Téma: Společnost na ochranu odškodnění - zkušenosti, reference, recenze, diskuze

17.12.2012 08:23
Uživatel: Divoška
Věk:  42
0-100
Odpovědí na téma: 8
Text: 

Dobrý den,

prosím potřebovala bych poradit. Zadalal jsem si na bezplatnou právní poradnu dotaz ohledně nemoci z povolání. Asi po třech týdnech se mi ozval právník ze SPOLEČNOSTI NA OCHRANU ODŠKODNĚNÍ. Nabízel mi bezplatné zastoupení a veškeré vyřízení potřebných dokladů. Nabízel, že pokud s ním podepíšu smlouvu, mám vše zdarma a v případě výhry si veme 30% z částky kterou získám. V případě prohry nebudu platit nic.

Nemáte prosím někdo zkušenosti s touto společností? Dá se jim věřit? Můžete mi prosím, poradit zda se pustit do sporu z bývalým zaměstnavatelem sama, nebo raději s touto společností. Moc děkuji za odpovědi.

Divoška

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 2850x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Zkušenosti se společností na ochranu odškodnění
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
17.12.2012 23:58 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Společnost na ochranu odškodnění - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

30% je hodně. Za normálních okolností pokud zaměstnavatel prohraje hradí náklady právního zastoupení a soudní poplatky. Podepsal bych normální plnou moc právníkovi a domluvil si výši odměny za právní služby, ale na toto (30%) bych nepřistoupil.

Zkus vyhledat jiného advokáta - vyhledávač advokátů je zde.

Pokud budeš potřebovat právní radu, zkus navštívit Bezplatnou právní poradnu online. Poradí Ti tam, nikdo Ti tam nebude nabízet takový typ služby a nebude se Tě snažit obrat o 30% Tvých pěnez. Nepřipadá mi to moc fér, no.

 
28.02.2013 21:08 Uživatel: Divoška
Věk:  42
0-100
Téma: Společnost na ochranu odškodnění - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Milý Avatárku, měl jsi pravdu zmíněná společnost je při nejmenším hodně nespolehlivá. Vyžádali si, lékařskou zprávu a  podklady, ale od té doby se již neozvali, neberou telefony a neodpovídají na emaily.

Tak pokud se Vám někomu připletou do života a budou nabízet modré z nebe. Buďte hodně opatrní. Divoška

                                                                                              

 
16.07.2013 09:03 Uživatel: Maty
Věk:  26
Téma: Společnost na ochranu odškodnění - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Zdravím, chtěl bych Vás poprosit o nezávazné vyplnění krátkého dotazníku týkajícího se realitních kanceláří. Součástí dotazníku je i zajímavá nabídka. Předem děkuji za vyplnění. xxxxxxxxxxxxxx

 
16.07.2013 09:16 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Společnost na ochranu odškodnění - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

A opět, teď ještě ze sebe uděláš holčičku:

Ty neumíš číst, nebo to potřebuješ nakreslit? Jasně Ti  tady admin napsal,  aby jsi nevkládal do webu opakovaně reklamu!!!

 
17.07.2013 20:44 Uživatel: Divoška
Věk:  42
0-100
Téma: Společnost na ochranu odškodnění - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Maty nemám zájem s tebou komunikovat o společnosti na ochranu odškodnění. Jsou to podvodníci

 
31.10.2016 15:05 Uživatel: Leninka
Věk:  32

Město:Praha

Téma: Společnost na ochranu odškodnění - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Dobrý den,  
se společností mám zkušenost velmi dobrou. Ve smlouvě jsem měla 25%. Takže když porovnám to, co jsem bez nich dostala a to, co jsem následně dostala (i mínus těch 25%), tak jsem hodně v plusu a rozhodně se mi to vyplatilo.

 
24.01.2017 16:16 Uživatel: lidozrout
Věk:  40
Téma: Společnost na ochranu odškodnění - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

mam s nimi vlastní zkušenost. Díky jejich pasivitě asi prohraji jasný spor. O nic se po podepsání smlouvy nestarali. Pozor na ně. !!!!!!!!!

 
30.09.2020 13:17 Uživatel: mugo25
Věk:  31

Město:Jindřichův Hradec

1556373724_il_340x270.1625325500_supv.jpg
0-100
Téma: Společnost na ochranu odškodnění - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Společnost na ochranu odškodnění zní divně. Čí odškodnění se chrání a jak? .

Určitě to nebude mít ani ČAK ani nic podobného.

Radši bych šel za konvenčním prověřeným právníkem a předal to jemu.

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Společnost na ochranu odškodnění - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny