Téma: UnicaSlim na hubnutí - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory

16.04.2011 19:42
Uživatel: Michelle
0-100
Odpovědí na téma: 36
Text: 

Ahoj, zajímalo by mě, jestli má někdo zkušenosti s tímto výrobkem UnicaSlim od od Fast Mail Service s. r. o. , příjde mi to jako podvod.

Funguje to nebo ne?

Pochybuji, že zhubnete o 7 kg za dva týdny jak uvádí na svém webu… ale zajímaly by mě reálné zkušenosti.

Děkuji za Vaše názory Mrkající

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 11435x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: UnicaSlim na hubnutí - zkušenosti, recenze
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
16.04.2011 19:58 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: UnicaSlim na hubnutí - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

7 kg za dva týdny, tedy 3,5 kg za týden je strašně moc a nevím co by tím člověk zhodil, ale tuk by to určitě nebyl. Možná voda, kterou zase rychle nabere. Skutečně si myslím taky, že je to podvod a nevěřil bych tomu. Kdybych chtěl já osobně hubnout, vykašlal bych se na všechny tabletky, kapsličky a vodičky a dodržoval rady z pořadu Jste to co jíte, kde jsou odbroníci, kteří ví jak se zdravě a úspěšně hubne bez jojo efektu.

 
27.04.2011 13:51 Uživatel: monulin
Věk:  18
Téma: UnicaSlim na hubnutí - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Tak hele o telni tekutine neco vim a rozhodne ji nenaberes a ani neztratis to je nehorazna kravina!!

 
17.04.2011 01:16 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: UnicaSlim na hubnutí - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Avatárek má jednoznačně pravdu. Chtít rychle zhubnout, je naprosto k ničemu, protože nejde o trvalý efekt. To, co je nezbytné, je změnit životní styl, skladbu jídelníčku atd.

Dietami, tak jak jsou chápany, v jakékoliv formě si pouze člověk zadělává na nefunkční metabolismus a zdravotní komplikace.

 
14.05.2011 13:55 Uživatel: BužgováJ
Věk:  58
Téma: UnicaSlim na hubnutí - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Po užívání přípravku jsem nezhubla ani deko. Je to podvod na důvěřivé lidi. Nenechte se nachytat. S Vašich peněz takoví lidé žijí a daří se jim velmi dobře. Zdeňka

 
15.05.2011 23:01 Uživatel: Ringo
Věk:  68
Téma: UnicaSlim na hubnutí - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Zdeňko , to jste mě zklamala , chtěl jsem si to objednat a takhle budu tlustej stále.Vrátili Vám penízky ?

smile  Ringo.

 
16.05.2011 20:27 Uživatel: Daniela1988
Věk:  22
Téma: UnicaSlim na hubnutí - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Jaj ja si to objednala ouuu takze si to na poste nevyzvednu.. Diky za rady a myslim si ze je to pravda, jen zmenit jidelnicek neprecpavat se vecer a pridat trochu sportu a vsechno jde jedna dve.

 
25.05.2011 21:25 Uživatel: Hanika
Věk:  56
Téma: UnicaSlim na hubnutí - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Jsem smutná jako Ringo, líbilo by se mi to jako podpora, jistota. Každého deka se zbavuji velmi těžko, stačilo by mi to kilčo týdně. Škoda. Ale mám zkušenost, že penízky tyto firmy vracejí. Sice třeba za dva měsíce, ale přijdou. Ach jo...

 
10.09.2011 14:18 Uživatel: Magdaléna
Věk:  52
Téma: UnicaSlim na hubnutí - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

ja som Magdaléna a mala som asi 3 balenia UNIKASLIM a schudla som asi 8kg ale jem málo a mám pohyb tak neviem pa

 
31.05.2011 15:00 Uživatel: Jájina
Věk:  6
Téma: UnicaSlim na hubnutí - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Vážení a milí, je to opravdu podvod. Zakoupila jsem si 2 balení (na 14 dnů, zhubnout by se mělo cca 7 kg) a nezhubla jsem ani kilo. vyzkoušela jsem už několik diet, většinou byly úspěšné, ne sice jak inzerovali, ale alespon trochu byly. Tato však je podvod. Pošlu ji zpět a uvidíme, jak se pochlapí. V inzerátu píší, že vrátí peníze. No uvidíme, jací jsou poctivci.Zamračený

 
05.06.2011 16:13 Uživatel: Londag
Věk:  76
Téma: UnicaSlim na hubnutí - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Koupila jsem 3Zamračený balení,  a nezhubla jsem ani půl kg .Je to podvod a jsem zvědavá, zda peníze vrátí.

 
07.06.2011 08:07 Uživatel: NNN
Věk:  26
Téma: UnicaSlim na hubnutí - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Rozhodně nedoporučuji! Nefunguje to! Zhubla jsem za3 týdny 1kg, ale to jen díky úpravě stravy...

 
07.06.2011 11:33 Uživatel: monic
Věk:  22
Téma: UnicaSlim na hubnutí - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

vyskusajte Acai berry. pomaha to fakt ja som schudla za 3 tyzdne 4kg. necvicim ale som si upravila  stravovanie. a vobec nejem tolko ako predtym.vyskusajte :)

 
07.06.2011 15:32 Uživatel: carlito
Věk:  33
Téma: UnicaSlim na hubnutí - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Acai berry jsem též užívala,ale nezhubla jsem ani deko,takže další podvod.Chce to prostě změnit jídelníček a víc se hýbat.

 
10.06.2011 08:31 Uživatel: Marijana
Věk:  46
Téma: UnicaSlim na hubnutí - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

ďakujem. že existujú ľudia, ktorí sa podelia so svojími aj keď zlými skúsenosťami. Bolo by ešte dobré keby tí chudáci a nevinní ľudkovia nepodporovali všelijakých podvodníkov, no na primitivnosti a neznalosti sa dajú stavať hrady a zámky
Prosím preto vás všetkých ktorí neviete alebo si myslíte, že je to niečo nové pozrite sa internet. Ak nemáte tú možnosť poproste niekoho dajte mu aj nejaký peniaz no nepodporujte podvodníkov. Nech zvíťazí zdravý sedliacký rozum v Čechách aj na Slovensku..
 

 
22.06.2011 09:47 Uživatel: mischel
Věk:  23
Téma: UnicaSlim na hubnutí - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: Dobrý den četla jsem vše a musim k tomu také něco dodat ... minulí měsíc jsem si koupila ampule na zhubnuti 14 kg . do 7 dnu mi přišli a ted jsem se važila beru je 3 tydny a zhodila jsem 9 kg . rozhodně jim pořad stejně jednou za čas si rada dam pizzu nebo meka ne každy den ale jednou tydně ano miluju zmrzlinu a čokoladu a nic z toho jsem nepřestala jist a take rada piju coca colu a kofolu občas i pivo po tom se take nabira . važila jsem 82kg měřím 178cm a je mi 23 let nyni važím 73 kg a každy den mi něco ubere je to parada a myslim že to neni o tom že sem napiše par lidi nezabira to ale de i o to že ne na každeho to nejspiše muže zabrat vždyt každy člověk je uplně jiny na někoho to muže zabrat lepe na někoho huře ... no nevim jak vy ale ja na diety nikdy nebyla a vim že nikdy nebudu nechci se omezovat když vim že to de zhodit pomoci bud prašlu nebo ampuli mě to aspon takto pomohlo .
 
02.08.2011 15:28 Uživatel: Petuless
Věk:  20
Téma: UnicaSlim na hubnutí - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den,

dneska jsem si to objednala.Doufám,že budu mít štěstí jako vy. mám to jen na týden.

 
03.01.2012 20:05 Uživatel: myška
Věk:  56
Téma: UnicaSlim na hubnutí - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

nevyzvedávej to a ušetri si tyto vyhozene peníze.nezhubla jsem vubec nic po 3 týdnech a jim velmi málo, ale spatně. 3x denně by jsme meli jíst a to po 5ti hodinach.to je doba kdy telo začne odbouravat tuky.chci to take zkusit a už nebýt tak najivní v mém věku 56 let..Držím ti palce.pa Hanna

 
03.01.2012 20:50 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: UnicaSlim na hubnutí - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Měla bys jíst alespoň 5x denně, dostatečně pít a přidat také nějaký pohyb. Pro zdravé hubnutí je však také nutné, kromě vyvážené stravy, i dostatečné množství jídla.

 
24.06.2011 13:17 Uživatel: evina
Věk:  60
Téma: UnicaSlim na hubnutí - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

ja som si tiež objednala unicaslim a užíla som 7 ampulí. Chcela by som sa spýtať tých dievčat, ktoré ho tiež užívali, či mali v ampulách takú usadeninu - akoby vodný kameň. Také ako keď máte už veľmi zanesenú varnú kanvicu a vylievate si do hrnčeka aj časť toho vodného kameňa. Zatiaľ som zišla dolu s váhou iba 500 gramov, čo sa mi zdá veľmi málo. Neviem, či to pôjde neskôr alebo proste som proti tomuto preparátu imúnna alebo Ja alebo moja Slanina

 
29.06.2011 12:49 Uživatel: Evina1
Věk:  23
Téma: UnicaSlim na hubnutí - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den Evi, tu usazeninu tam mám taky a jsem asi taky imunní, protože jsem nezhubla ani deko.smile.

 
08.07.2011 21:42 Uživatel: Vladka25
Věk:  24
Téma: UnicaSlim na hubnutí - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Dala som si to prave objednat ale neprevezmem to tych 55eur radsej miniem inam a ta co to tu tak ospevovala si myslim, ze je nejaka kocena z tej firmy co to predava. Je to cudne, ze 10 ludi to neodporuca a pride jedna babenka a robi tomu suprovu reklamu. Zrat a schudnut 9 kil.... :D

 
21.07.2011 07:32 Uživatel: Zuzana
Věk:  24
Téma: UnicaSlim na hubnutí - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Tak jsem mrkla na první diskuzi a škoda, no...jen by mě někdy zajímalo - mezi lidmi, co vychvalují, jsou prodejci, chápu. Ale na druhou stranu, mezi těmi, co haní, jsou slečny o výšce 165 cm a váze 50-55kg, to mi přijde, že už ani není co hubnout...přece jen by prospělo, kdyby člověk udával váhu a výšku, pokud říká, že mu to nepomohlo, internet je na to anonymní dost.

 
28.08.2011 21:57 Uživatel: Jarda
Věk:  52
Téma: UnicaSlim na hubnutí - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Objednal jsem si také, poctivě jsem dávkoval a za 14 dní nešlo dolů ani deko. Jak to tak vypadá poskytujem někomu bezúročnou půjčku na dobu, než vrátí peníze a ještě vydělávají pěkné prachy na balném. Dát dvě krabičky do obálky a naúčtovat si za to nehorázné peníze, bude asi pro tuto firmu dobrý džop a když mi časem vrátí peníze, tak jsme spokojení, že jsme přišli pouze o balné.
Kašlu na všechny zázračné preparáty a začínám cvičit.
PS. Ale jeden nápad mám.
Nekoupí někdo zázračná zrnka rýže, řekněme tak za 400 Kč jedno, po pozření jednoho zrnka zhubnete nejmíň 5 kg. Pokud se účinek nedostaví do půl roku, peníze zaručeně vrátím. Balné účtuji 200 Kč. Co vy na to?!?!?
Snad také něco vydělám na důvěřivých spoluobčanech, tak jak se to podařilo jim.
Čao Jarda. (a nebuďme již nikdy pitomci)

 
27.09.2011 15:54 Uživatel: babula
Věk:  38
Téma: UnicaSlim na hubnutí - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

AHOJTE NEVERTE  TOMU ZA SCHUDNETE  !

Tiež som podlahla bombastickej reklame o zázračnom chudnuti. Kúpila som si 4 davky naraz . Neschudla som ani deko a prišla som o 50€. Peniaze vám tiež nik nevráti na to zabudnite.

Je to obrovský podvod ktorý im dobre vynáša. Samozrejme že nik nepošle späť prázdne obaly ved poštovne je tak drahé že sa mi zatočila hlava na pošte ked som to podáavala. Takže som bez penazí a aj s mojimi kilami ktore mi všetky poctivo ostali.

Teraz som natrafila aj an kávu a tablety od tejto firmy DAJTE SI POZOR  je to PODVOD!

 
08.10.2011 15:44 Uživatel: Dablicek
Věk:  40
Téma: UnicaSlim na hubnutí - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Chceš zhubnout a přitom si ještě vydělat pár korun bez námahy ? Jestli ano koukni na níže uvedenou adresu. Ale pokud máš peněz dost a jde ti jen o ty kila navíc koukni taky. Zdarma se zaregistruj, vše sipročti, ale dlouho nerozmýšlej. Začíná být dosti zájemců. Tak dlouho neváhej.
Veškeré dotazy zodpovím na email adrese : brumbrumbrumjaksezijemedvedum

DĚKUJEME ZA NEVYŽÁDANOU REKLAMU, KONTAKTY BYLY ODMAZÁNY, UŽIVATEL MEDVĚD...

 
11.10.2011 19:11 Uživatel: 46
Téma: UnicaSlim na hubnutí - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

tak jsem si objednala unika slim 14ampulí jsem teda zvědavá jak to dopadne za 14 dni se ozvu 

Marie

 
07.12.2011 20:09 Uživatel: myška
Věk:  56
Téma: UnicaSlim na hubnutí - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

 des jsem dostala ampule a po precteni Emaiu to vidim černě! Přesto doufam, že budu mit alespon trochu štěsti. Každopadne se ozvu za 14 dni.

 
13.10.2011 12:53 Uživatel: 11adika90
Věk:  21
Téma: UnicaSlim na hubnutí - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

ahojte,ja som si to objednala vcera a ako si to tak citam tak ... :( som po porode uz nieco cez rok a nemozem sa zbavit mojuich nadbytocnych kil...a je ich dost...ale dufam ze mi to pomoze,pohyb a zdrava strava ktomu tieto tabletky...objednala som si ich len na tyzden,aj manzel povedal ze uvidim a ak pomozu objednam si dalsie a ak nie tak...:( ale drzte mi palce

 
17.11.2011 20:11 Uživatel: Vladimira
Věk:  54
0-100
Téma: UnicaSlim na hubnutí - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

strava musi byť vyvažena z energetickeho hladiska potravín. Ani jeden makrobiotik nie je tučni, alebo ma nadvahu. Doporučujem štandartny makrobioticky tanier, alebo zvyšeny prijem ryže natural.

Alebo Colafit Slim, pre tych ktorí su skor na kapsulky :)

 
29.11.2011 17:41 Uživatel: evušik
Věk:  55
Téma: UnicaSlim na hubnutí - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Ja som vyskúšala všelijaké programy na chudnutia, štúdiá zdravej výživy, herbalife, všetky možné diéty , Alli.....Potrebovala som schudnúť 17 kg, čo sa mi podarilo až Dukanovou diétou, prvýkrát som ozaj schudla  a nepribrala. Môj jedálniček sa úplne zmenil , tým aj mojej rodine, pretože už nevyváram ako voľakedy a ozajstné koláče majú tiež len výnimočne ( aby ma nelákali). Hlavné je že nehladujem a nepriberám ako po ostatných diétach - ja ju budem v miernejšej form držať už do konca života , samozrejme s malými prehreškami.

 
08.12.2011 11:22 Uživatel: nefunguje to
Věk:  25
Téma: UnicaSlim na hubnutí - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

ahoj je to celé klamstvo neschudla som ani gram a ako som pozerala ceny na to tam ešte zvýšily takže pozor radšej si to neobjednávajte

 
08.12.2011 11:53 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: UnicaSlim na hubnutí - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Kamarádka mi říkala, že její mamka kupuje v lékárně nějaké ALI, ale nevím o co jde. Prý to ale pomáhá, tak nevím.

 
27.12.2011 18:32 Uživatel: investujlépe
Věk:  50
Téma: UnicaSlim na hubnutí - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Alli jsem si koupila a mohu říci, že je to nejdražší projímadlo, které jsem kdy měla. Trochu se mi upravilo vyprazdňování, ale nezhubla jsem ani deko.

 
13.01.2012 09:30 Uživatel: tegadu
Věk:  32
Téma: UnicaSlim na hubnutí - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Já to taky riskla, koupila balení, a nezhubla ani půl kila.Peníze mě taky nikdo nevrátil.Prostě další podvodníci, kteří se živí na beznaději ostatních.Na zázraky nevěřím, ale přesto jsem to chtěla brát jako nějaký start a motivaci ještě k tomu cvičení......

takže rozhodně nedoporučuji jediné co ztratíte jsou peníze!!!

 
29.02.2012 20:09 Uživatel: Denny
Věk:  48

Město:Brno

Téma: UnicaSlim na hubnutí - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

čauky, taky jsem si koupila  alli je to opravdu super projímadlo, musíš se sakra hlídat co jíš a jak si vezmeš něco tukovýho tak pak radši nikam nechoď jak kejchneš tak se můžeš jít sprchovat nemáš šanci to ustát, ale že bych něco zhodila tak ani náhodouteď jsem skusila koupit unika slim tak jsem zvědavá jak dopadnu. dám vědět za 14 dní

 

 
05.07.2012 12:13 Uživatel: jassica
Věk:  43

Město:čr

Téma: UnicaSlim na hubnutí - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Logické je, že kdyby něco takového existovalo, co by silným pomohlo, tak není nikdo tlustý. Ale přemýšlejte o tom, když 500 lidí si koupí tyto kapsle, zaplatí balné + cenu přípravku. Kolik asi lidí z 500 bude požadovat peníze zpět?  Je dokázáno, že  si tak 50% lidí zanadává a ať už z důvodů lenosti nebo jiných peníze nepožaduje pak je tu dalších 50% z kterých takový prodejce vyždímá, alespoň nevratnou částku za balné. Při představě, že 1000 lidí si u mě objedná docházku s balíčkem na poštu mám vyděláno 139000  Kč a to jestli někdo bude chtít vrátit produkt je jedno, neboť polovina ze 139000 mi stejně zůstane. Co na to říct, jenom, že opravdu stačí upravit jídelníček a někomu stačí když se začne  pořádně hýbat.  Obecně ale můžeme říci, že doporučený denní příjem energie činí 2 000 kcal pro ženy, 2 500 kcal pro muže a 1 800 kcal stačí pro dítě.  happy

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: UnicaSlim na hubnutí - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny