Progrestisk v Hradci Králové, vyvarujte se inzerátům typu

Přijmeme pracovníky na zapisování plynu a elektřiny…

Přijmeme řidiče…

Telefonní čísla: 604 816 087, 495 585 416.

Budete chodit po lidech a okrádat je, dělají to tak, že lidé ještě ani neukážou vyúčtování, už vypisujou smlouvu. Zejména se zaměřují na důchodce!


Dostal jsem z firmy email od pana Gimeneze, který píše, že jde o pomluvu a zřejmě téma založil někdo, kdo nebyl přijat do zaměstnání u této firmy.

V současné době jsem na nějakou dobu zneveřejnil původní téma a protože jde o starší téma (z února 2012) a my máme jen IP adresu tvůrce tématu, nikoliv emailovou adresu pisatele. Potřeboval bych, aby sem lidé, kteří mají nějaké zkušenosti s firmou Ranger Czech republic napsali, zda tato firma skutečně dělá to co bylo uvedeno v původním tématu nebo zda jde o slušnou firmu a původní téma bylo lživé s úmyslem firmu poškodit a pomluvit.

Děkuji moc. Avatárek, správce webu www.mojestarosti.cz

Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
08.06.2012 13:39 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Ranger Czech Republic a.s. - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Podle mého skromného názoru se o pomluvu rozhodně nejedná.

 
08.06.2012 21:53 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Ranger Czech Republic a.s. - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Díky, Barčo.

 
13.07.2015 13:11 Uživatel: Didi
Věk:  28
Téma: Ranger Czech Republic a.s. - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

POZOR NA FIRMU RANGER CZECH REPUBLC. KTERA SE ZABYVA PRODUKTEM RWE. NEVYPLACI OBCHODNIM ZASTUPCUM PROVIZE A STOJI ZA PODVODY SVYCH MANAGERU… KTERI OKRADAJI OBCHODNI ZASTUPCE. POZOR NA RANGER!!!!!! . BUDETE PRACOVAT POD MANAGEREM KTERY LZE A OKRADE VAS O SMLOUVY… TUDIS O VASE PENIZE.  BUDETE PRACOVAT ZADARMO!!!!! POZOR!!!!!!

 
08.06.2012 14:50 Uživatel: Beu_Pet
Věk:  32

Město:Hradec Králové

WeeMee-net.jpg
Téma: Ranger Czech Republic a.s. - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Ranger Czech není Hradecká firma, ale mají (bo do nedávna měli) tady pobočku.

Je to firma která má nasmlouvané obchodní partnery (např. T-mobile) a nabere lidi, které pošle doslovně po zvonkách aby oslovovali a nabízeli jejich produkty. Za uzavřené obchody dají zaměstnancům docela směšnou částku jako provizi... Jednaní mají dost hrubé a o své "zaměstnance" se nestarají a ještě nejsou na zaměstnanecký poměr, ale chtějí ŽL. Je pravda, že už jsem se setkala s klienty, kteří byli podvedeni ptz OZ jsou lháři ptz firma je to tak naučila....

 
08.06.2012 15:10 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Ranger Czech Republic a.s. - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Na živnostňák? Aby nemuseli "zaměstnancům" platit sociální a zdravotní pojištění? Možná by to zajímalo inspekci úřadu práce, protože jde teda asi o švarc systém, ne?

 
08.06.2012 14:56 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Ranger Czech Republic a.s. - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Myslím si to také, ale byl bych rád, kdyby se tu shromáždily zkušenosti lidí.

 
08.06.2012 15:12 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Ranger Czech Republic a.s. - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Tak znáš to.... přijdou si sem z firmy, dají sem kladné recenze a mají vystaráno. Ono je to vždycky nějak ovlivnitelné. Třeba jako tady.

 
08.06.2012 21:52 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Ranger Czech Republic a.s. - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Proto budu rád, když tu bude více názorů. Aby to bylo objektivní.

 
24.10.2013 20:20 Uživatel: kajda
Věk:  28
Téma: Ranger Czech Republic a.s. - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

tím jsi řekla, že sem mají psát jen negativní ohlasy, dost jednostranej a slebomyslnej názor…

lidi chcete dělat něco proti šmejdům. není divný, že až ted? Kde jste byli doted? Na měsíci??? . tak nesedte doma na zadku…natočte něco do televizních novin. ona si z vás celá vláda hrcne na zadek…protože je to vláda kdo tohle umožnuje. Nejde o to kdo vám tu práci dohodí jetli to je Ranger nebo Cipísek, jde o dodavatele energií. blik cvak dochází??? takže pro vás jak tak čtu je Ranger na zavření do basy, ale takovej pan Bakala je v pohodě protože píše inzeráty v pořádku. to že pošle do hajzlu tak 20tisíc lidí to je v klídku??? Jste co??? Dementí, idioti??? Je to to jediný, co by vás omlouvalo. Protože jestli máte IQ truchu výš než je bublající blato tak vám dojde že Ranger je jen zprostředkovatel práce a je jen na vás jestli do toho jdete. Jsem matka samoživytelka já to dělám mám dvě děti a MUSIM je uživit. Ano jsem s nimy pár hodin denně, ale za to vím, že můžem jet na dovolenou. Dcera může chodit na flétnu, která ji baví a kluk na angličtinu.   Bohužel práce pokladní a náš socialní systém mi to neumožnil. Takže se hrdě hlásím jsem zaměstnanec RANGERU a vy se třeba poser. Když už nic lepšího tak moje děti můžou říct, že je máma uživí. Co ty vaše?? , Táta nemá práci, ale to nevadí hlavně, že nešel k těm podvodníkům, co blbě píšou inzeráty. To neva, že nemám dárek pod stromečkem, hlavně že mamka nezvoní na zvonky…crrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr…je ráno. lidi proberte se crrrrrrrrrrrrrrrrr

 
24.10.2013 20:46 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Ranger Czech Republic a.s. - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Hele, Ty matko samoživytelko, co jsi co jsi s dětmy málo, až  půjde kluk na anglinu, sedni chvíly k češtině, ať můžeš i Ty psát nesmysli  a napadat slušné lidi.

Možná sis toho nevšimla, ale to, že je někdo větší haj*l neznamená, že k těm "menším" se nemůžeme vyjádřit.

 
27.10.2013 08:10 Uživatel: Beu_Pet
Věk:  32

Město:Hradec Králové

WeeMee-net.jpg
Téma: Ranger Czech Republic a.s. - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

No a díky takhle intelientním lidem vypadá společnost Ranger jak vypadá  

 
14.01.2014 16:52 Uživatel: papouch
Věk:  36
Téma: Ranger Czech Republic a.s. - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

A co na to říká přítel? Nebo žádnýho nemáte?

 
08.06.2012 15:04 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Ranger Czech Republic a.s. - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Četl jsem článek, na který sem vložila Barča odkaz a nevím proč se pan Gimenez domnívá, že šlo o pomluvu. Na webu www.denik.cz ve článku z 27.11. 2011 03:22 se píše jasně:


Naivně věřili inzerátu. Ošklivě naletěli

Ranger Czech Republic a. s. Této firmě dnes nemůže přijít na jméno mnoho obyvatel České republiky. Nachytali se údajně na její nepravdivý inzerát o pracovní nabídce. Skončili jako podomní prodejci. O své zkušenosti se společností se podělilo i pár Opavanů.

V novinách to vypadá navýsost luxusně. Dvacetitisícový výdělek a jednoduchá práce – opisování elektroměrů v domácnostech. Není divu, že zájem lidí byl a je veliký. Na prvním pohovoru se podle svědectví poškozených lidé nic nového nedozvědí a nedostanou ani žádné konkrétní pokyny.

„Řekli mi, že firma Ranger pracuje pro ČEZ jakožto výrobce elektřiny. Prý budu chodit po lidech a opisovat čísla z jejich elektroměrů. Údajně to také mělo být hodně o komunikaci s lidmi. Sice jsem nevěděl v čem, když je budu jen žádat o vpuštění k elektroměru, ale souhlasil jsem, “ vzpomíná znechuceně dvaadvacetiletý Opavan.

Po pohovoru se zájemci domluví na další den, aby si práci přímo vyzkoušeli. Až v tu chvíli zjistí, že naletěli. Místo opisování elektroměrů je jejich úkolem přesvědčovat lidi ke změně dodavatele energie.


Žádné opisování se nekoná

Každá nová ovečka, jak se nazývají zájemci o tuto práci, dostane svého „trenéra“ a vyráží do terénu. V praxi to prý vypadá tak, že přijdou k někomu domů a tvrdí, že jen varují lidi před podvodnými prodejci. Pak přecházejí do ofenzivy. Požádají dotyčného, ať jim ukáže fakturu za energie. Když se tak stane, začnou mu podsouvat myšlenku, že by mohl dostat jistou slevu, ale musí se přesvědčit, zda splňuje podmínky.

V ten moment přichází ono opisování elektroměru. Tedy opíše se jen čárový kód z přístroje. A kupodivu všichni lidé podmínky splňují. Okamžitě následuje nabídka zbrusu nové smlouvy na tři roky. Důvěřiví lidé kývnou a kšeft je na světě.

„Firma Ranger podvádí dle mého názoru hned dvakrát. Za prvé se snaží podvést klienty s pochybnými smlouvami, pochybně podanými informacemi, a přitom se sama odvolává na zprávy o podvodnících v televizi. Za druhé podvádějí zájemce o práci, kteří chtějí opisovat elektroměry, a jdou nabízet podvodným způsobem změnu dodavatele elektřiny.

Možná na to mnoho lidí přistoupí, protože si už představili krásnou vidinu dvaceti tisíc měsíčně a peníze prostě potřebují, “ domnívá se ošálený mladík. Poté, co zjistil, oč se jedná, ihned od všeho odstoupil. A není v tom sám.


Já v tom vidím podvod. V inzerátu píšu nějaký druh práce, ale až pošlu zaměstnance do terénu, chci po nich něco zcela jiného.

Zkusím pana Gimeneze kontaktovat, aby se přímo do tohoto tématu vyjádřil v čem spatřuje klamání návštěvníků webu či pomluvu.

 
08.06.2012 16:51 Uživatel: Julie
Téma: Ranger Czech Republic a.s. - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

  A poděkuj tomu vyhledávači, díky němu si pan Gimeneze přečetl toto tady. excited

 
08.06.2012 21:52 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Ranger Czech Republic a.s. - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Tak to je mi jasné happy

 
24.10.2013 20:27 Uživatel: kajda
Věk:  28

Město:hradecko

Téma: Ranger Czech Republic a.s. - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

to je ale fakt divný…už to chvíly dělám a ještě jsem elektroměr neopisovala…hm měla bych se na firmě zeptat jakou to vlastníme elektrárnu když lidem podvodně nabízíme elektřinu na tři roky. je fakt, že jsme žabaři nejmenované s. r. o kupuje elektrárnu a kabely vám dotáhnou až domů aby jste to měli nejlevnější…jako lidi nejdřív si zjistěte pravdu a pak tady cintejte tyhle nesmysli…

 
08.06.2012 18:10 Uživatel: Bubu
Věk:  49

Město:Hradecko

Téma: Ranger Czech Republic a.s. - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dnes jsem četla inzerát v progrestisku. Chtěla jsem tam poslat manžela - ale myslím, že takovou práci raději oželíme. Bylo mi divné těch 25000, - kč a už je to jasné. Je fakt, že za tyhle peníze by nemuseli ani dávat inzerát-lidi by se hrnuli sami! Díky za info. happy

 
08.06.2012 21:58 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Ranger Czech Republic a.s. - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Sákryš, ten gůgl je rychlej happy

 
11.06.2012 14:45 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Ranger Czech Republic a.s. - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

To si piš, moje téma tam vyvěsil už po pěti minutách...

 
27.02.2013 14:42 Uživatel: Pažout
Věk:  20
Téma: Ranger Czech Republic a.s. - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Díky za reference a zkušenosti! Říkal jsem si přesně to samé, opis elektroměrů za ty prachy. Ovšem jakožto v poslední době ostřílenej matador ze všelijakejch pohovorů jsem tomu dvakrát nevěřil. Ono dnes se de fakto z každé druhé nabídky vyklube podomní prodej.

 

Tyhle firmy sázej na lživý inzeráty, následně příjemnou a naoko ochotnou slečnu na telefonu. Když se jich ovšem zeptáte, zda se jedná o podomní prodej, vždy dostanete, v lepším případě, odpověď, že se bližší info dozvíte na pohovoru. V horším případě se určitě o podomní prodej nejedná a druhý den jedete kamsi na sídliště a zkoušíte zvonky štěstí.

 

Zajímalo by mě, zda se tím nemůže zabývat nějaký kontrolní orgán? Nebo to mají tyto firmy nějak ošetřené, že jim to neustále prochází? .

 
26.01.2015 12:28 Uživatel: Mašina
Věk:  40
Téma: Ranger Czech Republic a.s. - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Zdravím, je to velmi staré téma, ale já mám s touto firmou čerstvou zkušenost. Byla jsem u nich na pohovoru a hledám si o nich bližší info a zkušenosti jiných lidí. POkud se najde někdo, kdo mi může sdělit nějaké své zkušenosti z poslední doby budu moc ráda.

Na mne působí velice upřímně a pohodově. Jsou to obchodníci, takže jim samozřejmě jde o čísla, ale né zvoněním na všechny zvonky. Hlavně mi stále připomínali jakou mají kontrolu kvality a podporu pro všechny obchodníky.   Dokonce uvedli, že mají i předem navolané schůzky, na které obchodník jde již ohlášen. Zřejmě firma prošla očistou, protože na mne jejich zástupce zapůsobil velice dobře. Je asi možné, že to, co tady ostatní popisujou, se tam dělo, ale nyní to tak nevypadá. Budou mít těžké vylepšit si jméno, ale nabízejí práci, takže, kdo pracovat chce, proč to nejde zkusit? Skončit se může vždycky.

 
27.01.2015 23:28 Uživatel: Beu_Pet
Věk:  32

Město:Hradec Králové

WeeMee-net.jpg
Téma: Ranger Czech Republic a.s. - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Tak to jsou v HK daleko kvalitnější firmy s lepším jménem i lepším ohodnocením!

A mít předem navolané schůzky… je dnes u společností dost běžné.

 
03.04.2017 14:42 Uživatel: Beu_Pet
Věk:  32

Město:Hradec Králové

WeeMee-net.jpg
Téma: Ranger Czech Republic a.s. - zkušenosti, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Tak s odstupem let. pan Gimenez založil (nejen v HK, nyní v Praze) ještě další a další podnikání.  

Jeden příklad: v HK, Nerudově ulici si pronajal prostory a udělal tam "centrum" péče o zákazníky jedné!!! společnosti (zprostředkovávající prodej el. energie a plynu). Společnost o tom neměla ani tušení… nečekaně. A začal "zaměstnávat" lidi. Telefon. operátorky, které jménem!!! společnosti navolávaly schůzky ptz špatný tarif, starý tarif, drahý tarif a bla bla bla. Pak k lidem vyrazili rádoby zástupci!!! společnosti a museli dělat nové smlouvy na energie.  

Výsledek pro zaměstnance a spolupracovníky. Operátorky vyhodil po měsíci, když naléhaly s podepsáním prac. smlouvy i dřív. Výplaty z něho dostávají do dnes (03.04.2017). V současné době je proti němu veden soudní spor a dává se dohromady hromadná žaloba za nevyplacené peníze. V žalobě je i bod, že toto jeho opakující se jednání bylo úmyslné.

V odkazech, které tu jsou je zmiňováno více společností a jmen. ale není to tak docela pravda. Někreří si jen po trestných činech změnili jméno a někdo název společnosti.

 

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Ranger Czech Republic a.s. - zkušenosti, názory, reference, recenze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Nejčtenější témata za rok

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 8
Nová témata dnes: 1
Dneska bylo odpovězeno na: 4 témata
Počet témat celkem: 16045
Počet odpovědí celkem: 172996
Počet registrovaných: 4840 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: nechtěně
Nejkomentovanější za 7 dní: Souziti s parnerem, roznilne zvyky?
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny