Téma: www.svitici-beruska.cz, Maja - zkušenosti, reference, recenze, diskuze

03.01.2013 11:20
Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město: Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Odpovědí na téma: 11
Text: 

Ahoj. Dnes jsem se chtěl podělit o svou zkušenost s eshopem www.svitici-beruska.cz firmy Maja. Od eshopu jsme koupili magickou svítíci berušku a potom jsme ji vrátili.

Eshop takřka okamžitě zaslal odpověď, že vrácení akceptuje (berušku je možné vrátit po dohodě s firmou Maja v Zásilkovně, kde jsme si berušku předtím vyzvedli), peníze vrátil obratem na bankovní účet.

Jen jsem sem chtěl napsat pozitivní referenci s tímto eshopem.

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 3565x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: www.svitici-beruska.cz, Deredes - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
03.01.2013 11:26 Uživatel: Beu_Pet
Věk:  32

Město:Hradec Králové

WeeMee-net.jpg
Téma: www.svitici-beruska.cz, Maja - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Ti jsou hodní, moje děti mají svítící želvičku happy

 
03.01.2013 11:36 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: www.svitici-beruska.cz, Maja - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Možná kdybys napsal jinak název, našlo by se dost lidí, kteří by mohli napsat své dobré zkušenosti s nákupy v e-shopech.

 
03.01.2013 11:45 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: www.svitici-beruska.cz, Maja - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Můžeš založit vlastní téma happy Mě šlo jen o tuto firmu. Jsem rád, že se nemusím přetahovat o peníze a že šlo vše hladce.

 
03.01.2013 11:49 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: www.svitici-beruska.cz, Maja - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Nezaložím, dodatečně mi došlo, co by se tu mohlo začít dít   excited

 
03.01.2013 11:50 Uživatel: Pan Sova
Věk:  72
Sova.jpg
2000-3000
Téma: www.svitici-beruska.cz, Maja - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Srdečné pozdravy v novém roce, Avatárku!

Jen jsen zvědavý k čemu je svítící beruška a ještě ke všemu magická. V čem bylo to magično? Mám obavy, že prodejci používají mnohdy velmi zavádějící názvy. Slovo mágie či magický má přece zcela přesný význam.   

alt 

Slovo: magický Význam: kouzelný, kouzelnický, čarodějnický, nadpřirozený

Magie: Samo slovo pochází z Perštiny. Jedná se o vědění sdělené mimozemšťany, s čímž prakticky koresponduje názor některých okultistů o tom, že magie byla lidem předána padlými anděly.

Lze říci, že magie je nejvyšší hermetickou vědou a zároveň potvrzením hermetismu jako myšlenkového proudu. Jako taková si klade za cíl naučit se ovládat přírodní zákony a lidi, přičemž k tomuto cíli používá prostředků, které jsou z vědeckého hlediska často nepotvrditelné anebo přímo mu odporující.

Jinak věřím, že prodejci i ti internetoví budou muset být čím dále poctivější a korektnější. Dnes se dá velmi snadno zveřejnit, která firma je solidní a která podvodná.

Jinak děkuji za informaci

 
03.01.2013 13:07 Uživatel: Julie
Téma: www.svitici-beruska.cz, Maja - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

    Já mám dobré zkušenosti s   www.remauh.cz  taky dobrá domluva a skvělá rychlost. good

 
03.01.2013 13:38 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: www.svitici-beruska.cz, Maja - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Avi, nejsi majitelem  eshopu svítící beruška? happy 

 

 
03.01.2013 20:10 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: www.svitici-beruska.cz, Maja - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Nene, to fáákt nejsem excited Je to jen má zkušenost s eshopem. Často si tu stěžujeme na eshopy a různé podvodníky, nemělo by být výjimkou ani to, že nějaký eshop také občas pochválíme wink

Nic víc v tom nehledej/te.

 
03.01.2013 20:17 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: www.svitici-beruska.cz, Maja - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

To je fakt …nikomu není shnilo na někoho si postěžovat, napsat dopis, jak jsme byli oblafnuti, ale pochvala, ta se čte zřídka.

 
08.01.2014 22:13 Uživatel: Kokaii
Téma: www.svitici-beruska.cz, Maja - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Dobrý den,

tato firma mě absolutně zklamala. Nechala jsem se nalákat  a objednala.

Přišla mi jiná než objednaná želva, navíc je to opravdu jen levná kopie, co jsem si mohla koupit za 150 Kč.

Mě stála 500 Kč. Vůbec to se mnou nechtějí řešit, na facebooku mi smazali všechny mé příspěvky a teď mě i zablokovali!!!! Chování neuvěřitelné!

 

http://www.emimino.cz/diskuse/svitici-beruska-mate-137571/strankovani/4/?anchor=postId26870882#postId26870882

 
08.01.2014 22:17 Uživatel: Kokaii
Téma: www.svitici-beruska.cz, Maja - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Ještě jsem zapomněla poznamenat, že reklamační adresu mají v Anglii, tu českou pod náporem reklamací ze stránek smazali!! a na telefonu jim hraje muzika nebo záznamník.

 

Varují před nimi i na: http://klidneusinani.pexi.cz/novinky/pozor-na-nekvalitni-kopie-cloudb.html

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: www.svitici-beruska.cz, Maja - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Nejčtenější témata za rok

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 5
Nová témata dnes: 1
Dneska bylo odpovězeno na: 4 témata
Počet témat celkem: 16045
Počet odpovědí celkem: 172993
Počet registrovaných: 4840 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: nechtěně
Nejkomentovanější za 7 dní: Souziti s parnerem, roznilne zvyky?
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny