Téma: LCN GROUP a levný plyn - zkušenosti, diskuze, recenze, reference

31.12.2012 15:54
Uživatel: parek
Věk:  34

Město: vesnice

parek.jpg
3000-4000
Odpovědí na téma: 13
Text: 

V listopadu 2012 nam volala pani ze je z RWE a za to ze jsme verni zakaznici tak nam posle postou smlouvu o tom ze ziskavame slevu 5,5% na plyn, staci jen podepsat smlouvu a vic resit nemusime a pokud si to rozmyslime a slevu nechceme tak smlouvu mame vyhodit do kose (ja hned po hovoru vedel ze to bude nejspis nejaky ojeb protoze s RWE mame podepsanou fixaci plynu na 2 roky a nejde tam nic menit, takze pochybuju ze by RWE nabizelo dalsi slevu )

 

Smlouva asi za 10 dnu prisla, vsechno vyplnene krome podpisu a odberneho mista, v pravem rohu znak RWE a nad nim napsane PARTNERSKY PRODEJ RWE, vyplnena zpatecni adresa ale to uz nebylo na RWE ale firmu LCN Group, smlouva sla po precteni do kose.

 

podepsanim smlouvy by jsme nejspis presli pod nejakeho "sedeho prodejce" a ten by si s nama mohl delat co chtel

 

ze zvedavosti sem napsal do RWE a odpovedeli mi ze sice LCN GROUP je jejich externi prodejce a maji nabizet produkty firmy RWE pouze podomnim prodejem

ALE

LCN Group nesmi pozadovat od zakazniku zadne faktury, cisla odberneho mista, ani zasilat smlouvy postou takze nemam na jejich smlouvu vubec reagovat a roztrhat ji, ze se cela vec resi protoze u si stezovalo hodne zakazniku

 

prispevek sem napsal jenom proto ze po zadani nazvu tehle firmy sem nenasel zadne informace ktere by mi pomohly, zadneho cloveka ani firmu timto prispevkem neobvinuju z toho ze jsou zlodeji, podvodnici nebo chteji nekoho okradat ( to aby avi nemel zas problemy excited ) tot moje osobni zkusenost

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 6800x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: LCN GROUP - zkušenosti, recenze
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
31.12.2012 16:30 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: LCN GROUP a levný plyn - zkušenosti, diskuze, recenze, reference
Text uživatele: 

Viz VIDEO

 
01.01.2013 13:45 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: LCN GROUP a levný plyn - zkušenosti, diskuze, recenze, reference
Text uživatele: 

Ahoj. Myslím si, že je téma napsáno ve velmi slušném duchu a že je to jen zkušenost. Za téma moc děkuji. Jen tak dále. Jsem rád, že se lidé informují o těchto malých podvodníčcích.

Podvodníčcích proto, že paní řekla, že je z RWE, což nebyla pravda, čímž Ti lhala a uvedla Tě v omyl. Byla z firmy LCN Group a ne RWE transgas.

 
12.02.2013 14:27 Uživatel: Močina
Věk:  37

Město:Beroun

Téma: LCN GROUP a levný plyn - zkušenosti, diskuze, recenze, reference
Text uživatele: 

Podomní prodej mi není příliš sympatický a obří dodavatelé plynu taky ne. Šetřím každou korunu, ale taky za cenu nějaké důvěryhodnosti. Nechci nakonec platit víc a nebo nějaké další skryté poplatky. Zkusila jsem Levného dodavatele plynu GLOBAL ENERGY a zatím si nemůžu stěžovat.  

 
12.02.2013 18:45 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: LCN GROUP a levný plyn - zkušenosti, diskuze, recenze, reference
Text uživatele: 

neni nad reklamu zdarma

 
19.04.2013 22:50 Uživatel: Kač.a
Věk:  23
Téma: LCN GROUP a levný plyn - zkušenosti, diskuze, recenze, reference
Text uživatele: 

s tímhle článkem nemůžu až tak souhlasit…v tehle firmě jsem dělala v call centru, RWE si LCN najalo jako partnery a přímo paní z RWE z vedení, která nás školila, nám řekla že se můžeme představovat jako RWE, nebo partnersky prodej RWE. měli jsme samože i podomní prodejce, ale call centrum mělo bud kurýra který se posílal na domluvenou schůzku nebo se posílaly dopisy jako ve vašem případě. až donedávna ale lidi přímo v callcentru RWE o LCN věděli houby a dělali problémy, protože lidem říkali aby nic neposílali že to není od nich atd atd a když už něco věděli tak stejně řekli tohle nebo támhleto. nakonec měli v RWE operátoři na zákaznickém servisu školení aby se to neopakovalo, jelikož za tyhle informace byli potrestáni jakoby za "nekalou soutěž" a že si jako nahrabávají body sobě

 
20.11.2015 11:45 Uživatel: scorp
Věk:  40

Město:Havířov

Téma: LCN GROUP a levný plyn - zkušenosti, diskuze, recenze, reference
Text uživatele: 

Tak jsem vlastně rád, že pro tuto firmu nepracuji.

 
04.01.2016 23:51 Uživatel: darina
Věk:  34

Město:liberec

Téma: LCN GROUP a levný plyn - zkušenosti, diskuze, recenze, reference
Text uživatele: 

Lcn group jsou podomni prodejci a velmi me zklamali. nefer jednani. kazdy to tam tahne s kazdym. Mam na mysli opravdu vsechny

 
05.01.2016 09:14 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
Na příjmu
5000-6000
Téma: LCN GROUP a levný plyn - zkušenosti, diskuze, recenze, reference
Text uživatele: 

A konkrétně Tvoje negativní zkušenost spočívala v čem?  

 
07.04.2017 15:58 Uživatel: baníkpičoo
Věk:  34

Město:Ostrava

Téma: LCN GROUP a levný plyn - zkušenosti, diskuze, recenze, reference
Text uživatele: 

A ty jsi se v Liberci potkala s lidmi z LCN GROUP jak??? Tato firma a její prodejci působí jen v Ostravě a Olomouci, takže jen prudíš a lžeš  

 
13.10.2016 06:39 Uživatel: scorp
Věk:  49

Město:Havířov

Téma: LCN GROUP a levný plyn - zkušenosti, diskuze, recenze, reference
Text uživatele: 

Myslím si, že už není potřeba takových firem. každý, kdo by si chtěl ušetřit za energie má možnost se registrovat u společností, které provádí e-aukce.

s těmato společnostma my nemáme vůbec žádné problémy a úspory jsou opravdu zajímavé.

Samozřejmě, vše je to o lidech. jak ve firmách, tak i obchodnících.

 
31.05.2017 15:50 Uživatel: KAKAmila
Věk:  39

Město:Ostrava

Téma: LCN GROUP a levný plyn - zkušenosti, diskuze, recenze, reference
Text uživatele: 

Šla jsem tam na pohovor trochu s obavou. Ale oni už nemají šlapače v terénu. Jen domluvené schůzky a nedělají paneláky. Už dělají obchodny jen u firemních zákazníků. Moje pozice je "asistentka pro toho obchodníka v regionu". Beru to a jdu tam pracovat. Smlouva na hpp hned -)

 
17.08.2017 09:06 Uživatel: Uzivatel
Věk:  45
Téma: LCN GROUP a levný plyn - zkušenosti, diskuze, recenze, reference
Text uživatele: 

Zdravim vsechny,  

pracovala jsem v te firme 14 dni. Nechapu jak tady muze tuto firmu nekdo chvalit se mnou neskutecne vyje**li a to jsem tam byla pouhych 14 dni. Dali me na DPP a to jsem mela jsem byt "pravou rukou obchodnika" coz se nestalo. Po tydenim mizernem skoleni, ktere vseho vsudy trvalo par hodin, mi do ruky vrazili telefon, dali mi databazi obycejnych lidi, kteri povetsinou meli 65+ a mela jsem je pretahnout k Innogy (rwe).  Kdyz jsem odesla, tak jim trvalo mesic nez mi poslali dokumenty, vlastne jeste porad je nemam a vyplatu mi zkrouhli tak, ze jsem tam vlastne byla zadarmo. Leva nevi co dela prava a kazdy vam rekne neco jineho. Jedime v cem nelhali je ze jsou partneri Innogy.

 
28.05.2018 12:58 Uživatel: Lenda
Věk:  29
Téma: LCN GROUP a levný plyn - zkušenosti, diskuze, recenze, reference
Text uživatele: 

My jsme změnili dodavatele a teď máme levný plyn od solidní společnosti. Teď už bych neměnila

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: LCN GROUP a levný plyn - zkušenosti, diskuze, recenze, reference
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Nejčtenější témata za rok

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 8
Nová témata dnes: 1
Dneska bylo odpovězeno na: 4 témata
Počet témat celkem: 16045
Počet odpovědí celkem: 172996
Počet registrovaných: 4840 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: nechtěně
Nejkomentovanější za 7 dní: Souziti s parnerem, roznilne zvyky?
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny