Téma: Psychologické testy online zdarma s vyhodnocením

01.06.2012 10:18
Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Odpovědí na téma: 12
Text: 

Narazila jsem na pár psychologickýh testů, třeba Vás zaujmou. vybírejte odkazy s koncovkou htm.

 

 

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 20938x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Máte rádi testy?
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
01.06.2012 10:32 Uživatel: Wolfg
Obraz019.jpg
500-1000
Téma: Psychologické testy online zdarma s vyhodnocením
Text uživatele: 

Takovou krasavici jsem si v Tobě Barčo ani nedovolil představit happy

 
01.06.2012 10:40 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Psychologické testy online zdarma s vyhodnocením
Text uživatele: 

Správně, tady jsem za Barču  excited

 
01.06.2012 10:54 Uživatel: Wolfg
Obraz019.jpg
500-1000
Téma: Psychologické testy online zdarma s vyhodnocením
Text uživatele: 

Je dobrý test Hemisfera. htm. Podobá se někdejším testům, kterými se zkoušeli adepti do tajných služeb. Bylo v nich asi 1000 otázek a mnoho se jich opakovalo, ale byly jinak položené. Hodnotitel snadno  poznal, zda testovaný logicky přemýšlí. Když máte podobnou otázku č. 23 a 741 máte hlavu plnou exkrementů a už si nic nepamatujete. Pak se logika prozradí, je-li jaká

Vychova. htm sestavoval neznalec psychologie. Test zná pouze slovo dítě a nerozlišuje věk.   Dítě se charakterově vyvíjí do tří let, pak už se může jen neměnit nebo zhoršovat. Vysvětlovat cosi dvouletému a dvanáctiletému je rozdíl.

 
01.06.2012 11:11 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Psychologické testy online zdarma s vyhodnocením
Text uživatele: 

Znalec by si nechal zaplatit.   wink

 
01.06.2012 15:37 Uživatel: Darila
Věk:  59

Město:Praha

panter.jpg
500-1000
Téma: Psychologické testy online zdarma s vyhodnocením
Text uživatele: 

Bezva Barčo, tak jsem se dozvěděla, že hledím s nadějí do budoucnosti, no a co více si přát.

 

 
01.06.2012 20:22 Uživatel: dagmon
čarodějka.gif
500-1000
Téma: Psychologické testy online zdarma s vyhodnocením
Text uživatele: 

Dobrý nápad Barčo, pobavilo mne to na docela dlouhou dobu. Já mám testy ráda. D.

 
01.06.2012 20:34 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Psychologické testy online zdarma s vyhodnocením
Text uživatele: 

Teď jsem hrála chvíli pexeso, zkus to, to je teprv test excited

 
01.06.2012 20:44 Uživatel: dagmon
čarodějka.gif
500-1000
Téma: Psychologické testy online zdarma s vyhodnocením
Text uživatele: 

Díky Barčo, zkusím. D

 
01.06.2012 20:55 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Psychologické testy online zdarma s vyhodnocením
Text uživatele: 

Pak mi řekneš, jak to šlo. U těchto dvou jsem mylela, že mě porazí, makačka  excited

 
01.06.2012 22:27 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Psychologické testy online zdarma s vyhodnocením
Text uživatele: 

roseBaru, testy mám docela ráda, tak si je zkusím.

 
02.06.2012 08:45 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Psychologické testy online zdarma s vyhodnocením
Text uživatele: 

roseBaru, ty máš nový obrázeK? Krása.  

 
02.06.2012 08:57 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Psychologické testy online zdarma s vyhodnocením
Text uživatele: 

No jo.... moje lvice se rozhodla pro pohodlí...

 

 

No nic, přidám taky něco na neděli....   msn

 

ŘEKNI MI JAK SEDÍŠ

 Psychologové rozdělili ženy podle způsobu sezení do šesti skupin. Zkuste si tedy otestovat, do jaké kategorie byste se zařadily a zda charakteristika odpovídá skutečnosti.

 
Nohy jsou vzájemně propletené.
-         jste společensky založená, nezištná, vždy ochotná pomoci druhým z nesnází. Pro tyto vlastnosti a pro svůj takt jste ve společnosti velmi oblíbená.
Koleno je přehozené přes koleno.
-         jste energická žena usilující o skvělou kariéru. Té podřizujete i osobní život. Ve vztahu k jiným lidem se snažíte prosazovat své zájmy nad zájmy ostatních.
Nohy jsou přitisknuté k sobě, chodidla spočívají pevně na zemi.
-         na vás je v práci spolehnutí a dokážete si poradit i s náročnějším úkolem. K práci i ke všemu, co vás v životě potká, přistupujete racionálně a s nadhledem. Jste žena do nepohody.
Nohy jsou pevně přitisknuté k sobě a chodidla vysunutá dopředu.
-         máte smysl pro přesnou organizaci práce, ráda vše dopředu plánujete, nerada improvizujete. Těžkosti vám může působit váš sklon k tvrdošíjnému lpění na detailech, což mnohé odrazuje a ani rodina není často nadšená.
Kolena jsou u sebe a špičky stočené dovnitř.
-         samostatnost a rozhodnost nejsou vaše silné stránky, stejně jako důslednost. Jste nekonfliktní typ a často se necháte ovlivnit okolím, ale to může být mnohdy považováno spíše za slabost než za přednost. Protože to víte, bráníte se takovému chápání vaší osoby, ale vaše reakce bývají často přehnané až hysterické.
Nohy jsou překřížené a vysunuté dopředu.
-         jste ráda středem pozornosti, od ostatních vyžadujete podřízenost a poslušnost. Býváte panovačná. Nápadně se oblékáte a ve společnosti dáváte neustále k dobru různé příhody, v nichž hrajete hlavní roli. Ale protože to vše vyprávíte s vtipem, jste ve společnosti celkem oblíbená. (Zdroj)

Lžete? Tělo vás prozradí!

Gesta, postoj a mimika hrají v komunikaci nejdůležitější roli!

 

Máte před sebou první rande nebo přijímací pohovor? Nestačí se jen hezky obléknout, učesat a navonět. Mnohem víc na vás prozradí mimika a řeč vašeho těla. Poradíme vám, čemu se vyhnout, čím uděláte dojem a podle čeho poznáte, že má o vás potenciální milenec či partner zájem.

Kolikrát se vám už stalo, že vás kolega nebo kamarádka o něčem přesvědčovali a vy jste měli neodbytný pocit, že tu něco nehraje? Aniž si to uvědomujeme, při komunikaci hraje nejdůležitější roli řeč těla, tedy postoj, gesta a mimika. Pohyby a výraz tváře jsou totiž často nevědomé a právě proto dovedou usvědčit ze lži, odhalit skryté úmysly nebo naopak potvrdit upřímnost.

"Slova vnímáme jako zanedbatelných sedm procent z celkového sdělení. Naproti tomu tón hlasu a tempo řeči tvoří 38 procent a celých 55 procent patří gestům, mimice, vzdálenosti mezi hovořícími osobami či rozložení těla v prostoru, " vysvětlil Šípu psycholog Martin Veselský.

Toho využívají například personalisté, kteří bývají v této oblasti důkladně proškolení a vědí, co se za kterým gestem ukrývá. Během prvních několika vteřin tak prokouknou, zda má uchazeč o práci strach, je sebejistý, uzavřený nebo zda právě lže.

 

Pozor na falešné lichotky

Proniknout do tajů řeči těla ale můžete i vy. Stačí si jen více všímat nonverbálních projevů. "Jestli vás třeba spolupracovník chválí a má paže založené na prsou, zakloněnou hlavu a dívá se shora, nemyslí lichotku vážně. Spíš vám jen maže med kolem pusy, protože něco potřebuje, " varuje Veselský.

Řeč těla se dá sice ovládat, ale jen po dlouhodobém výcviku a za předpokladu, že člověk ovládá své emoce stejně dobře jako hráč pokeru. "Pokud chce protivník předstírat sebevědomí tím, že se bude dívat partnerovi zpříma nebo z vrchu do očí, snadno ho prohlédnete v okamžiku, kdy se zapomene a začne se krčit a mluvit stále tišeji, " řekl psycholog.

Mnoho gest i výrazů, které běžně používáme, navíc může při prvním setkání působit negativně. A nezáleží na tom, zda je za nimi nesmělost, neupřímnost nebo jde o pouhý zlozvyk. Proto se takových pohybů zbavte nebo je alespoň zkroťte!

"Uhýbáte pohledem? Podáváte ruku k pozdravu na způsob leklé ryby, okousáváte si nehty, prolamujete prsty, bubnujete jimi či klepete nohou, případně se drbete na hlavě? Pak se připravte na to, že u druhých nevzbudíte důvěru, " upozornil Veselský. Dobrý dojem neuděláte ani v případě, že se často choulíte s pažemi zkříženými na prsou. "Může to být tím, že jste zimomřiví, ale váš protějšek to bude chápat jako výraz nepřátelství, " podotkl psycholog.

 

Neobjímejte na potkání

Krotit by se měli i lidé se srdečnou povahou. Ať je vám kdokoli při prvním setkání sebevíc sympatický, nevrhejte se hned k němu a nesnažte se ho objímat ani se ho dotýkat. "Cizí lidé vnímají narušení svého intimního prostoru, což je zhruba vzdálenost 15 až 45 centimetrů, jako ohrožení, " dodal Veselský.

 

 

 

PODLE ČEHO POZNÁTE...
LEŽ
mnutí nosu, brady, ucha nebo čela, pocení se, kousání si rtů
STRACH A NEKLID
kousání nehtů, bubnování prsty, prohrabování si vlasů, hraní si s tužkou
NEDŮVĚRA, OBRANNÝ POSTOJ
zkřížené nohy či ruce
AROGANCE
pohled shora
ZÁJEM
pohled ze strany s mírně zvednutým obočím
BOJÁCNOST, STYDLIVOST
zrak a hlava sklopené k zemi
PODŘÍZENOST
pohled zdola
NEPŘÍSTUPNOST
do "čárky" sevřené rty
MINDRÁK, TAJNŮSTKÁŘSTVÍ
obě ruce v kapsách


 

DÍVÁ SE VLEVO? MLUVÍ PRAVDU
ROZŠÍŘENÉ ZORNICE - Svědčí o zájmu, náklonnosti a sympatiích. Je to pohled zamilovaných, ale i lidí, kteří přijímají dobré zprávy. Panenky se automaticky roztahují i v šeru. Intimní osvětlení tak volí lidé, kteří se chtějí sblížit. Rozšířené zorničky zvyšují jejich atraktivitu.
ZÚŽENÉ ZORNICE - Panenky se zužují u lidí, kteří mají vztek, jsou rozčilení, pociťují k druhému zášť a nepřátelství. Vyjadřují odstup. Zornice se stáhnou také při přemýšlení nebo řešení složitého problému.
PRAVDA NEBO LEŽ - Člověk, který vzpomíná na minulé události a jeho oči směřují vlevo nahoru, loví v paměti informaci, která je tam uložena. Pokud však jeho zrak ulpí vpravo nahoře, informaci sestavuje ve své fantazii a vymýšlí si.

 

 

alt

Řeč těla se dá ovládnout tréninkem a za předpokladu, že máte nervy hráče pokeru.

 

 

Ženy škodí samy sobě



Ženy mají smůlu v tom, že jejich řeč těla často působí na okolí spíše negativně. Zatímco muž bývá se svým nonverbálním projevem za sebevědomého frajera, žena se nevědomky staví do podřízené role nejisté a zranitelné domácí putičky. Jak z toho ven?

 

DRŽENÍ TĚLA

Přiznejte si, jak většinou stojíte? Váhu přenesenou na jednu nohu, druhou předsunutou dopředu, lokty těsně u těla, abyste působila skromně a křehce? Zranitelností a krásou se ale neprosadíte, spíš naopak. Pokud navíc chodíte malými krůčky, paže těsně u těla a často sedíte s překříženýma nohama nebo máte nohy zaklesnuté kolem nohou židle, věřte, že působíte rozpačitě, nejistě a křečovitě. Seďte raději s nohama vedle sebe, opřené co největší plochou zad o opěradlo, ruce mějte v klidu. Pokud stojíte, tak oběma nohama na zemi, uměle se neuskrovňujte a choďte vzpřímeně a loktům dejte přiměřený prostor.

 

OČNÍ KONTAKT

Vyrovnaný člověk neuhýbá před pohledem, ale čas od času se rozhlédne do stran - zpravidla ve chvíli, kdy sám hovoří. Upřené zírání totiž působí útočně a vtíravě. Nikdy však neklopte při rozhovoru oči k zemi. Působí to zahanbeně, nejistě a falešně. Hleďte druhému zpříma do očí, nebojte se při konfliktech podívat varovně a zkuste občas "vyhrát oční souboj". Přímý pohled do očí obvykle nevydrží ten, kdo nemluví pravdu nebo má postranní úmysly. Mluvíte-li vy a druhý si prohlíží nástěnku, dává najevo nezájem nebo má na celou věc jiný názor.

 

ÚSMĚV

Ženy se usmívají mnohem častěji než muži. V soukromí je to žádoucí, ale v práci se může úsměv rovnat sebevraždě. Například když kolega vypráví trapný vtip, udělá chybu nebo když šéf dává kázání. Usmívejte se jen v situaci, kdy chcete působit mile a přátelsky. Ne pokud sdělujete něco vážného nebo nepříjemného. Posluchači víc uvěří vašemu úsměvu než slovům.

 

HLAS

Ženy obvykle mluví vyšším hlasem a rychleji než muži. A to je jejich přirozená nevýhoda. Aby vás ostatní brali vážně, neměl by váš hlas znít naivně, pištivě, plačtivě ani vyčítavě. Nahrajte si doma sama sebe na diktafon. Měla byste znít umírněně, seriózně, rozvážně, sebejistě, klidně, ale přesto energicky.

 

OBLEČENÍ

Nesmíte působit nedbale, nepořádně ani lacině. Když se nedbale oblečete, budou vás za nedbalou považovat. Nepouštějte se ani do přehnaných výstřelků a nesnažte se být za každou cenu sexy. Chcete přece, aby vás brali vážně. Škodí i druhý extrém - šedá myš. Nebudou brát vážně ani toho, koho si nevšimnou.


 

Chce mě, nechce mě?



Vyznat se v řeči těla se vyplatí i v soukromí. Z gest a mimiky snadno poznáte, zda se muži na vaší první schůzce líbíte, nebo jste mu lhostejná.

 

MÁ ZÁJEM: Příležitostné letmé pohledy, párkrát se na vás podívá a na chvíli fixuje váš pohled, dívá se dolů a potom mimo, mění postoj, vypadá ostražitě, upravuje si účes a oblečení, staví se čelem k vám, naklání hlavu, oči se lehce zužují, jsou jasnější, usmívá se, olizuje si rty, pije čím dál pomaleji, z nějakého důvodu se vás dotýká, uvolňuje se, chodidla má pevně na zemi, naklání se dopředu, má otevřené dlaně.
NEMÁ ZÁJEM: Vůbec o vás nezavadí pohledem, vyhýbá se očnímu kontaktu, neupravuje se, otáčí tělo jiným směrem, hlava zůstává vertikálně, oči se nemění, má neutrální, zdvořilý výraz, oči mdlé, bez zájmu, ústa zavřená, rty semknuté, vyzařuje neklid, drží se, ruce i nohy zůstávají zkřížené, mačká věci, poklepává na ně, mne si obličej, vyhýbá se dotyku s vámi, odklání se, bubnuje prsty.

KATEŘINA ŠMÍDOVÁ

 

 

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Psychologické testy online zdarma s vyhodnocením
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 4
Nová témata dnes: 0
Dneska bylo odpovězeno na: 3 témata
Počet témat celkem: 15865
Počet odpovědí celkem: 172057
Počet registrovaných: 4788 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: Jak dlouho cekat s intimnostmi
Nejkomentovanější za 7 dní: Kamarádka mě chce psát v 5 hodin ráno.
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny